angel-a blogja

Búcsú

Sziasztok!
Szeretnék elbúcsúzni Tőletek és nagyon szépen köszönöm azt a sok szépet és jót, amit itt tanulhattam.
Az utam most már másfelé visz.
Továbbra is jó teremtéseket kívánok, egészséget, szeretetet, boldogságot és gazdagságot!
Szeretettel:
angel-a

Címkék:

A gyors ítélkezés csapdája

Sosem lehet tudni, hogy a rossz, milyen jót, illetve egy látszólag jó milyen rosszat takar. Mielőtt bármiről ítéletet mondanál, gondolj az öreg kínai paraszt történetére...
Címkék: ítélkezés, csapda, barát, szeretet, háború, jó, rossz
Egy öreg kínainak olyan csodálatos fehér lova volt, hogy az ország leggazdagabbjai irigykedtek rá. Valahányszor sok pénzt ajánlottak fel neki a lóért cserébe, az öregember csak a fejét rázta.
– Nem, nem. Ez a ló sokkal többet jelent nekem, mint egy állat, ő inkább barát, nem adhatom el.
Egy napon a ló eltűnt. Az üres istálló előtt összegyűlt szomszédok máris ítélkeztek: Tovább »

Címkék:

Vonzások, hullámok, varázslat

Fura szerzet az agyunk. Hullámokat bocsát ki, melyek aztán kapcsolódnak más agyak kibocsátotta hullámokhoz, és ez a sok hullám csatlakozik más, azonos rezgésű hullámokhoz.
Aki olvasta a Titok című könyvet, az tudja, a New Age spirituális eszméi szerint teremteni tudunk a gondolatainkkal. De hogyan lehetséges ez? Vonzás törvényéről beszélnek, na igen, de a vonzás törvénye vajon min alapszik? Tovább »

A csoda tőled függ

csodaAz astroneten olvastam, gondoltam megosztom veletek. :)

A keleti bölcsek – és mai nyugati tanítványaik – azt hirdetik: az vagy, amit gondolsz! Könyvek egész sorozata látott már napvilágot, amiben a szerzők arra biztatják olvasóikat: akarjanak, és ölükbe hull a szerencse.
Címkék: félelem, katarzis, krízis, lélek, csoda Tovább »

Céljaink felé – a fej vagy a szív útján (2.)

célokÉletünk folyamatos célba érések sorozata, és a cél felé vezető úton formálódunk, fejlődünk. A folyamatos mozgás és tanulás pedig nem más, mint maga az Élet.

Egyszer tényleg hátradőlhetünk?

Sokszor állunk hozzá céljainkhoz azzal az attitűddel, hogy ezért meg azért még keményen dolgozunk, aztán ha majd ezek meglesznek, akkor végre pihenünk. Gyakran esünk azonban abba a csapdába, hogy ha elértük az adott célt, akkor csak egy „röpke pillanatig” érdekes/értékes számunkra, és már meg is fogalmazódik az újabb cél/vágy, amiért ismét keményen elkezdünk dolgozni. Így a beígért pihenés is elmarad, és aztán leélünk úgy egy életet, hogy mindig van egy cél, amit kergetünk. Tovább »

Céljaink felé – a fej vagy a szív útján

Húúúú, ezt most olvastam........Gondoltam, megosztom Veletek!:))))

Sokszor van úgy, hogy kitűzünk célokat, keményen elkezdünk dolgozni értük, és mégsem a várt eredményt kapjuk, vagy netán semmilyen eredményt sem érünk el. Ekkor elbizonytalanodunk, hogy jó célt tűztünk-e ki, jó úton járunk-e, vagy akár úgy gondoljuk, valamiért elkerül bennünket a sors kegye. Tovább »

Képzeld el, hogy...

Nem csak a művészek, hanem mindannyian alkotók vagyunk, még ha ennek nem is vagyunk tudatában. Tudatosan vagy ösztönösen alakítjuk életkörülményeinket, életünk eseményeit, kapcsolatainkat és ügyeinket. Ezt azért tudjuk megtenni, mert rendelkezünk egy bizonyos szubsztanciával, amelyet energiának nevezünk. Tovább »

Címkék:

BOCSÁNATOT KÉREK!!

Sziasztok!

2010. 01. 16-án született egy beírásom az Álomkereső által szervezett kötetlen beszélgetésről, mely az Aranyhold teaházba volt meghirdetve. Tovább »

Címkék:

Sziasztok!

Csütörtökre szervezett Álomkereső egy kötetlen beszélgetést az Aranyhold teaházba. Az egyik ismerősöm nagy örömmel készült erre, hiszen szeretett volna találkozni olyan emberekkel, akik pozitívan gondolkodnak. Tanulni szeretett volna tőlük. Mikor odaért és helyet foglalt, óriási meglepetés érte. Figyelemre se méltatták őt. Tovább »

Címkék:

Köszönet

Sziasztok!
Sikeresen megvédtem azt a szakdolgozatot a hét végén, amit a vonzás törvényéből írtam. A jegyet még nem tudom, de többen látni vélték, hogy ötöst írtak be.:))))))
Érdekes volt azt látni, hogy én vagyok az első a főiskola történetében, aki ezt a témát választotta. Nem is kérdeztek sokat, de volt olyan, hogy jegyzeteltek. Tovább »

Címkék:

Légy borús derűlátó

borús derűMosolyogj! Légy magabiztos! Gondolkozz pozitívan! – erről ismerszik meg a jellegzetesen amerikai gondolkodásmód. Lehet, hogy most minden megváltozik?

Szia, hogy vagy? – erre a kérdésre az Újvilágban nem létezik más válasz, mint hogy: köszönöm, nagyon jól, minden nagyon rendben van. És mellé a kötelező, magabiztos mosoly.

Mostanában azonban mintha változna a kép. Éppenséggel amerikai pszichológusok vetették fel Tovább »

Mi a csudát tudunk a világról 2

A suliban levetítettek 2x15 percet a Mi a csudát tudunk a világról 2. részéből. Nagyon érdekes volt.
Megvan valakinek a magyar feliratos változat?
Vagy esetleg meg tudnátok mondani, honnan lehet ezt letölteni magyar felirattal együtt?
Nagyon szeretném megszerezni. Az első rész az meg van.
Köszi szépen előre a segítséget!

Címkék:

A teremtő mágia

teremtő mágiaJó marketingjének köszönhetően A titok című könyv és film irányította a figyelmet arra, hogy rajtunk múlik, milyen a párkapcsolatunk, a munkánk, az egészségünk, az anyagi helyzetünk, egyszóval az életünk. A mű azonban csupán összegzése és kivonata a sokkal régebbi tudásnak, amelyről már Jézus tanításai is szóltak.
A legfontosabb alapismeret, amellyel tisztában kell lennünk, hogy a világegyetem természete nem racionális, nem ésszerű, hanem mágikus. Az Univerzális Szellem (Isten, a Teremtő, a Forrás) nem személyünkön kívül, „felettünk” létezik, hanem Tovább »

Újra a szakdolgozat:))))))))

A szellemi törvényekre vonatkozik ez a két megállapítás. Legyetek szívesek segíteni értelmezni.

3. Zavart okozhat az is, hogy a törvények ellentéte is igaz, amihez a mindennapi életben nem vagyunk hozzá szokva. Külön gondot jelent, hogy az ellentét nem minden esetben az, amit mi annak vélünk. Sok esetben nincs is szavunk az ellentétre. Tovább »

A kegyelem törvénye

Sziasztok! Tovább »

Címkék: