Angel..-Angel..- blogja

Csakratisztítás angyalokkal

Mi emberek fényből, szeretetből és intelligenciából állunk. Gondolataink szabályozzák a bennünk lévő energiaáramlást. Ezen a héten feltöltődést ajánlanak az angyalok egy csakratisztító meditáción keresztül.

- Hét szín, hét hang, hét tanulság

A csakrákról és a bennünk zajló energetikai folyamatokról nem lehet eleget olvasni. Sőt, remélem egyszer csak kevésnek bizonyul a szó, és a megtapasztalás mezejére lépsz. Akárhányszor úgy érzed, lehangolt, fáradt vagy jusson eszedbe, hogy energetikai rendszered tisztításra szorul. Tovább »

Kérdés??????

Sziasztok kedves olvasóim, kedves Secret-olvasók. Annyi minden olvasható ezen az oldalon, annyira fantasztikus írások bejegyzések. De kérdezem én...mit olvasnátok szívesen??. . Mi az ami érdekel benneteket?? Tovább »

Címkék:

Vissza a Valósághoz! Gondolkodásmód fejlesztés

Kedves olvasóim, és kedves Zsófia! Kérlek figyelmesen olvasd a következő sorokat. Nagy szeretettel, és segítségem jeléül. Mindenkinek ajánlom:

Tudta azt, hogy Ön többre képes, mint a legirigyeltebb példaképe?

A világ legsikeresebb emberei, hozzánk hasonló átlagemberek, akik egyszerűen szakítottak azokkal a koncepciókkal, amik legtöbbünket fogva tartanak. Tovább »

Megbocsátás

A megbocsátás folyamata révén mindenki békésebbnek, és energikusabbnak érezheti magát. Mint amikor kidobáljuk a súlyokat a hőlégballon kosarából, hogy magasabbra emelkedhessünk. A régről összegyűlt harag, félelem, és sértettség halott súlyok, melyek lelassítanak bennünket, és elszívják életerőnket. Tovább »

Osho: Csak az érzések mutathatnak irányt önmagad felé

Hogy miért Ő... Miért tőle? ...megkérdezhetitek... kell, kell ez az embereknek, hiszen ez is tisztánlátás, hiszen ez is érzés... hiszen ez, EZ... A VALÓ!!!

Sigmund Freud valahol azt mondta: "...az ember valójában idegbajosnak születik". Ez féligazság. Az ember nem születik idegbajosnak, de egy idegbajos társadalomba születik bele, amely mindenkit hamarosan megbolondít. Tovább »

Szeretet, szerelem, kapcsolatok...

Sziasztok kedves olvasóim... és"TE!!!" ...tudja kinek írtam. Tehát olvassátok a következő sorokat mély átéléssel. Való igaz dolgok:

Együtt kell élni, nem egymásban és nem egymás mellett. Egy kapcsolat nem adhat többet annál, mint hogy a nőt és a férfit egyaránt hozzásegíti rejtett lehetőségeinek kibontakozásához, ahhoz, hogy egyre inkább hiteles, egyre markánsabban önmaga legyen. Két szuverén-ember együttélésének ez az igazi értelme. Tovább »

Angyalok kontra Arkangyalok..

Sziasztok kedves olvasóim, nem győzök eleget írni az angyalokról, ark-angyalokról!! Olvassátok sok szeretettel!!

Angyalok a zoroasztriánus perzsa vallásban, a zsidó, keresztény és iszlám hitvilágban jelennek meg. Az angyali világ, a mennyország hierarchiája perzsa eredetű. Tovább »

Asztrálprojekció

Az éber tudat ideiglenes elszakadása a fizikai testtől, amely egy önmagunk által létrehozott transzállapot vagy egy egyszerű álom során jön létre. Kivétel nélkül alvás közben minden ember és állat elhagyja a testét csak aztán nem emlékeznek rá. Ezért az úgynevezett árnyék-memória a felelős. Az árnyék-memória gyakran az agy egy elérhetetlen részébe rögzíti az adatokat, s ez azt eredményezi, hogy nem emlékezünk az álmainkra és testen kívüli élményeinkre. Az egyén felébred és tudja, hogy álmodott valamit, de mégsem tud rá visszaemlékezni, még hatalmas erőfeszítések árán sem. Tovább »

METATRON-KOCKA

Csakratisztítás Tovább »

Pár sor nektek... sok szeretettel: egy pillanat, ezt a címet adom neki :-)

Képzeld el, hogy e pillanatban egy angyal ül melletted...
Csend van...
Maradj nyugodt...
Gondolataidban gyűjtsd össze minden gondod...
Minden, ami nyomaszt, minden, ami boldogtalanná tesz, ami gátol; gondok, bánat, betegség... Tovább »

Címkék:

Angyalok - jelenlétük és erejük

Az angyalok Isten alakokba sűrített energiái a túlvilágon. Ők testesítik meg Isten fényét és sugarait bennünk és körülöttünk. Ők az univerzum szellemi törvényeinek őrzői és hordozói. Energiájuk és erejük végtelen. Az angyalok a menny különböző területein működnek.
Az arkangyalok minden világ és galaxis, valamint az elemek: a levegő, a tűz, a víz és a föld őrzői. Ezen kívül ők kötnek össze a tökéletes léttel, az egységgel és a teljességgel. Tovább »

Kristályok és Angyalok

Az elementálokon és állatokon kívül, a természet a kristályok birodalmát is rendelkezésünkre bocsátja gyógyító erőként. Ide tartoznak az olyan kristályok, amelyek képesek megnövelni az angyali energiákat, mint ahogy az órákban a rádiókban alkalmazott kristályok az energia más formáit erősítik ki.

Tapasztalataim szerint a kristályok nagyszerűen alkalmazhatók az Angyalokkal való kommunikációban. Mint a hangszórók, felerősítik a kommunikációs jeleket és a gyógyító energiákat, amit az Angyalok küldenek nekünk. Sok kristály olyan minőségeket hordoz, ami különösen összehangolódik az angyali világokkal. Tovább »

Mit jelent az energiaközvetítés? (Vivamus)

Nagyon hosszú, de megéri elolvasni!!

Üdv néktek, kedves barátaim. Nagy örömömre szolgál, hogy én, Vivamus kapcsolatba léphetek veletek.

Szeretnék bemutatkozni mindazoknak, akik még nem ismernek engem. Olyasféle lény vagyok, akire a ti gondolkodásotok szerint talán a Spirituális Tanító vagy Vezető meghatározás illenék leginkább. Egyszóval többé nem vagyok jelen a fizikai síkon, ám úgy döntöttem, hogy az Isteni Tervet a továbbiakban azzal szolgálom, hogy segítséget nyújtok a fizikai világban tartózkodók számára. Tovább »

Egy részlet, az angyal lexikonból...

Amarusaja

Áldások
Áldjon meg téged az Úr és őrizzen meg téged.
Világosítsa meg az Úr az ő orcáját te rajtad,
és könyörüljön te rajtad.
- Számok Könyve: 6:24-25
Amarusaja és a többi áldáshozó Tovább »

Címkék:

Angyali számok jelentése 1-től 50-ig

Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és e mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására. A szent számokból fakadó útmutatások kétségbevonhatatlan gyógyulásokat indítottak meg Doreen Virtue klienseiben. Az Angyali számok megírásának célja az volt, hogy az Angyali számokon keresztül még több ember figyeljen föl a mennyei üzenetek fontosságára, amelyek új lehetőségekre mutatnak rá, tanítanak, és minden körülmények között tanáccsal szolgálnak. Tovább »