Saját boldogságunk...

Érdekes az élet! Nem mondom, hogy nem vagyok boldog, de valamit még nagyon meg kell tanuljak.
Egyszer az egyik kedves barátom azt mondta nekem, amikor épp bolondul, boldog voltam, hogy önző vagyok, mert csak az a fontos nekem , hogy én boldog legyek! De bárki bármit mond mindig az kell, hogy az első legyen, hogy én boldog legyek! Ami nem jelenti azt, hogy akkor én most mindenkin végig taposok...sőt... Én azt gondolom, ha én boldog vagyok akkor az aki épp mellettem él, ha van ilyen férfi, akkor ő is boldog. Vagy kedves családom is boldog bármi is van, ha azt látják, hogy én boldog vagyok! :-) Mert szeretnek, ahogy én is őket! Ha pedig ők ezt nem tudják elfogadni, az már legyen az ő életük nagy kérdései, ne az enyém...
Van egy kedves új barátom, olyan csodás ember...57 éves és egy igazi angyal, meglátom és már boldogság tölti el a szívemet. Mosolya mosolyt csal az arcomra! Szeretjük egymást, figyel rám szeretettel. Természetesen csak barátok vagyunk, de sokat segít nekem a szavaival! Nagy öröm nekem ő! Segítségével és saját erőmből meg fogom tanulni azt amire nagyon vágyom, nem kizárni az életemből a negatív embereket, de kellőképpen átlépni rajtuk. Azt szeretném, ha soha többet, ne tudjanak rossz érzéseket kiváltani belőlem. Mindenki életében vannak olyan emberek akik mindig élete részei lesznek és valahogy el kell fogadnunk őket úgy ahogy vannak, úgy hogy semmilyen hatással ne legyenek a mi életünkre! Vagy csak pozitív hatást érjenek el. Szeretnék dolgozni, hogy az életem ezen területén is nagyon boldog legyek! :-)
Nagy pozitívum életem területén, hogy szeretem a munkámat. Volt egy új sales-es tréningünk, amin kivállóan teljesítettem a többiekhez képest! Most vagy ők nagyon gyengék vagy én vagyok túl jó..na jó nem szemétkedem...de új kedves 57 éves barátom Gábor szerint is magasabb pozicióban a helyem...tudni kell jó embereket találni... Sőt a főnökség lassan de biztosan rádöbben csodás eszemre! :-) Szóval vagy előre lépek...vagy megyek tovább pár hónapon belül! :-) Addig pedig kihozok mindent magamból amit csak tudok! A munkában végre megtaláltam a boldgoságot, pedig régen azt gondoltam, hogy pont ez a terület ami engem nem érdekelhet, de mégis...:-)

Kérdésem a következő...kinek milyen ötlete van arra, jó tapasztalata, hogy-hogyan lehet nem magunkra venni mások negatív gondolatait?
Mindenkinek szép vasárnapot kívánok! :)

Címkék: