Angyal Zsófia blogja

Nem adom fel...

Újra itt!
Életemben nem voltam még ennyire szomorú és kétségbeesett! Megbántottam azt akit a világon a legjobban szeretek! Lehet soha nem felejti el nekem ezt! Tovább »

Címkék:

Ha valami véget ér..

Őszinte szívvel kérek egy férfit , hogy lépjen ki az életemből...lezárult...nem ő a nagy ő...fogadja el örökre..még ha nehéz is neki kérem, hogy ne zaklasson, ne irogasson! Szeretnék boldog lenni! Tovább »

Címkék:

Kérd és megadatik!

Elértem amit szerettem volna, a munkahelyemen előre léptem! akartam és olyan egyszerűen megvalósult. Bár az igaz, hogy minden nap akartam, ez volt a vágyam! Lám teljesült! Kérd és megadatik! :-) És még mindig látom magam előtt a nyitott kapukat! Nincs megállás, mert ez boldogságot hoz az életembe, 4 hónap alatt csodás eredményeket értem el és igen, büszke vagyok magamra, de nagyon! Tovább »

Címkék:

Nyugalomra térni...

Minden szerettedtől békében és szeretettel búcsúzz el minden alkalommal amikor találkozol vele vagy beszélsz vele, mert lehet az lesz az utolsó amikor még láthatod és beszélhetsz vele!

Meghalt a Kedvenc sógorom Apukája! :-( Hirtelen...és nem is gondoltam volna, hogy így meg tud viselni! Tovább »

Címkék:

Mosoly még mindig

Boldogságos napom volt...miért? csak... :-) olvasgattam régi írásokat és boldog lettem tőlük...és az életem is alakul ...
Néha még nekem is hihetetlen...de olyan remek!!! Remélem mindenki nagyon boldog lesz...csak akarni kell!!! :-)

Úgyhogy hajrá!!! :-)

Címkék:

Saját boldogságunk...

Érdekes az élet! Nem mondom, hogy nem vagyok boldog, de valamit még nagyon meg kell tanuljak. Tovább »

Címkék:

Bújj hozzám...angyal!!!

Egy-két kellemes zene Nektek...tudom, hogy van ennek külön oldala, de én erre vágytam, hogy ide tegyem fel! :-)

A klippet figyeljétek, a szöveg sem rossz, de az angyalka az van, higyjétek el, szerintem legalább is mindenki életében van egy ilyen ember...akihez bármikor odabújhatsz..az én életemben több is...:-)
Az egyik saját magam... :-)

Tovább »

Boldogságosan

Amióta ide írok , most érzem először igazán, hogy boldog vagyok, de felhőtlenül....és az is maradok...apró szép dolgok történnek velem! Például egy épp ma felmondó kollégám írt nekem, hogy "nagyon szeret minket" engem, meg egy másik kolléganőt!!! A szívemet is megmelengette! Tovább »

Címkék:

Tavaszi szél

Ma igazi tavaszi szél simogatta az arcomat a Margit-szigeten...és csak mosolyogtam...talán újra megint itt...szép az élet, mert ez a vágyam...ez is... :-)

Címkék:

Mosoly a szívemben

Ma egy nagyon kellemes, fárasztó de nyugodt napom volt....mosoly van a pici szívemben...és ma már a holnapnak élek...boldog vagyok és energia bomba... :-)
Hm...szeretek mosolyogni és ez mostanában egyre jobban megy...érzem, hogy minden jobb lesz, még ennél is jobb...sokkal jobb... Tovább »

Címkék:

Újabbnál újabb lehetőségek

Behívtak egy újabb állásinterjúra... :-) Remek...ügyes kislány vagyok... és kicsit jobban is tetszene....nah majd meglátjuk...próba szerencse...
A harmadik napom pedig fárasztó volt... a nap végére pedig lehangolt lettem, de ez legalább most feldobott...tudtam én, hogy jön valami jó... Tovább »

Címkék:

Egy kis öröm magamnak

Mosolygok, bár félig ásítva...elfáradtam egy picikét ma is.
De szép nap volt ez is mindennel együtt, még a pillanatnyi félelmemmel is...hisz az embernek vannak nyugtalanító érzései néha, de már jól vagyok. :-) Tovább »

Címkék:

Hatalmas mosoly

Egy hatalmas mosoly ül a szám szélén...sőt már a fogam is kivillan...és szinte kacagok...jó kedvem van..szépeket olvasok itt mindig...:-) Köszönöm... Tovább »

Boldogságos

Kellemes napom volt...mégha néha vannak kevésbé jó pillantok is...ami nem öl meg az erősít..vagy nem is így van ez? Nem így mondják? :-) Holnap szép reggelem lesz..remélhetőleg szép napom...kellemes ebédszünetem..kellemes estém...megyek veszek magamnak egy csini csizmát... :-)
Szeretem a finom illatokat....és szeretem a boldog perceket...órákat...napokat....minden jó ha vége jó..és jó lesz.... Tovább »

Címkék:

Szép este

Pompás napom volt...remek délelőttem, remek reggelem...remek, reggelim...:-) Remek séta a városban...hatalmas mosollyal a pofimon....itthon pedig szorgosan tevékenykedtem a kicsi keresztlányomnak a meglepiket...csodás...
Közben délután szépeket olvastam...jó érzés... Tovább »

Címkék: