angyalian ördögi blogja

Egyetlen ember...

“Kellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt.

És ez az egyetlen ember az, akit valóban szeretek.....

Címkék:

Döntés....

A döntés mindig nehéz...de dönteni mindig kell....akár a boltban is, hogy melyik tejet vedd el a polcról...szeretem a tejet....így teljesen mindegy....:-) Tovább »

Mosoly....

:-)

Ébredezik a napocska....itt van egy édes kutya az ölembe...akiből árad a szeretet...mi kell még több egy mosolyhoz?

Címkék:

Szerelem...újra itt.....

Sziasztok Drágáim...

Beteg az agyam...bennetek keresem a vigaszt....az erőt....remek, pompás vagyok...az ember írja ki a fájdalmát.....
Boldog vagyok és boldogtalan....de ezt is magamnak teremtettem...rádöbbentem..hogy mekkora gyáva nyuszi vagyok.....és nem gondolkodom...csak élek...ezzel meg másokat rugdosok...ÖNZŐ vagyok!!! Tovább »

Címkék:

Újra itt

Kedves Barátaim..egy időre elnémultam...meditáltam....isteni volt...de már hiányoztatok...

Szép az élet még mindig...bár néha nehéz....de szép, ha szépnek akarom látni! A testem is kezd edzésbe jönni....izmos lábam lesz hamarosan...
De ez az oldal csodákra képes...megnyugtat és erőt ad! :-)

Címkék:

Testedzés a léleknek is

Az utóbbi pár hetem csodásan telik....napi szinten futok egy órát...honnan ez a sok energia...29 szúnyogcsípésem van...kiújult a meleg allergiám...mi kell még...:-D hétvégén süttetem a hasam a napon...csodás csoki lett eddig is csoki testem...viszketek, vakarózom...mint akinek bolhái vannak. De táplálkozzanak testemből a szegénykéim... :-)
Csodásan izgatott vagyok....mitől???? Szép az élet....

Címkék:

Amúgy minden pompás...

Hétvégén egy mennyei sugallat érintett meg...jó útra térek...bár eddig sem voltam rossz úton, hisz ez nekem isteni volt....persze a vér állítólag nem válik vízzé....:D nos az enyém azzá vált érzem.... Tovább »

Kell egy kis erő.....

Hm....kedvenc hercegnőm kórházba került....ő az én éltető erőm....nagyon szeretem...a kicsi keresztlányom...úghogy holnap indulok haza egy hétre..hogy ápolgassam, nyalogassam sebeit...mert muszáj...húz a szívem haza....szükségünk van ilyen rázós helyzetekben egymásra..... Tovább »

Címkék:

Mosolygok

Az emberek balgák.....és fárasztóak.....néha azt gondolom bár egyedül lennék a Földön...persze ez butaság...és önzőség.... :-) Tovább »

Címkék:

Az édes élet titkai

Hm....mert édes az élet....mi is kell hozzá????
Szerintem....egy csöppnyi időjárás, egy parányi napsütés, vagy harmatnyi szellő, egy szürke felhő fenn az égen, esetleg egy jeges zápor...
Egy kedves mosoly..lehet az bárkitől....egy parányi kéz...egy szeretettel tei mosoly, tekintet...
Egy édes illat...akár egy bokor rózsa illata....
A madarak csicsergése.... Tovább »

Címkék:

Újra itt

Eltelt pár nap nélkületek...nem lehet mindig itt lenni ugye...szép hétvégém volt...mostanában kedvenc időtöltésem, hogy leülök a Duna parton futás után meditációs zenét hallgatni, nincs is annál jobb..ajánlom mindenkinek. :-) Boldogság, szeretet, nyugalom...így szép az élet...néha egy kis izgalommal...napi 50perc futás..után már csorognak az izzadság cseppjeim. :-) Tovább »

Címkék:

Mennyei gondolatok

Nos...péntek délután...mindjárt itt a munka vége....8 óra munka, 8 óra pihenés.....8 óra szórakozás....
Mennyei napjaim vannak, még a sok apró megoldandó feladatokkal is...de úgy élvezem....:-) Tovább »

Címkék:

Azok a rossz jó napok....

Tegnap bedöglött a telcsim, ragaszkodó típus vagyok, hisz szegénykémet régen ki kellett volna már cserélni...így tegnap megsirattam....hogy mitől ki lehet készülni..:-D Most menjek új telót venni? Fúj, juj...hisz az új dolgot ki szereti? Én...de valahogy tegnap nem erre koncentráltam...csak,hogy szegény teló....hm... Tovább »

Címkék:

Habosan szép az élet...

Hupsz az utóbbi két napon nem sokat aludtam...de kellemes napjaim voltak...mára össze kell szednem magam..mert muszáj... :-) Tovább »

Címkék:

Perzsia hercege

Hupsz..tegnap pompás filmet láttam, pompás társaságban....hm.....szép nap volt....az már biztos...most meg álmos vagyok mert késő feküdtem le....ma találkoztam pár emberrel..nos az emberek nagyon negatívak, nem mondom, hogy nem érdemelte meg az-az egy a rossz szavakat...de attól nem lesz jobb semmi, úgyhogy én finoman közöltem álláspontomat kedvesen finoman...boldogan.... :-) Tovább »

Címkék: