Kérd és kapod! KÉREM!

Mosolygok, mert mosolyogni jó... bevonzom magamnak mindent amit szeretnék... állást és a felhőtlen boldogságot... nem érdekel semmi más... minden más negatív gondolatomat elpusztítom... és kész... így döntöttem... és amikor fél pillanatra majd eszembe jut a rossz gondolat... akkor kitörlöm... lesz egy törlés gombom... és lesz egy újraindít gombom... :-)
ÉS probléma megoldva...
Remek! Pompás! Hamarosan rám talál a kedvenc új főnököm vagy épp én rá... és hamarosan megtalálom az igazi szerelmet a szívemben... :-) Azt hiszem ennyi vágyam van... ez semmi más vágyaihoz... nem vágyom pénzre és csillogásra, sem egészségre... mert ezért mind teszek... csak erre apró két érzésre... :-)
Kérem az új állásomat, új főnökömet...
És kérem a felhőtlen boldogságomat, szerelmemet...
Most már csak várok, várok, hogy adja az Univerzum akkor cselekedjek, és addig teletömöm magam boldog pillanatokkal érzésekkel... semmi szomorúság... SEMMI... és működni fog...

Hozzászólásokhm. ez a két dolog kell az

hm. ez a két dolog kell az Univerzumtól? a többi, más megvan, és azért teszel. hát nem lenne egyszerűbb ezért a két dologért is tenni inkább? vagy majd becsönget a főnök és a nagy szerelem? ;-)