Edgar Cayce az asztrológia A Kevin Williams

Edgar Cayce az asztrológia

A Kevin Williams

A valóság többdimenziós. Vagyunk többdimenziós lények, akik léteznek egyszerre a többdimenziós valóságot. Réges-régen, a testünk fejlődött főemlősök. Még régebben, elménk alakult ki a csillagok. De mielőtt az univerzum is létrehozott, lelkünk mindig létezett részeként isteni még nagyobb méretben. A tudatos (fizikai) szint, a testünk olyan, mint egy miniatűr mása a Naprendszer. Szívünk betöltheti a nap - a központ a rendszer. Más szervek, a testünk is használják a lelkünket találni egy olyan kifejezés. A bolygók gyakorolnak asztrológiai rezgések fel testünket, amelyek befolyásolják a személyiség és a lélek mintákat. A tudatalatti (lelki) szinten a Naprendszer a nagyobb testet. Mi köti össze a bolygók, a csillagok, szellemi birodalmak és szervezetek. A szupertudatos (szellem) szint, egyek vagyunk az egész. Ezen a szinten vagyunk, a tudatos szinten minden van - az isteni.

Úgy gondoljuk, hogy az univerzum háromdimenziós az idő, a tér, és a mozgás. Úgy gondoljuk, hogy a tér szempontjából a magasság, hosszúság és szélesség. Úgy gondoljuk, hogy az idő, mint a múlt, jelen és jövő. Beszélünk magunkat, amelynek fizikai, szellemi és lelki élet. A világ rólunk lehet tekinteni, mint amelyek az ásványi, növényi és állati élet. A Biblia utal háromdimenziós Isten az Atya, a Fiú és a Szentlélek. Szerint Cayce, méretei az emberi tudatosság: a tudat, tudatalatti, és Superconsciousness .

Cayce azt mutatta, hogy az élettapasztalattal jár több, mint a Föld. Ez magában foglalja az egész Naprendszert. Keresztül elveit asztrológia, minden naprendszer, a világegyetem olyan, mint egy "egyetem" - egy hely a felsőoktatási. Naprendszerünk kilenc bolygó, és minden bolygó egy fizikai képviselet az adott túlvilági birodalom (vagy dimenzió). A világegyetem egyetlen birodalma a sok túlvilági birodalmak.

A világegyetem (beleértve a Föld) a harmadik birodalom a túlvilágon hierarchiában, és képviseli a háromdimenziós élet. Mert Cayce kapcsolódó minden bolygó, mint a fizikai (háromdimenziós) képviselet az adott túlvilági birodalomba, Cayce utalt ezekre a túlvilági birodalomban a Planétanév társul hozzá. Például, ha Cayce használja a nevet Vénusz, aki utal a túlvilági birodalmába társított asztrológiailag a bolygó nevű Vénusz. Amikor Cayce megemlíti, hogy a lelkek élnek Venus, nem jelenti azt, hogy a lelkek élnek a felszínen a Vénusz bolygó, azt jelenti, hogy a lelkek élnek a túlvilágon birodalom nevű Venus amely kapcsolatban asztrológiailag a Vénusz bolygó.

Például a Föld bolygó fizikai ábrázolása (háromdimenziós) a harmadik túlvilágon birodalom (azaz az univerzum). A Merkúr a fizikai ábrázolása (három dimenziós) társított második túlvilág birodalmába, más néven Mercury, a túlvilágon hierarchiában.

A túlvilág birodalmak dimenziók a lelkek megtapasztalhatja, ha nem aktív a fizikai testben a Földön. Ezek a nem aktív állapotok közé tartozik a halál, a mély alvás, vagy egyéb módosult, hogy szabad a tudatalatti a normális fizikai korlátok.

A bolygók gyakorolni asztrológiai hatással ránk. Ezek az asztrológiai planetáris hatások származnak a túlvilágon birodalmak, hogy a lelkek tartózkodnak, mielőtt a jelenlegi Föld tapasztalatok, valamint a Föld él. A célja az asztrológiai hatások az, hogy az élet bizonyos tanulságokat meg kell tanulni, és amelyhez tesztelik a Földön.

Cayce leírta, hogy kapcsolatban vagyunk az elme, a test és a lélek, a különböző túlvilági birodalmak és asztrológiai testületek, mint a hold, nap, a bolygók és a csillagok. Sőt, Cayce azt állította, hogy minden mindennel összefügg össze, mint egy. Naprendszerünk a nagyobb, a test és a szervek működnek, mint egy miniatűr naprendszert.

Míg a Földön, mi befolyásolja jelentős módon, vágyak, amelyek eredete a testünket. Ezek a vágyak nem csak érinti a testünket, hanem a lelkünket is, és hogyan kezeljük ezeket a hatásokat meghatározhatja a szintet lelki fejlődés. A meditáció és az ima, lehet az ajtókat, hogy a több dimenzióban, a sok lakóhely van, az Isten országának. De az ajtót először ki kell oldani itt, ezen a Földön birodalmában.

Jézus azt tanította, hogy a mennyek országa bennünk van. Arra törekszünk, Istent és az ő országát a keresett magunkban. Testünk temploma a nagyon Isten Lelke mind a hely, ahol lehet találkozni vele, és mint eszköz a tudatosság, amelyen keresztül mi is összeegyeztet neki.

Szerint Cayce és a keleti vallások, már csak hét helyszínen a testen belül látják el a lelki energia központok (úgynevezett csakrák Keleten). Igaz az, amit ezek a szellemi központokat, hogy a lélek megtalálja kifejezőeszköz.

Ezek a részek a testünk, hogy úgy működnek, mint egy miniatűr asztrológiai naprendszer szívünkkel végző funkciója a nap - a központ a rendszer.

A kapcsolat a test és az Afterlife Realms

Cayce említette, hogy ez a hét a lelki energia központok a testünkben a hét belső elválasztású mirigyek . Ezek a mirigyek ismert a tudomány, hogy az érzelmi és motivációs központok testünk. Járnak különösen válaszok a fantáziadús erők az elme. Ezek a szervek az érzékelés, amelyen keresztül mi is tudomást szerez a másik túlvilági birodalmak ugyanúgy, hogy a közismert öt érzékszerv szervei megítélése Földünk tapasztalat. A belső elválasztású mirigyek az agyalapi mirigy, a tobozmirigy, a pajzsmirigy, a csecsemőmirigy, a mellékvese, a Lyden mirigy, és végül a nemi mirigyek (a herék és petefészkek).

Mint olyan eszköz, ráhangolódás, a belső elválasztású mirigyek szolgálnak közötti érintkezési pontok a lélek és a test. Ezek a központok a transzformátor, a szellem a fizikai tudat és megnyilvánulása. A működése ezek a központok viszont függ elsősorban minőségétől függ a motiváció vagy ideális választott és laktak a kreatív erők az elme.

Egy példa arra, hogy a belső elválasztású mirigyek munkákat is található, amikor mérges. Amikor megtapasztaljuk az érzelem a harag, a mellékvese mirigyek. Tevékenysége a nemi mirigyek közvetlenül a szexuális motiváció a fejünkben. A tudomány tudja, hogy az agyalapi mirigy a mester mirigy a szervezetben. Ez a váladék közvetlen és koordináló hatása az összes többi mirigy.

Cayce kijelentette, hogy minden belső elválasztású mirigy központ befolyásolja a hatása egy bizonyos túlvilági birodalom keresztül kapcsolódó asztrológiai bolygó befolyása. A legalacsonyabb belső elválasztású mirigy a testünkben, a nemi mirigyek, jár a legkisebb túlvilág birodalmába a hierarchiában a szellem birodalmában. Az agyalapi mirigy társul a legmagasabb túlvilág birodalmába a hierarchiában. A túlvilág birodalmába utazunk, hogy a halál után határozza meg a legnagyobb belső elválasztású mirigy a testünkben, hogy mi lelkileg aktiválva. Aktiválása a legmagasabb szellemi központ, az agyalapi mirigy, létrehoz egy spirituális ébredés és a megvilágosodás, hogy hozza a tudatosság az egy-ség Istennel. Ez a lelki állapota, hogy a keresztények hivatkoznak, mint vezeklés, vagy Cayce azt mondta: at-one-ment . Tudjuk elérni spirituális megvilágosodást a meditáció és más tapasztalatot, amely egyesíti a tudatosság, hogy az Isten. Ilyen élmények közé tartozik a halálközeli élmény.

Cayce kiderült, hogy minden túlvilági birodalom egy bizonyos asztrológiai funkció befolyásol minket fizikailag megfelelő bolygók elérése érdekében lélek növekedést. Cayce azonosította a Föld bolygón, mint a birodalom tesztelés. Cayce azt állította, hogy a Föld az ok és okozat dimenzió. Ez azt jelenti, hogy ha a lélek mentális ideális és szeretné fizikailag megnyilvánulni az ideális erre a célra az oktatás, a lélek jött a Földre, hogy kell vizsgálni, és alkalmazni magukat. A ténylegesen megy keresztül a tapasztalat magukat a Földön tudják megvalósítani, ha mit hisznek az igaz (vagy nem igaz), a maguk számára. A Föld birodalma jó leküzdéséhez bizonyos hiányosságok és alkalmazza magát, hogy látni, hogy e hiányosságok valóban leküzdeni. Itt megtudhatjuk, bizonyos, hogy már valóban megváltozott. Ez az egyik dolog, hogy van egy ötlete; de az egy másik dolog, hogy ez a gondolat egy fizikai valóság. Ezért jöttünk a Földre.

Cayce azt is kimutatta, hogy a Föld birodalom egyfajta laboratórium a többi birodalmakban a túlvilágon járó mi Naprendszerünk. Ez azért van, mert csak a Földön szabad teljesen domináns, és csak a Földön nem háromdimenziós élet létezik a mi Naprendszerünk. A másik túlvilágon birodalmakban, bizonyos mértékű ellenőrzést át tartjuk a lelket, hogy látni, hogy megtanulja a megfelelő tanulságokat. Az ellenőrzés általában a lélek is, ha fejlődött megfelelően. Ennek oka, hogy a halál, a lélek elhagyja a testet, és a lélek tudat felszívódik a tudatalatti és a távolságot a két felemelkedik.

A színkódolt alábbi táblázat mutatja a lelki kapcsolat a mirigyek, a bolygók, és a túlvilágon birodalmak. Például, az agyalapi mirigy (a harmadik szem a keleti vallások) egy asztrológiai és spirituális érintkezési pont a Jupiter bolygó a mi Naprendszerünk. A bolygó Jupiter az 5. bolygó a nap. És a Jupiter bolygó egy asztrológiai és spirituális érintkezési pont 7. birodalmában a túlvilágon hierarchiában.

Belső elválasztású mirigy

Kelet-Chakra

Bolygó a Naprendszer

Helyzete Planet Naprendszer

Helyzete a birodalom az Afterlife hierarchia

-------

-------

Plútó

9.

-------

Hipofízis

Third Eye

Jupiter

5.

7.

Toboz alakú

Korona

Merkúr

1.

2.

Pajzsmirigy

Torok

Uránusz

7.

8.

Thymus

Szív

Vénusz

2.

4.

Andrenals

Köldök

Mars

4.

5.

Lyden

Alhas

Neptun

8.

6.

Ivarmirigyek

Gyökér

Szaturnusz

6.

1.

-------

-------

Föld

3.

3.

Nézzük a következő színkódolt alábbi táblázatban, láthatjuk a szellemi kapcsolatok között a mirigyek és a szellemi befolyás függően, hogy a mirigy (azaz a rezgés és fény). Meg kell jegyezni, hogy nem csak ez a lelki fény hatására rezgés gyakorolt ​​függően, hogy a mirigy a túlvilágon birodalmakban, de ugyanezek a fény rezgéseket gyakoroltak a mi mirigyek fel a túlvilágon birodalmakban. Így vagyunk lelkileg csatlakozik a bolygók és a túlvilágon birodalmak. Ez a kapcsolat is lehetővé teszi számunkra, hogy csatlakozzanak a többiekhez az azonos bolygók / birodalmába kapcsolatot. Ez azért van, mert minden lelki kapcsolódik egymáshoz.

Például, nézte az alábbi táblázat azt mutatja, hogy az agyalapi mirigy társul lelki ereje révén a szellemi vibráció a skála la és a lila fény spektrumát. Ez a lelki rezgés asztrológiailag összeköti az agyalapi mirigy, hogy a Jupiter bolygó. Azt is csatlakozik a Jupiter, hogy a megfelelő túlvilági birodalmában - a 7. birodalom (lásd a fenti ábrán). Az összes információt, valamint bemutatja, hogyan vagyunk lelkileg kapcsolódik a fizikai dimenzió és a spirituális dimenzió.

Belső elválasztású mirigy

Lelki hatása

Rezgés

Fény spektruma

Bolygó

-------

Tudatalatti

-------

-------

Plútó

Hipofízis

Erő

la

Ibolya

Jupiter

Toboz alakú

Elme

tea

Indigó

Merkúr

Pajzsmirigy

Psziché

így

Kék

Uránusz

Thymus

Szerelem

fa

Zöld

Vénusz

Andrenals

Harag

nekem

Sárga

Mars

Lyden

Misztika

sugár

Narancs

Neptun

Ivarmirigyek

Bánatos

őzsuta

Piros

Szaturnusz

-------

Tesztelés

-------

-------

Föld

Az energia a nemi mirigyek, a kizárólag a nemi szint és ellenőrzés nélkül, lehet, hogy a szexuális perverzió és a féktelen érzékiség. Ha ez a szellemi központ a legnagyobb központja aktiválódik során egy ember életét, a halál, hogy lakozzék a megfelelő túlvilágon birodalom társult a Szaturnusz bolygót. Szerint Cayce, ez a túlvilág birodalmába is nevezik birodalmában földi gondok. Ez hasonló a túlvilágra birodalom amely ismert a katolikusok, mint a purgatórium , a hely, tisztító, tisztítás és újrakezdés.

A Saturn túlvilág birodalom nem egy kellemes hely szerint Cayce. Cayce azt mondta, ez a birodalom, ahol minden megfelelő húst megy meg kell ismételni. A lélek is száműzi magát a Saturn birodalom kezdődik újra. Ez a hely is ismert, mint a Nagy-váltó, a nagy erővel a kezdő vége. Néha, amikor Cayce kezdődik egy olvasó, hogy valaki, ő azonosítani, hogy mi az utolsó túlvilágon birodalom a lélek tapasztalt, mielőtt a Föld birodalmában. Ő nem korlátozza magát az ember korábbi életét a Földön, de magában az életüket a kozmoszban is. Közben olvasás, Cayce azt mondta egy ember is derül ki, hogy a korábban tapasztalt inkarnáció a Saturn birodalomban, hogy "Isten szereti azokat, akik hajlandóak kezdeni."

A Lyden (vagy Leydig) mirigy, felett elhelyezett nemi mirigyek, a kiindulópontja a lélek tevékenységének felé magasabb spirituális tudatosság. Ez a belső elválasztású mirigy működhet a szervezet működését, mint egy ajtó, amelyen keresztül a lélek tovább a magasabb túlvilági birodalmak. Ha ez a mirigy a legnagyobb mirigy aktiválódik során egy ember életét, a halál képesek lesznek, hogy lakjanak a megfelelő túlvilágon birodalom kapcsolódó bolygó Neptunusz. Szerint Cayce ezt túlvilág birodalmába nevezik birodalmában miszticizmus, ahol a lelkek képesek, hogy közvetlen tapasztalatokat a Teremtő, és érzékeli a Teremtő. Neptun adja a késztetést, hogy keresik a szokatlan, a misztikus, a láthatatlan erőket körülöttünk. Emberek, akik jönnek a Földre ezen a területen úgy tűnik, különös másoknak, és sokszor félreértik. A szeretet misztériumok valóban lelki, de ez is "a detektív vagy a nyomozó jellegű."

A mellékvese mirigyek felett található a vesék. Aktívan ennek tudatában központ stressz, ha ömlik az adrenalin a véráramba, hogy támogassanak bennünket harc vagy menekülés. A mellékvesék is a tárháza érzelmi karma szerint Cayce. Ezekből mirigyek jönnek a negatív energia a harag és a gyűlölet. Ha ez a mirigy a legnagyobb mirigy aktiválódik során egy ember életét, a halál képesek lesznek, hogy lakjanak a megfelelő túlvilágon birodalom társult a Mars bolygó. Szerint Cayce ezt túlvilág birodalmába nevezik birodalmában a harag. Cayce azt mondta, ezen a területen volt az a hely, hogy megtanulják, hogyan kell ellenőrizni a harcos, mint a hatalom, agresszió és sürgeti, hogy minden lélek képes a projekt. Emberek, akik jönnek a Földre ebben a birodalomban is hozzák magukkal a harag, impulzivitás, és indulatos. A makacsság kell kezelni, türelemmel és az önkontroll. Ezek az emberek, lehet, hogy egy magasztos véleménye magukat, de ez teszi őket bátor.

A csecsemőmirigy található a szív mögött, a napfonat területén a mellkas. Mivel a csecsemőmirigy kapcsolódik a szív, ez jár a szeretet. A szeretet kinyitja az összes ajtót. Ezen a mirigy, a szeretet felébredt, így vele véve, önzetlenség, őszinteség és a becsületesség. Ha ez a mirigy a legnagyobb mirigy aktiválódik során egy ember életét, a halál képesek lesznek, hogy lakjanak a megfelelő túlvilágon birodalom társult a Vénusz bolygó. Szerint Cayce, ez a túlvilági birodalom lehet a továbbiakban, mint a birodalom a szeretet. Az együttérzés, a csillapításon a nehézségeket, a kereső a szeretet, a szépség és a dal néhány befolyásolja, hogy az emberek, hogy a birodalom rendelkeznek. A szépség, akár természetes, akár mesterséges, mozog ezek az emberek; továbbá van egy vágy, hogy szépíteni a haza. Van egy erős vonzerőt, hogy a másik nem.

A pajzsmirigy található, a torokban, kapcsolódik akaraterőt. A visszaélés az akarat az önző és hatalmaskodó vége, jöhet az ún hiper Hypothyreosis. Amikor a kis erőfeszítés történik az akarat egyáltalán, az ellenkező előfordulhat, egyenlőtlenség néven Hypothyreosis. Érdemes megjegyezni, hogy bizonyos esetekben, amikor ott volt a növekedés a pajzsmirigy, a diploma a tisztánlátás és a telepátia fejlődött. A felszabaduló energia függően, hogy a pajzsmirigy kinyitja az ajtót, a pszichikai tudat birodalma. Ha ez a mirigy a legnagyobb mirigy aktiválódik során egy ember életét, a halál képesek lesznek, hogy lakjanak a megfelelő túlvilágon birodalom társult az Uránusz bolygó. Szerint Cayce ezt túlvilág birodalmába nevezik birodalmában a lélek. Cayce használta ezt a kifejezést psziché ugyanúgy, mint az ókori görögök a kifejezést jelenti az értelemben a lélek. Cayce azt mondta, hogy természetes volt minden lélek, hogy van egy hatodik érzékük. Az Uránusz túlvilág birodalmába, ahol a lélek fejlődik pszichikai képesség . Uránusz is a birodalom a szélsőségek. Ez ad az emberek, akik jöttek is érdekelt az okkultizmus és a lelki jelenségek. Ezek az emberek ideje simaságát és máskor időszakok ecstasy és a depresszió.

A tobozmirigy található, egy kicsit magasabban az agyalapi mirigy és az úgynevezett Mind Krisztus mirigy. Amikor ez a mirigy már igazán felébredt, egy ettõl eltérõ lelki szentáldozás. Ez az a mirigy, hogy az elme, a lélek találkozik a Szentlélek. Ez a mirigy, stimulálva a napi meditáció, hozhat látnok hajó vagy a jóslat. Ha ez a mirigy a legnagyobb mirigy aktiválódik során egy ember életét, a halál képesek lesznek, hogy lakjanak a megfelelő túlvilágon birodalom kapcsolódó Merkúr. Szerint Cayce ezt túlvilág birodalmába nevezik a birodalom az elme. Mercury társul magas szellemi képességekkel. Emberek, akik jönnek a Földre ezen a területen tehetséges lelkek, akiknek szükségük van, hogy néz ki az önálló gazdagodás vagy a képességeik fogják csak botladozó kövek az ő útját. Mercury hozza megértése, különösen a megértése a más területeken.

Az agyalapi mirigy a mester mirigy a szervezetben. Fekszik között, és a szemek mögött, az agyban, meghatalmazotti harmadik szem ősi miszticizmus. Ez az agyalapi mirigy, a legnagyobb belső elválasztású mirigy, hogy a végső ébredés jön. Ez az energia az agyalapi mirigy, amely sem léphet be a puszta jelenléte Isten meditáció és imádság. Ha ez a mirigy a legnagyobb mirigy aktiválódik során egy ember életét, a halál képesek lesznek, hogy lakjanak a megfelelő túlvilágon birodalom társult a Jupiter bolygó. Szerint Cayce ezt túlvilág birodalmába nevezik birodalmában nagy nyitottságot és nagy csoportok. Emberek, akik jönnek a Földre ebben a birodalomban is hoznak magukkal egyetemesség és nemesítése. Ezek viszont a figyelmet a nagy embercsoportok vagy nemzetek. Lehetnek kiterjedt és válhat megáldva gazdagság, amely magában foglalja a gazdag barátok, széles-készség, valamint a képesség, hogy fontolja meg másokat. Gyakran nagy eszmék és fogalmak.

A Plútó a hetedik bolygó a Föld, és együtt jár a túlvilágon birodalom nevezik birodalmába tudat. Ez a túlvilági birodalom a birodalom a végső fejlesztésének teljes tudatosság. A Plútó vitatta meg Cayce évvel azelőtt, hogy ténylegesen feltárt! Utalt rá, mint Vulcan, és úgy is, mint Septimus. Amikor a Pluto felfedezték, Cayce kijelentette, hogy Vulcan vagy Septimus ugyanaz volt a bolygón, mint a Plútó. A Pluto birodalma a túlvilágon hoz regeneráció és a növekedés a tudat, hanem az is, hogy ön-központúság. Pluto jelent lelki növekedését és fejlődését a lélek, és annak hatása csak most fejlődik a sorsa az emberiség.

Elvégre a túlvilágon birodalmak kapcsolódó Naprendszerünk teljes mértékben tapasztalható, és minden a tanulságokat már teljesen megtanulta, és a megfelelő szintű lelki növekedés elérték, a lélek tud lépni más túlvilági birodalmak és még más naprendszerek, ahol más lelkek mennek keresztül ugyanaz a dolog.

A csillagok képviselnek lélek mintákat, nem tapasztalataikat. A tizenkét jelei az állatöv tizenkét mintákat, amely a lélek választja, ha jön a Föld birodalmába. Olyanok, mint a versenyek - mintákat a temperamentum, a személyiség, stb

A csillag az állatöv jelei, például befolyásolják az emberek finomabb módon: azáltal, hogy bullish, vagy lionish vagy levegős, vagy befelé. A túlvilág birodalmakban, nyilvánul meg fizikailag a bolygók, régi lakhelyei a lélek. A bolygók befolyásolják az embereket, amikor elérkezett arra a pontra előtérbe az égen, mint egy ember, aki valaha élt egy bizonyos városban is befolyásolja olvasni belőle, vagy találkozó valaki a városban, vagy a látás fényképeket is.

Vegyük a hold, például. Ez befolyása nyilvánvaló az olyan dolgok, mint az árapály és a női ciklus. Ezek a hatások megfigyelhető, amikor a Hold közel van. A szó holdkóros ered luna jelentése hold. A készenléti és rendvédelmi körökben, számlák az befolyásolja a telihold is a bűnözési ráta számoltak be. A bolygók távolabb, mint a Hold, és a csillagok messze mögöttük. De a fény érkezik a Földre, és befolyásolják valamilyen módon a szív vagy az agy, vagy az érzelmek.

Cayce kijelentette, hogy a lelkek reinkarnálódik, nem csak a Föld birodalmában, de a lelkeket is reinkarnálódik a más birodalmakban a Föld inkarnációja is. Ha egy lélek inkarnálódik egy földi élet egy ilyen túlvilági birodalmak, a lélek nyilvánvaló hatása a birodalom, ahonnan nemrég jött. Ezek a hatások, amelyek meghatározása az asztrológia, amelyek kapcsolódnak a szellem birodalma kapcsolódó asztrológiai befolyása a kapcsolódó bolygón.

Például az, hogy a lélek tartózkodásai különböző túlvilági birodalma, Cayce leírta legutóbbi tartózkodásai egész kozmoszban. Cayce lelke tartózkodék az Uránusz túlvilágon birodalom, a birodalma a lelki, és mielőtt a Földre a fizikai világban, volt egy rövid tapasztalat a Venus túlvilágon birodalom. Ő inkarnálódott a Földre, ezek a legújabb tapasztalatokat beleivódott a lelkében. Ez a kombináció, hogy egy személy pszichikai rendelkező szív segít másoknak.

Egy másik példa, Cayce le húga Lila tartózkodásai. A lelke tartózkodék a túlvilágon birodalom járó Jupiter előtt a Földre a Földbe. De mielőtt a Földre ő volt a tapasztalat a túlvilágon birodalom járó Mercury, amely fel a szellemi képességeket. Jupiter hatása nagy nyitottságot és nagy csoportok az egyik ok, amiért később a végrehajtó a Nemzetközi Vöröskereszt. A nagy csoportok és nagy eszmék gyakran jönnek inkarnációja a Jupiter birodalmában szerint Cayce. Ezek a hatások, Cayce azt mondja, látens belül a lelket lélek tapasztalat, nem csak azért, mert a csillagok egy bizonyos helyzetben, a születési időt. A lélek valóban voltak tapasztalatai ezekben birodalmakban. Ez az energia a lélek felhívni közben tapasztalataikat a Földön. Alvás közben, azt is be ezekbe a túlvilágon birodalmakban ismét szerint Cayce. Mi valóban polgárai a kozmosz még akkor is járni a földön.

Hozzászólásokninest123 "This

ninest123

"This oakleysunglasses2.us.com longchamp handbags heinous links of london north face outlet attack kate spade outlet online air jordan was canada goose michael kors outlet made michael kors outlet online sale true religion jeans all true religion jeans hollister pas cher the karen millen oakley sunglasses cheap more replica rolex ray ban uk despicable nfl jerseys ugg boots by hollister air max the sac lancel true religion fact oakley store red bottom shoes that longchamp bags supra shoes it louis vuitton longchamp targeted north face pas cher abercrombie a moncler jackets oakley sunglasses peaceful burberry outlet online ugg italia demonstration," canada goose outlet abercrombie and fitch uk the polo ralph lauren air jordan White louis vuitton uk air max House jordan 11 moncler said.Iran uggs ghd hair destroyed burberry handbags ray ban sunglasses 100,000 jordan retro new jordans satellite ralph lauren outlet polo ralph lauren outlet dishes celine bags longchamp outlet and ralph lauren jordan 4 receivers sac michael kors longchamp pliage on rolex replica watches canada goose Sunday doudoune canada goose ugg boots as jimmy choo swarovski part kate spade louis vuitton handbags of michael kors lunette ray ban pas cher a ugg ugg boots clearance widespread oakley sunglasses insanity workout crackdown moncler sito ufficiale nike air max against swarovski jewelry louis vuitton the oakley outlet nike roshe run illegal moncler ray ban devices tiffany jewelry nike tn pas cher that michael kors toms shoes authorities guess pas cher louboutin say hogan swarovski uk are oakley glasses vans morally sunglasses outlet oakley sale damaging, nike outlet ugg pas cher a mcm handbags canada goose uk news celine handbags juicy couture website air jordan 11 ugg uk reported.

The michael kors pas cher polo ralph lauren outlet destruction gucci shoes nike roshe ceremony louboutin uk asics shoes took vans shoes soccer shoes place michael kors coach purses in nike air max longchamp Tehran nike free uk oakley in louis vuitton pas cher wedding dresses the true religion outlet kate spade handbags presence air max uggs outlet of abercrombie bottega veneta General moncler kate spade outlet Mohammad michael kors handbags nike blazer pas cher Reza ralph lauren michael kors outlet online Naghdi, canada goose pas cher coach bags head beats headphones converse of cheap oakley sunglasses michael kors uk Iran's cheap oakley sunglasses longchamp outlet online Basij replica handbags ugg militia, michael kors burberry who prada handbags nike sneakers warned longchamp outlet true religion outlet of michael kors outlet online sale juicy couture outlet the ugg air max impact cheap oakley sunglasses nike air max uk that hollister instyler satellite louboutin shoes louboutin outlet television christian louboutin outlet nike roshe was hermes bags sac longchamp having hogan outlet oakley sunglasses in ghd hair straighteners coach factory the abercrombie and fitch louis vuitton outlet online conservative canada goose outlet lululemon canada country.

"The uggs louboutin truth burberry outlet http://www.michael-korsoutletonline.eu.com/ is north face outlet polo ralph lauren that iphone cases mont blanc pens most louis vuitton outlet michael kors handbags satellite michael kors outlet online sale ray ban sunglasses outlet channels... moncler uk burberry deviate louboutin mulberry handbags the michael kors outlet north face outlet society's ugg australia michael kors handbags clearance morality burberry factory outlet uggs and reebok outlet pandora jewelry culture," new balance outlet reebok shoes he abercrombie and fitch nike air max uk said rolex replica iphone case at canada goose outlet abercrombie the phone cases moncler jackets event louis vuitton michael kors according air max pas cher tiffany and co to ugg boots uk longchamp uk Basij p90x workout polo ralph lauren pas cher News.

"What ray ban michael kors these michael kors outlet replica watches televisions michael kors canada coach outlet really nike trainers air jordan shoes achieve nike air force ralph lauren is nike air max lululemon outlet increased christian louboutin bottes ugg pas cher divorce, coach outlet nike factory outlet addiction montre homme oakley sunglasses cheap and tory burch outlet online michael kors handbags insecurity cheap gucci louboutin pas cher in hermes belt ghd society."

Naghdi soccer jerseys jordan 12 added discount oakley sunglasses cheap oakley that air max 2015 oakley pas cher a swarovski crystal uggs outlet total hollister north face of michael kors purses babyliss pro one pandora charms louis vuitton outlet online million ugg boots clearance nike free run Iranians michael jordan shoes michael kors outlet online had chanel handbags cheap uggs already asics outlet cheap oakley sunglasses voluntarily nike air max pas cher louis vuitton outlet stores handed ugg outlet jordans over christian louboutin shoes coach outlet their nike trainers uk uggs on sale satellite www.michael-korsoutletonline.eu.com nike roshe uk apparatuses michael kors outlet sac hermes to ugg boots sac louis vuitton pas cher authorities.
The new balance jordans for sale Taliban, canada goose nike air max who the north face rolex watches for sale are burberry outlet online gucci handbags in michael kors jordan retro 11 the ralph lauren uk sac longchamp pas cher middle abercrombie mulberry uk of christian louboutin north face uk their timberland wedding dresses uk annual ugg soldes oakley sunglasses outlet summer cheap ugg boots the north face offensive cheap sunglasses replica watches and uggs outlet louis vuitton canada are oakley vault wedding dresses more jimmy choo shoes gucci bags powerful burberry longchamp than sac burberry lancel pas cher IS, air jordan pas cher michael kors strongly ralph lauren outlet online vanessa bruno pas cher denied moncler longchamp pas cher any michael kors outlet gucci belts involvement burberry pas cher true religion jeans in babyliss ray ban sunglasses Saturday's nike free run longchamp pas cher attack.
The abercrombie and fitch jordan shoes National moncler outlet nike air max 2015 Directorate converse air force of louis vuitton bags links of london uk Security, hermes birkin converse pas cher Afghanistan's hollister polo lacoste pas cher main instyler ionic styler karen millen uk intelligence rolex watch air max agency, air jordan retro burberry sale said jordan 1 louis vuitton the ugg outlet air jordans attack lululemon outlet canada vans pas cher was louis vuitton outlet oakley vault masterminded nike free canada goose by moncler new balance shoes Abu pandora jewelry birkin bag Ali, vanessa bruno north face outlet online an montre pas cher marc jacobs IS vans outlet hollister commander christian louboutin moncler outlet in uggs louboutin outlet Nangarhar's pandora uk new balance pas cher volatile true religion outlet canada goose Achin polo outlet ray ban outlet district.
The ugg pas cher tn pas cher bombings, cheap nike shoes coach outlet store online which lacoste pas cher ugg the longchamp outlet jordan future interior ralph lauren outlet sac guess ministry retro jordans michael kors bags said michael kors handbags moncler outlet killed jordan pas cher moncler 80 canada goose outlet abercrombie people true religion jeans hermes handbags and coach outlet store north face jackets left uggs on sale air max 231 ralph lauren polo p90x3 others lancel bottes ugg wounded, vans coach outlet store online mark moncler michael kors outlet the fake oakleys ugg boots deadliest ugg boots clearance valentino shoes single michael kors outlet online uggs on sale attack nike free pas cher replica watches uk in nike factory jordan xx9 Kabul longchamp handbags north face since coach outlet online nike huaraches the michael kors outlet online fake rolex Taliban uggs outlet nike blazer were cheap ugg boots outlet herve leger toppled tiffany jewelry canada goose from louis vuitton bottes ugg power nike air max nike air huarache in gucci outlet online lululemon outlet a oakley air max 2015 2001 nike roshe sac vanessa bruno US-led oakley sunglasses wholesale michael kors outlet invasion.
The longchamp ugg soldes killings hermes pas cher baseball bats sparked timberland boots longchamp bags an converse shoes michael-korsoutletonline.eu.com avalanche louis vuitton outlet louis vuitton handbags of mulberry outlet timberland pas cher global louis vuitton nike tn condemnation, oakley sunglasses cheap ugg with michael kors bags polo ralph lauren outlet online the coach factory outlet hollister clothing store United polo ralph lauren uk chi flat iron Nations gucci outlet longchamp labelling ghd straighteners ralph lauren outlet the polo ralph lauren polo ralph lauren direct michael kors nike free run uk assault michael kors outlet online sale hermes on ugg boots ugg boots civilians hogan sito ufficiale michael kors outlet online a jerseys christian louboutin "war christian louboutin uk jordan 6 crime".louis vuitton louis vuitton outlet louboutin oakley vault moncler pas cher ralph lauren pas cher hollister scarpe hogan nike free run replica watches jimmy choo outlet doudoune moncler toms outlet air huarache beats by dre gucci louis vuitton uggs longchamp bags longchamp soldes oakley vault canada goose jackets michaelkors-outlet-store ray ban sunglasses oakley sunglasses canada goose jackets coach handbags canada goose jackets wedding dress lunette oakley pas cher p90x mulberry bags nike roshe run nike roshe run pas cher louboutin prada shoes hollister clothing michael kors outlet online true religion outlet prada outlet north face jackets chaussures louboutin tiffany and co nike outlet store hollister uk moncler outlet montre femme pandora charms marc jacobs handbags sac louis vuitton roshe run pas cher louis vuitton purses uggs outlet ray ban sunglasses nike free run pas cher christian louboutin shoes lululemon outlet online mac cosmetics polo ralph lauren outlet nike free mont blanc jordan 5 tory burch louboutin air max moncler canada goose outlet ferragamo shoes uggs canada nike air max nike roshe run tory burch outlet mulberry lululemon longchamp outlet online cheap nfl jerseys michael kors outlet canada new balance nike shoes canada goose jackets rolex watches sac louis vuitton louboutin shoes ugg outlet moncler jackets bottes ugg pas cher ferragamo belts vans scarpe jordan 3 ray ban nike air max 2015 hollister canada burberry outlet rolex watches michael kors canada cheap jordans longchamp outlet online nike huarache lululemon christian louboutin outlet uggs thomas sabo uk uggs polo lacoste nike air max nike store nike free ray ban pas cher thomas sabo north face jackets nike roshe run uk coach outlet
ninest123Edgar Cayce az ember eredetéről

A Kevin Williams

Edgar Cayce, www.edgarcayce.org , kiderült mennyiségű pszichés anyagot , amelynek nagy része beigazolódott, hogy igaz legyen, hogy meglepetésére az orvosok és a tudósok. Cayce felfedezett fiatal korában tudott menni egy öngerjesztő trance és az utazás más dimenziók - túlvilági birodalmában - szerezni pszichés információk bármilyen témában. Cayce azt állította, mindenki meg tudja tenni, amit ő tett a megfelelő képzést és a ráhangolódás. A hipnotikus transzban Cayce okozta készített egy out-of-body tapasztalat és lélek utazás megkülönböztethetetlen a halálközeli élmény . Ez alatt a halálközeli élmények, Cayce volt képes megcsapolni a gyakorlatilag korlátlan mennyiségű információt, amit a továbbiakban a "Universal Mind". Ő képes volt feltárni információtartalommal a legkülönbözőbb témákban, mint: asztrológia , a túlvilág , a vallás , a jövő , a tudat , és az ember eredetéről , csak hogy néhányat említsünk. Az alábbi információk az ember eredetéről kiderült, hogy Cayce alatt kirándulások, míg végre a szervezet, és mint mondta, a Thomas Sugrue könyve, van egy folyó . Mivel az archaikus használt nyelv Cayce leírása, már körülírni kissé, anélkül, hogy bármilyen eredeti jelentését, annak érdekében, hogy könnyebben olvasható. Ez lehet a legfontosabb dokumentum, amit valaha olvasott, mert választ ad a "mit, hol, hogyan, mikor és miért" az ember eredetéről.
Tartalomjegyzék
1.. In The Beginning, Istenem ...
2.. Az evolúciós terv Souls
3.. A természet a Szellem, Lélek és Ego
4.. Az Isteni természet Szabad Akarat
5.. A Entanglement of Souls a Flesh
6.. A Láthatatlan Planetary-Afterlife Méretek belül Naprendszerünk
7.. Isten Háromdimenziós School of Hard Knocks a Harmadik Rock from the Sun
8.. Az Isten fiai egyesülnek a Daughters of Men
9.. Az Evolution a lélek a reinkarnáció
10. Az Evolution a Krisztus Lélek Ádámtól Jézus Christhood
11.. A karma törvénye, mint a lecke a Soul Evolution
12.. A személyiség, mint a Facet a lélek Egyéniség
13.. A lélek felszabadulás Reinkarnáció keresztül Human-Isteni Egység
14.. Idézetek Edgar Cayce a Cosmos és lelkek
Vissza a lap tetejére
1.. In The Beginning, Istenem ...

Az emberek általában a kereslet a kezdet, így az elején volt a tenger a lélek , és betöltötte az egész teret. A szellem volt, statikus, a tartalom, és tudatában is. Ez egy óriási nyugszik a kebelén a gondolat és fontolgatják, mi az.

Ezután a szellem költözött a cselekvésre. Visszavonta önmagába, amíg az összes hely üres volt . A központban, a nyugtalan elme, a lélek ragyogott. Ez volt a kezdete az egyéniség a szellem. Ez volt az, amit a lélek fedezte magát, hogy amikor felébredt. Ez a szellem volt az Isten .

Isten úgy önkifejezés és a kívánt társaságot; ezért Isten tervezett a kozmosz és a lelkeket . A kozmosz épült, zene , aritmetika , geometria , a harmónia , a rendszer , és az egyensúly . Az építőelemek mind ugyanabból az anyagból - az élet lényege - Isten egyszerűen megváltoztatta a hullámhossza és sebessége vibráció ilyen építőelemek ezáltal a minták sokasága életformák. Ez a művelet eredményeként a törvény a sokszínűség szolgáltató végtelen mintákat. Isten játszott ez a törvény a sokszínűség, mint egy zongorista játszik a zongorán - termelő dallamok és intézi őket egy szimfónia.
Vissza a lap tetejére
2. Az evolúciós terv Souls

Minden tervezési folytatott belül a tervet, amelyek az evolúció - mind a testi és a lelki . Ez a terv megfelel a hang egy megjegyzés ütött egy zongora. A hangok több jegyzetek egyesülnek, hogy egy akkord; akkordok viszont vált mondatok; mondatok válnak dallamok; dallamok keverednek, és mozgassa előre-hátra, az egész között és egymás körül, hogy a szimfónia. Aztán a végén, a zene leáll, és a fizikai univerzum lesz többé; de a kezdet és a cél, a zene, nem volt dicsőséges a szépség és a dicsőséges élmény. A szellemi univerzum folytatódik.

Minden feltételezett tervezési különböző formákban és tevékenységük eredményeként a törvény a vonzás és taszítás . Minden formáját vonzana, és taszítják egymást evolúciós tánc.

A dolgok egy része az Isten és kifejezése Isten gondolat. Az elme Isten volt az erő, ami hajt, és állandósította ezeket a gondolatokat. Minden elme, a gondolatok, Isten, mindent az Isten elképzeltem. Minden, ami jött létre egy aspektusa ennek a One Mind.

Minden dolog, beleértve a lelkeket az egyének, jött létre a " fraktálok "Isten társaságát Istennel - az" egész ". A fraktál Ez a kinyilatkoztatás Cayce kiderült a megdöbbentő tény, hogy milyen önhasonló az univerzum minden szinten: az atom a biológiai organizmusok , az emberek , hogy a bolygó a Föld , a naprendszerek a galaxisok , a világegyetem (ek) a Isten .

A minta Isten létrehozásához használt lelkek volt, a minta Isten saját Szelleme. A szellem az élet. A lélek, az elme épít mintákat. A tudat, a fizikai teremtés az eredmény. Így a szellem, az elme, és egyéniség lett a minta a lelkek. Így ügy, akció, és hatással volt a minta mindent. Először is ott volt a szellem (az első ok ); Aztán ott volt az akció, amely visszavonta szellem önmagába; Aztán ott volt a kapott egyéniségét az Isten.

A szellem az egyes létezett a lélek az egyén jött létre. A szellem tartja a tudás identitását Istennel. A lélek képes, hogy megtapasztalják a tevékenységét az elme olyan módon, külön Istentől.

Így az új egyének ki Istentől, és továbbra is Istentől függ; hanem magánszemélyek is tisztában lét mellett Istentől. Az egyének kaptak választhatja ki (a szabad akarat), és közvetlen a saját tevékenységét. Nélkül a szabad akarat, ez csak marad egy részét az egyéniség az Isten. Az elme, kiadó egy erő Isten, természetesen teljesíteni Isten gondolatai hacsak másként nem rendelkezik. A hatalom, hogy ezt - közvetlen az erő az elme egyenként Istentől - a szabad akarat. És a felvétel vagy a memória ez a szabadság a lélek. A lélek kezdődött az első kifejezés a szabad akarat az erő az elme. Az első gondolat, a szellem generált szabad akarat - az első elterelése az erő az elme a szokásos útját egységben Istennel - volt a kezdete a lélek.

A magja a lélek az egyensúlyt a pozitív és negatív erők egyenlő hatalom. Ezek az erők termelnek harmonikus tevékenységek: a pozitív erő beavatottak, itatja és vonalakban előre; míg a poláris negatív erő kap, táplálja, és kiadja. A lépések az evolúciós folyamat is a szakaszában a gondolkodási folyamat: észlelés , gondolkodás és a vélemény .
Vissza a lap tetejére
3.. A természet a Szellem, Lélek és Ego

Így a lélek két tudatállapot: (1) a lélek, amely viseli a tudás azonossága Istennel, és (2) a lélek, amely viseli a tudás mindent tapasztalt.

A terv a lélek a ciklus tapasztalat korlátlan alkalmazási körét és időtartamát. Ezzel az evolúciós ciklus, a lélek fog tudni a teremtés minden tekintetben belátása szerint az akarat. A ciklus akkor fejeződik be, amikor a vágy, az akarat nem más, mint a gondolat, hogy Isten. A tudat a lélek aztán egyesül a szellemi tudata identitását Istennel. Akkor a lélek visszatér a forrástól, mint a társa volt a célja.

Mint társa, a lélek marad tudatában annak külön egyéniség, és tudatában kell lennie a saját szabad akaratából, mint most járt el, mint Isten része, de nem téríti el a szem előtt, mert ez volt egyetértésben Isten befolyása az elme a lélek. Amíg ez az állapot az at-one-ment született, a lélek nem lenne egy társ a valódi értelemben vett.

Az ötlet, hogy visszatérjen Isten veszteséget jelent az egyéniség is paradox, mert Isten ismeri minden történik, és tisztában kell lennie azzal a tudat egyes. A visszatérése a lélek visszatérése a kép, akinek elképzelte. A tudat az egyes - a lelkét rekord - nem lehet semmisíteni tönkretétele nélkül egy részét az Isten. Amikor a lélek visszatér Istenhez, tudomást szerez magának nemcsak Isten része, hanem része minden más lélek, meg minden.

Ami elveszett az ego - a vágy, hogy nem más, mint a vágy, az Isten. Amikor a lélek visszatér Istenhez, az ego önként lemondott. Ez a szimbolika mögött a keresztre feszítést .
Vissza a lap tetejére
4.. Isteni természet Szabad Akarat

A terv a lélek szereplő éli az egész teremtés, de ez nem feltétlenül jelenti azt, részt vesz minden formáját és tartalmát. Azt sem jelenti, lelkek zavarhatják a teremtés. Azt sem jelenti, lélek a spin a saját kis világot, csavaró és hajlító törvényeket, hogy a képek álmaik.

De ezek a dolgok történnek. A lélek volt a legnagyobb dolog, amit Isten teremtett, mert szabad akarat. Ha a szabad akarat adta, Isten nem tett semmit, hogy megfékezze azt. Azonban járt, meg kellett cselekedni belül Isten valóság. Bármilyen út, a lélek visszatér Istenhez.

A nyilvánvaló tény, hogy az emberi test, hogy egy porszem egy kis bolygó rendszeres galaxis a világegyetemben a galaxisok vezethet az illúziót az emberek, hogy egy kis teremtés. De a lélek korlátlan tevékenysége az elme és a pompás képzelet.

Eleinte kevés különbség a tudat az új, egyéni (azaz lélek) és annak tudata identitás Istennel (azaz szellem). Lelkek csak figyelte az áramlás a Mind, kissé az emberek álmodozás, csodálva erejét és sokoldalúságát. Ezután lelkek kezdett cselekedni is, utánozva és párhuzamos mit Mind csinál. Fokozatosan lelkek megszerzett tapasztalatok, egyre kiegészítő, mintsem egy utánzó erő. Ez segített kiterjeszteni, módosítani, és szabályozzák alkotás.
Vissza a lap tetejére
5.. A terei Souls a Flesh

Bizonyos lelkek lett agresszív saját erő, és elkezdett kísérletezni vele. Ezek keveredett a porral, a csillagok és a szél a szférák - érezte őket -, és egyre részük. Az egyik eredménye az volt kiegyensúlyozatlanság között pozitív és negatív erők. Érezni a dolgok követelte a negatív erő. Kifejezni keresztül a dolgokat (és irányítja, és azok kezelése) szükséges a pozitív erő. Egy másik eredmény a lelkek egyre agresszív saját hatalom fokozatos gyengülése a kapcsolat a két tudatállapot (azaz, a szellem és a lélek.) Vannak lelkek vált érintett, és tisztában saját alkotásait, hanem Isten. Ez eredményezte őszén bizonyos lelkek még alacsonyabb tudatosság. A Biblia allegorikusan utal erre az eseményre, mint az őszi, a Garden of Eden és a lázadás az angyalok a Jelenések könyve . Ez az esemény is az alapja a kozmológia a keresztény gnoszticizmus és a zsidó misztika .

A lép egy másik szinten a teremtés és részévé válik, a lélek kellett vállalnia egy új, vagy harmadik tudat - a fizikai formában. Feltételezve, hogy a fizikai forma a megélés adott szinten a teremtés útján tudatos elme (azaz a harmadik tudat.) Keresztül a tudatos elme, az egyén megtapasztalhatja a fizikai tudat: a fizikai test, az öt érzék, a mirigyes és az idegrendszer. Ez az átalakulás a tudat nem mindenhol alkalmazni kell ezen a szinten a teremtés. Más világok és naprendszerek, az átalakulást eltérhet. El lehet képzelni, ezek száma a többi világban a szempontból az isteni elme általuk képviselt.

Amikor a lélek belép egy másik szinten a teremtés és a tudat, elválasztva magát átmenetileg a tudat a saját lelkét, és lett még távolabb a tudat a lélek. Így ahelyett, hogy segít közvetlen áramlását teremtés, és hozzájárul ahhoz, a lélek találta magát a patak, és sodródott vele együtt. Minél messzebb a lélek utazott a parttól, annál inkább megadta magát a pull a jelenlegi és annál nehezebb volt a feladata, hogy vissza a földet.
Vissza a lap tetejére
6.. The Invisible Planetary Afterlife mérete Naprendszerünk

Bolygók és naprendszerek volt a kísértés, hogy a lelkeket. Minden naprendszer megvolt a maga során, és a saját tervét. Souls feléjük indult tevékenysége révén folyamatos az elme. Amikor a lélek beugrott a patak (merítik magát a rendszer, amelyen keresztül a patak folyt) volt az erő a jelenlegi megküzdenie, és a szabad akarat akadályozta. Ez nagyon könnyű volt, ilyen körülmények között sodródni a jelenlegi.

Minden naprendszer is lehetőséget jelent a fejlődés, a haladás és a növekedés felé az ideális teljes társaság Istennel - helyzetét társ-alkotója a hatalmas rendszerben az egyetemes tudat.

Naprendszerünk is felkeltette lelkeket. Mivel minden Naprendszer egyetlen kifejezése az isteni, és a bolygók szerves részeként, a Föld került az út a lelkek.

Minden naprendszer a világegyetemben, mint egy atom a világegyetemben a világ. Atomok kvantum szinten az elektronok járja. A nap már "kvantum szinten" a bolygók járja. A bolygók a Naprendszer fizikai ábrázolások égi dimenziók. Ezek a szintek egészének a tudat a mi Naprendszerünk. Kilenc bolygó-túlvilági dimenziók a tudat a mi Naprendszerünk. A Föld bolygó képviseli a harmadik dimenzió, ahol a háromdimenziós élet tapasztalt mi Naprendszerünk.
Vissza a lap tetejére
7.. Isten Háromdimenziós School of Hard Knocks a Harmadik Rock from the Sun

A Föld egy kifejezés az Isteni Elme saját törvényei, saját terve, és a saját fejlődését. Souls, vágy, hogy úgy érzi, a szépség, a tenger, a szél, az erdő, és a virágok, kevert, és kifejezni magukat rajtuk keresztül. Azt is keveredett az állatok, és tette gondolati formákat utánozva őket. Souls játszott létrehozására és utánozta az Isten. De ez zavarja az evolúciós tervnek a Föld. Így a patak elme végző tervet a Föld fokozatosan felhívta a lelkeket, hogy a jelenlegi. Souls kellett fejlődik a szervek már maguk is teremtett.

Ez terei lelkek a fizikai formában volt a valószínűsége az elejétől kezdve. De Isten nem tudja, mikor fog megtörténni, amíg a lelkek, a saját szabad akaratából, okozott, hogy megtörténjen.

A lélek Isten teremtette a legelején - a világegyetem előtt jött létre. Más lelkek hoztak létre azóta. Ez azt jelenti, hogy minden lélek ezen a bolygón, előre létezett a születés előtt. A lelkek, amelyet Isten teremtett, csak összehasonlító kevesen léptek tapasztalata Naprendszerünk. Sok más lelkek mentek keresztül, vagy megy át hasonló terei más naprendszerek az univerzumban.
Vissza a lap tetejére
8.. Az Isten fiai egyesülnek a Daughters of Men

A módja annak, hogy felszabadítsa a lelkeket kusza ügyben jött létre. A fizikai formában vált elérhetővé, mint a jármű a lélek a Földön. Egy út elérhetővé vált a lelkeket, hogy adja meg a Földet és a tapasztalatok részeként evolúciós / reinkarnáció ciklust. A fizikai formában már létező a Földön, a faj emberszabású majom legtöbb majdnem megközelítette a szükséges mintát. Souls ereszkedett a következő majmok - felett lebeg, és róluk, nem pedig élő nekik -, és befolyásolja őket elmozdulni a másik cél az egyszerű lettek volna folytatja. Jöttek le a fák, épített tüzek készült eszközök, élt a közösségekben, és elkezdett kommunikálni egymással. Végül elvesztették állatot tekintet, fészer testi haj, és átvette a finomítások a módon és szokás.

Az evolúció az emberi test történt részben a lélek befolyása a belső elválasztású mirigyek, amíg a majomember egy háromdimenziós eltárgyiasítása a lélek lebeg felette. Ezután a lélek teljesen leszálltak a test és a Föld volt egy új lakó: a homo sapiens.

Homo sapiens megjelent öt különböző helyen a Földön, egy időben, mint az öt versenyen. Ez alakult ki az emberi az, amit a Biblia utal a "Adam". Amikor a lelkek inkarnálódott fizikai formában, akkor hozza az isteni tudat (azaz a lélek), a vele. Cayce említett isteni tudat, mint a " Krisztus Tudatosság ", vagy" a Buddha ", vagy a" Superconsciousness ". Krisztus tudat nem sok köze van a személyiség, ismert, mint Jézus. Ez azt jelenti, a személy elérte a teljes emberi-isteni egységet. Ez az emberi-isteni egység elérte a sokak által eddig - egy ilyen személy volt Jézus.

A probléma a lélek kusza testben volt, hogy felszámolja a látnivalók a Föld mértékben a lélek lenne szabad a szervezetben belőle. Csak amikor a test már nem akadályozza a szabad kifejezetten a lélek is a ciklus a Föld kész. Ez a feltétele annak, tökéletes egységét az emberi és az isteni.

Egy kisebb területen, ez ​​volt az evolúciós dráma a szabad akarat és a teremtés. Egy még kisebb területen, minden egyes atom a fizikai test egy olyan világban, ahol maga a dráma a szabad akarat és a teremtés megy végbe. A lélek életet visz minden egyes atom, és minden atom egy fizikai tükrözi a lélek mintát.

Az Advent a tudat, az emberek tudomást szereztek a szex jelenti, valami több számukra, mint az állatoknak. A szex az "ajtó", amely új lelkek be a Földet, egy ajtó felesleges a többi mennyei bolygó / birodalmakban. A szex az egyetlen eszköz, amely csapdába esett lelkek, hogy felszabadult a saját kínos - a ciklus a születés, halál és újjászületés.
Vissza a lap tetejére
9.. Az Evolution a lélek a reinkarnáció

A terv a Föld ciklus lelkek volt korlátozott sorozata inkarnációja időszakok között a lakás más mennyei dimenzióban a tudatosság. Reinkarnáció volna folytatni, amíg a lélek minden gondolat és cselekvés, a fizikai test összhangban volt a terv eredetileg lefektetett a lélek (azaz egy ember isteni egységet, Krisztus tudat). Amikor a test már nem volt akadálya, hogy a szabad véleménynyilvánítás a lélek -, amikor a tudatos elme már egyesült a tudatalatti, a Föld ciklus befejeződött, és a lélek felszabadult lépni az új kalandok. Ez a hódítás a fizikai test nem lehet elérni, amíg nem volt tökéletes, a másik méretei tudat, amely fizikailag képviseli a mi Naprendszerünk. Asztrológiailag, a cél a lélek, hogy elérje a tudati szintre képviselő teljes isteni kifejezése a Nap és a bolygók . Bármelyik tudati szintre a lélek feltételezi, ez lesz a központi tevékenységi terület. A másik tudatállapot visszahúzódott a helyzetét sürgeti és befolyásolja.
Vissza a lap tetejére
10.. Az Evolution a Krisztus Lélek Ádámtól Jézus Christhood

Az emberi faj segítette egy lélek, aki befejezte az ő tapasztalata az alkotás, elérte Christhood, visszatér Istenhez, és lett a társa, hogy Isten és a társ-alkotója. Ez a lélek ismert, mint Jézus. Az első evolúciós átalakulása majomemberek a homo sapiens, aki a Bibliát utal a "Adam". Ez volt a kezdete az isteni tudat a testben a Földön. A lélek ismert, mint Jézus, egyike volt az első lelkek be az egyik ádámi faj.

A lélek Jézus volt érdekelt a sorsát a többi lelkek csapdába Földön. Miután felügyelete a beáramló lelkek a hús, a Krisztus-lélek testet öltött magára, időről időre, hogy jár, mint a vezető az emberek.

Eleinte ezek a lelkek alig lakott szervei majomemberek közben eszébe jutott, hogy valódi identitását, mint szellemi lények. De fokozatosan, miután sok inkarnációja, ezek a lelkek ereszkedett tovább a fizikai tudat és az eredmény csökkenése a spirituális mentalitás. Emlékeztek a valódi énünket, csak az álmok és a mesék, amelyeket hozott egyik generációról a másikra. Vallás jött létre, mint a rituális vágy elveszett lélek emlékeket. A művészetek születtek, amely tartalmazza a zene és a geometria. Ez a tudás hozta be a világot a bejövő lelkek, akik fokozatosan elfelejtette a mennyei forrást. Ezt a tudást kellett leírni, tanult, és tanított, hogy minden új generáció.

Végül pedig, az emberek maradtak a tudatos elme elválasztott saját egyéniségét, mint lelkek. Ez az egyéni identitás, mint a lélek lett a tudatalatti elme. Az egyéni identitás és figyelemfelkeltő a fizikai világ lett a tudatos elme. A tudatalatti elme (azaz a lélek) befolyásolta a tudatos elme, és odaadta a termet és a minőség. A tudatalatti elme lakozott a "rend ruhát", amely a fizikai testet, és csak az alvás is disrobed.

Tudatos elmék, a magára hagyott befolyását, működni fog a tervek és vágyak az Isten. Az emberek végül kidolgozott elméleteket, amit éreztek igaz volt, de már nem tudta, hogy igaz legyen. Az eredmény létrehozása volt a filozófia és a teológia. Az emberek keresni, és felfedezte a magasabb tudás vitték magukban, de már nem éri el a tudatos elme. Ennek eredménye az a tudomány.

Az emberek alakult ki, amelynek tudatában a magasabb szellem a tudás, hogy csak misztikus álmok, kiderült, vallások, a filozófia és a teológia. Ez a fejlődés a tudat végül elérte a platót, és az emberek általában csak hitte, amit látott, és úgy érzi, és bizonyítani szempontjából a tudatos elme. Ekkor az emberiség elkezdte a harc visszanyerni ezt a magasabb tudást.

Eközben a Krisztus lelke továbbra is tanítani és vezetni az emberiséget a Földre, mint a bibliai karakter neve Ádám , Énók és Melchizedek . Enoch és Melchizedek tapasztalt sem születés, sem halál. Ezután Krisztus lelke rájött ezek után inkarnációja volt szükség, hogy az emberiség egy mintát, ami alapján lehet követni annak érdekében, hogy visszatérjen Istenhez. A Krisztus lelke el ezt a célt a Földre, mint a személyiség, ismert, mint Jézus, aki egyben győzelmet aratott a halál, a fizikai test félretéve az egót, elfogadva a keresztre feszítése a szervezet annak érdekében, hogy visszatérjen Istenhez. Jézus létrehozott egy mintát az emberek, hogy kövesse. Keresztül cselekmények vezető a tökéletes élet, és egyre igazságtalanul megölt, ez megfordította a negatív karma (azaz Isten törvényét, a szemet szemért) lépett a Jézus első inkarnációja, mint Ádám.
Vissza a lap tetejére
11.. A karma törvénye, mint a lecke a Soul Evolution

Jelenleg az emberiség olyan állapotban van, nagy lelki sötétség - sötétség, mely megelőzi a hajnal. Az emberiség kifejlesztett egy szintet szkepticizmus , amely elérte azt a pontot, ahol kénytelen az emberek, hogy a következtetéseket, hogy tudta, ösztönösen rossz. Ugyanakkor, az emberiség folytatta a vizsgálatot a természeti jelenségek arra a pontra, ahol a tudatos megcáfolták a magasabb tudást lelkek szerzett az elején. A szabad akarat az emberiség felfedezte, hogy minden út a magasabb tudás felé vezet ugyanarra a rendeltetési helyre, és következtetéseket. Tudományos, teológiai és filozófiai tudás, amely nem a vágy, hogy egyesítsék erőiket, nem közeledünk ahhoz a ponthoz az egyesülés . Szkepticizmus néz pusztítás saját kezét.

Az emberiség mindenkor a teljes, amit voltak, és kész, amit harcoltak és védték, és mit gyűlölte és szerette. A háromdimenziós tudat minden ember, minden atom az emberi test, tükrözi a lélek és a kristályosodás egyéniségüket. Ezek az érzelmi és idegrendszeri struktúrák, a mentális képességek, adottságok, ellenérzések, preferenciák, félelmek, ostobaságot, ambíciók, és a karakter, az összeg, amit az emberek tettek a saját szabad akaratából. Ez teszi minden személyiség, mint a földi "köpenyt" egy egyéniség, különbözik minden más személyiség.

A törvény a karma , amely a Föld-törvény az ok és okozat ("az aratás, amit egy koca") is teszi az emberek különböznek egymástól, hogy örömünk és bánatunk, azok hátrányok, erősségeit, gyengeségeit, azok erényeivel és hibáival, elismerésüket a szépség, és a megértés az igazság. Transgressions emberek, hogy az életben kell javítani az élet, ha nem is ugyanazt az életet, majd egy későbbi inkarnációban. A Föld természeti törvény, nem a törvény az emberiség, vagy Isten, követel a szemet szemért, fogat fogért.

Ugyanez a törvény vonatkozik az embercsoportok, mint járnak együtt. Van karma családok, törzsek, a versenyek, és a nemzetek. Például, ha egy nemzet egyének kezdett háborút egy korábbi életre, és reinkarnálódott, háború lesz ellen elkövetett, hogy nemzet. Csak ha ez a nép legyőzte alázattal egy nemzet igazság és a kegyelem, akkor a karma háború emelni a legyőzött nemzet.

Minden ember életében úgy alakították ki, bizonyos mértékig karma: saját, társaik, a szeretteiket, a nemzet, a faj, és az egész világ is. De a karma nem nagyobb, mint a szabad akarat. Ez az, amit egy személy nem ezekkel a hatásokkal, és sürgeti, hogyan reagálnak rájuk, ami a különbség a lelki fejlődését. Mivel a karma, néhány dolog sokkal valószínűbb, mint mások, de amíg létezik szabad akarat, bármi lehetséges.

Így a szabad akarat és a sors egymás mellett az emberi lényekkel. A múltbeli tapasztalatok korlátozzák őket a valószínűség és hajtsátok őket bizonyos irányba, de a szabad akarat mindig "felhívni a kardot a kő." A kombináció a szabad akarat, és eleve elrendelés azt jelenti, az emberek szabadon választhatnak, hogy saját, előre meghatározott sorsát, hogy visszatérjen Istenhez.

Egy lélek sem testesíti meg anélkül, hogy általános terv az élet tapasztalható. A személyiség egy személy fejezi ki az élet csak egy a sok személyiségek (azaz arcát a lélek) egy személy tudja fejezni. A misszió minden lélek, hogy a munka egy vagy több részletét a lélek karma (amely úgy tekinthető, mint a lélek emlékét előzetes intézkedések). A lélek nem választ egy küldetést, ami több, mint a lélek képes kezelni, vagy, ami túl sok a személyiség rendelt, vagy választott a lélek. Egyes lelkek szabadon választhatnak, hogy saját feltételeket, amelyek megszületni, és befejezni a küldetést. Más lelkek, akik tettek túl sok hibát a múltban él, és akik veszélyesen befolyásolja a világi vágyak, az inkarnálódott feltételek által választott karma törvénye egy időben, és olyan körülmények között legalkalmasabb, hogy segítsen nekik a karmikus adósságot. Feladatuk ritkán tökéletesen teljesítette, mert az ilyen lélek nagy mennyiségű negatív karma. Feladatuk néha rosszul elhanyagolják.

A körülményeket és feltételeket a lélek úgy dönt, hogy inkarnálódnak amely általában a koncepció, amikor a csatorna a lélek kifejezése nyitja a szülők. Amikor ez bekövetkezik, a minta által a keveredés a lélek mintákat a szülők. Ez teremti meg bizonyos karmikus körülmények között. A lélek, akinek a saját karma közelíti ezeket a karmikus feltételeket is vonzza a lehetőséget bemutatni. Mivel a karmikus minta által létrehozott szülők nem pontosan ugyanaz az öltenek testet, lelket saját karma, a léleknek kell néhány, a karma a szülők.

Eltérő feltételek a létrehozott mintázat feltételeket a léleknek kell figyelembe venni, amikor kiválasztják a testet, hogy született. Ezek a feltételek a következők: a jövőben a megtestesült személy életét, egykori egyesületek a szülők, a megtestesülés lelkek kíván inkarnálódni az, él, és akivel a lélek problémái lesznek, hogy dolgozzanak ki. Egyes esetekben a szülők az egyetlen oka a néhány lelkek a földre. Egy ilyen gyermek fog szentelni nekik, és továbbra is közel hozzájuk. A gyermek akkor befejezi küldetését, hogy meghalt, így a gyermek halála tanítani a szülők nagyon értékes leckéket élet és a szellem. Más esetekben, a szülők csak akkor kell használni, mint egy eszköz, amely a gyermek hagyja otthon, és megy a tevékenységét befejezése küldetését.
Vissza a lap tetejére
12.. A személyiség, mint a Facet a lélek Egyéniség

A lélek ténylegesen elfoglalják a magzat már az első három hónapot a fogamzás után, vagy akár a végén, mint egy hónappal a születés után. Az utóbbi esetben, a lélek fölé a csecsemők test születése óta dönthetnek arról, hogy nem elfoglalni. Ha a döntés, és a megszállás befejezése, a távolságot a tudatos elme (azaz, személyiség), és a tudatalatti elme (azaz a lélek) kerül sor, és a lélek nyilvántartás (pl. memória) a gyermek kezdődik. Az a tény, hogy egyes csecsemők elvetélt nem jelenti azt, hogy megtagadták a jármű a lélek. Csak az ellenkezője igaz. A lehetőség, hogy inkarnálódni elvették a lélek természeti erők, és ez tette a szakma, hogy az adott testület lehetetlen.

A személyiség egyik tényezője a lélek egyéniségét tapasztalt háromdimenziós tudat (azaz a test, lélek, szellem). A másik vetülete a lélek marad árnyékában - a háttérben. Ez ad hangot, hogy a személyiség keresztül sürgeti, elismerések, ízek, avocations, és az intuíció.

A különleges személyiség az egyén alakítja három vagy négy inkarnációja. Az érzelmek és tehetségét személy tükrözi az elmúlt inkarnációja. Egy személy álmok, látomások, és meditáció a gondolatok a lélek tapasztalata más dimenzióban (azaz mennyei birodalma) tudat kapcsolódó fizikailag mi Naprendszerünk. Az emberi értelem jött létre a csillagok és a bolygók. Az értelem az elme ereje a lélek, amely feltétele annak korábbi inkarnációja a Földön, és azok tapasztalatai más méretű és akár más naprendszerek. Az értelem válik halványan vagy felderült annak újabb tapasztalatai a három-dimenziós tudatosság, a Naprendszer és a tapasztalatok a más dimenziós tudat birodalma.

Így a személyiség csak az egyik oldala a lélek. A lélek is megtestesült, mint bármely színesíti kifejezni, hogy bizonyos részét is. A lélek közeleg a befejezése a napciklus a tudat, a személyiség válik sokoldalú és kifejezi nagyobb arcát a lélek. Ez azért van, mert minden inkarnációja "ég ki" negatív karmát, amely kevesebb, és kevesebb figyelmet. Végül, a személyiség lesz a teljes kifejezés a lélek és a ciklus a reinkarnáció befejeződött a lélek.

Mivel a lélek összeroskad a világi vágyak feladta értelem érzékiség, úgy válik egyre inkább egyoldalú.
Vissza a lap tetejére
13.. Lélek felszabadulás Reinkarnáció keresztül Human-Isteni Egység

Amikor az egyén elérte a teljes emberi-isteni egységet, a ciklus reincarnations befejeződött, a lélek felszabadul, és a lélek, majd egyesül a szellem és ezért Istennel. A lélek rekord (memória) örökre megmarad. Ez rekord, mindenkor, az az összessége, amit a lélek személyiség volt: minden azt hitte, az összes általa tapasztalt; mind azt evett, ivott, és érezte, hogy az évek során.

Így, mint a lélek van kitéve reinkarnáció, mind az ateista és a religionist helyes. Az ateista szerint a személyiség nem éli túl a halál után. A religionist szerint a lélek ítélik halál után az alkotó.Lélek

Harvey Green Research Edgar Cayce on Spirit Realms

Harvey Zöld

Az első régió

Az első szakasz a Lélek Land vagyunk körülvéve archetípusai anyagi dolgok. Ebből a birodalom anyag átalakul a szellemi az anyagot. Van élet és az aktivitás mindenhol ez, a legkisebb régió a Lélek Land. Itt az első régióban minden olyan tevékenységet, hallható a zene, és az összes zenét ötvözi a csodálatos harmóniákat. A fizikai formában itt létrehozott tűnnek, mint a jelen, mint például a fix. Fokozatosan jelenlétében tekintik a torzítás, és végül sötét körvonalai szemben a színek, amelyek származhatnak a harmóniákat.

Steiner elmondta, hogy mi tekinthető csak gondolatok alacsonyabb birodalmakban valósággá vált ebben a First régióban. Itt haladunk között a gondolatok, és megtapasztaljuk a lényegét. A gondolatok, forma, és ahogy át nekik, hogy megtapasztalják a teljes potenciálját mindegyik. Most lehetősége van arra, hogy milyen valóságot merül fel a Föld, és hogyan gondolataink munka után a valóság szövetét. Annak ellenére, hogy közösségben élni, akkor már nincs értelme a személyiség. Van egy sokkal nagyobb értelme a tagság, mint mi a saját. Úgy érezzük, egyre nagyobb egységet a közösség, a társadalom és az egész régióban. Úgy érezzük, elválaszthatatlan unió az archetípusok, az összes, hogy átalakítják a valóság, és az egyik az ősi szellem.

Azok a földön, aki végül úgy érzi, az egyik a természettel, és az egyik az anyagi régió felhívni a figyelmet az első régió a Lélek Land. Ebben az első tartományban megvan a lehetőség, hogy látni és megtapasztalni a gondolataink, mint végső valóság.

A Föld tapasztalunk gondoltuk egy kontinuum térben és időben. Ez azt jelenti, hogy a tapasztalat zajlik fokozatosan kimért mennyiségben. Ebben az első régió a Lélek Land megtapasztaljuk ősi kreatív gondolkodás a legteljesebb értelemben a származás megnyilvánulása.

A Föld mi határozza tisztánlátók kívül mások is képesek érzékelni és megérteni potenciálokat eredő gondolat. Ebből az első rész, és tovább éljük, és teljesen tisztában, hogy ilyen lehetséges.

Csakúgy, mint a régióban a lélek Land, vannak olyanok, a Lélek Land akik állandó lakosok minden birodalom haladunk át. Ahogy dolgozunk, az egyes régiókban vagyunk, mint tud a jelenlétét, mivel ezek a miénk. Azok a lelkek, hogy közösségben együtt minden régióban része a mi örök család, akikkel mindig is csatlakozik. Sok lelkeket, hogy találkozunk azok már élt a legtöbb földi inkarnációja, míg mások költöztek velünk az egymást követő birodalmak, és sokan tagjai a lelkünk család, akikkel még soha nem elvesztette a kapcsolatot az egész teremtés.

A második régió

A második régió a Lélek Land találjuk az archetípusok az élet. Steiner megjegyezte, hogy ezek az archetípusok át a gondolat számít bele élőlények a Földön. Itt ebben a régióban látjuk a kapcsolat az élet az emberi család és minden más élőlény. Fejlesztünk egy megbecsülését és tiszteletét az egységet minden élet, és hogyan valaki életét érinti az összes többi élet. Egység vesz egy teljesen új értelmet számunkra a második régió, ahol megtapasztaljuk nemcsak a gyakoriságát minden élet, hanem a kölcsönös függés minden formáját is. Mi keverjük össze az életformát, ahogy áramlik, és átveheti a megértést, részben a személyes tapasztalat. A közösségek ma már egyre nagyobb, és nagyobb valószínűséggel élnek tagjai a nagyobb lelki család, mint csak azokat, akikkel közös földi tapasztalatokat. Az, hogy megismerjük önmagunkat, mint az egyik minden élőlény adódik ebből a második régióban.

Meg kell szem előtt kell tartani, hogy ahogy haladunk régiónként nem megyünk sehova a térben és időben értelme a szavak. Minden élet áthatja, hiszen minden területen van. A mozgás zajlik a tudat, hanem a térben és időben szempontból.

Azt megjegyezte, hogy ahogy növekszik a tudatosság is testesítik egyre inkább egyetlen régió, és végül az összes régióban. Ez nem szorítja ki bárki, vagy bármi mást, és végső soron az egész teremtés foglalja el ugyanazt a helyet, de nem ugyanaz a tudat a közelség. Ha ez nehéz megérteni, nézzük meg a két személy azonos autó. Az egyik a vezetési és a másik nem. A hosszabb vezeti az autót, annál több lehetősége az embernek, hogy minden az ember vezetési képességek, a jobban ismert egy lesz azzal, hogy az autó reagál az ember képességeit, az intimebb egy részét a gép sem fog érezni. Hasonlóképpen, minél hosszabb egy marad az utas az autó, annál kényelmesebb az egyik kap, annál inkább élvezi a tapasztalat, annál több egy részét a célja az automatikus egyik úgy érzi, ő lett. Továbbá, minden egyes utas körülbelül ugyanazon a területen, hanem azért, mert a hangsúly az egyes nézetek másképp minden, ami belül van, és minden, hogy minden átmegy. Azáltal egyes középpontjában minden lovas az autó lehet mondani, hogy foglalják el ugyanazt a pontot, de különböznek közel a valóságot az utazás. A valóságban a tudatunk képes elfoglalni az időben és térben, mint valaki más, de minden egyes tudatosság létezne a korlátlan tisztaságát.

A harmadik régió

Ahogy belépünk a harmadik régió megtapasztaljuk az archetípusok, akik átalakítják a mentális anyagot lélek tulajdonságait ahogy a Földön. Szenvedélyek, ösztönök, vágyak, vágyak, érzések és érzelmek a megtestesült lélek minden merül fel a harmadik régióban a Lélek Land. Ezek a lelki tulajdonságok nem csak akkor keletkezik, ebből a régióból, hanem a kifejezés a Föld látható itt az igazi lényegét. Lehet meglepte a fény vihar itt olyan nagyon disszonáns hangok és megzavarhatja a harmóniát a archetípus teremtésének. Ez a párja a bánat, bosszú, és a féltékenység, amikor a lélek tulajdonságok emelte fel a kifejezéseket, hogy a harmadik régió.

Itt a harmadik régióban megtanuljuk, hogyan kell használni a húzza a lelkünket. Megtanuljuk, hogy irányítsa a ösztönök és vágyak minden fajtája egy teljesen önzetlen módon. Azok, akik használják törekvéseiket, mint jótevők a Föld dolgoztak ezt a tudást a harmadik régió a Lélek Land. Végül valami egy önző jellegű elvész a harmadik régió, átalakult az archetípusok és elküldte a Földre, hogy lehet használni a jó.

A negyedik régió

Amikor elhagyjuk a harmadik régió, és megszabaduljunk az utolsó nyomait minden én-központúság, most felkészült, amit Steiner le, mint a negyedik régió a Lélek Land. Itt már nem vesz részt közvetlenül az ügyek lényegesség de a gondozása és fenntartása, az archetípusok más birodalmakban. Ugyanakkor a szellem magasabb birodalmak készül a negyedik régió és át használható anyag archetípusok dolgozni a többi alsó régiókban. Az átalakított szellemében küldött a negyedik régió a nagyon kreatív erők a archetípusok is található, és belül is azokat az erőket létezik a mintát a kreativitás.

Az anyagi világban minden teremtés hatja át a minta a tökéletes megnyilvánulása. A minta lehet találni, mint egy szál a élet árad magasabb birodalmakban. Ez nem kerül, ha az egyes élőlény vagy akár újítani.

A szellem, az élet folyamatosan folyik az új az összes élőlény; ezért is van a minta tökéletes megnyilvánulása. A lények a Föld hívjuk fel erre a szellem és használni, hogy megfeleljen a napi kihívásoknak anyagi megnyilvánulás, valamint építeni kreatívan sok birodalmakban szorosan kapcsolódik a lényegesség. Meg kell jegyezni, hogy itt a Földön nem rosszabb birodalmába. Valójában, amikor minden területen reprezentatív jön össze. Nincs semmi, minden a birodalmak azt tapasztaljuk, hogy nem lehet összehasonlítani, hogy képviseltesse magát a lényegesség, és ez magában foglalja az élet a negyedik régió a Lélek Land és azon túl.

Itt a negyedik régióban találunk lehetőséget, a korábban egyedülálló, hogy önzetlenül szentelni az életünket, hogy a gondozása és fenntartása, minden élő dolog, hogy nem köszönhetik létüket nekünk. Azok ajándékok zseni a művészetek, a tudomány, és a kormány levonni a negyedik régióban; aki nyilvánul meg minden ilyen tehetségek jól a Föld korábban dolgozott ebben a régióban. Ha nem halad át a negyedik régió között inkarnációja, mi lett volna, nem érdekli a dolog, közös az egész emberiség.

Az ötödik régió

Az ötödik régió a Lélek Land kötődik leginkább a szándékok és célok. Miután dobni minden földi tökéletlenségek, akkor dönteniük másképp, mint azt korábban képzelte lehetséges. Most igazán töltse ki a lélek régió életünket, szeret, és remények. Az ötödik régióban prófécia szerves, elválaszthatatlan része az életnek; szabadok vagyunk, hogy megtekinthesse annyi jövőnk inkarnációja, ahogy szeretnék. Ha valaki nem tapasztalja a régióban az anyagi inkarnációja, az a személy lesz megtalálható, hogy hiányzik irányt a következő földi életben.

A hatodik és hetedik régiók

A hatodik és hetedik régiók a Lélek Land is szorosan részt a teremtésben a rajz szellem magasabb birodalmak és átalakítása úgy, hogy lehet használni az archetípusok egy végtelen sokféle megnyilvánulása az alsó birodalmakban. A hetedik régióban a Lélek Land elérjük a közepén a három valóság a Szellem Land, Soul Land, és a lényegesség. Itt élünk jelenlétében magok az élet, amely Steiner és Swedenborg a " life mag "(vagy" lélek-mag "). Most felismerni magunkat a saját életét kernel. A hetedik régió van egy teljes képet az élet kibontakozó egymást követő birodalmában; a Lélek Land, Soul Land, és a lényegesség.

Visszatérve a lényegesség

Mint már említettük, van egy bizonyos sorrend, amelyben haladunk keresztül birodalmakba, és a sorrendben által diktált szimpatikus rezonanciát, valamint a közelséget. Szimpatikus rezonancia a legfőbb tényező a utazás a valóság, és a közelség az árnyékoló hatása. Az időzítés a mi vissza elsősorban a személyes választás, míg a hatása, amely miatt ez a hosszabb vagy rövidebb, a nehezebb vagy a könnyebb út közelsége. Minden egész spirituális út között földi inkarnációja élünk, és nő a közösségek azok, úgy gondoljuk, hogy a lelki család, akikkel közös tapasztalatok. Nincs szintű valóság, ahol nem tagjai a lelke a család a miénk, és közösségben velük bárhová a teremtésben vagyunk. Azt is tervezzük együtt a következő inkarnációja, és ez természetesen nagyban befolyásolja a visszatérés. Nem tervezzük a visszatérő bizonyos tagjai a lelkünk család egyszerűen azért, mert szeretjük őket, vagy ők, mint mi. Ezek a tervek fogant, mert karmikus megfontolások és mivel egy ilyen kapcsolat létfontosságú, hogy amit reméljük lesz elérni a mi következő földi életben.

Nem ül le egy bizonyos ponton a teremtésben, hogy egy képet, amit a Föld, támogatott, vagy más módon, a lehetőségeket, és azonnali döntést a következő inkarnációja. Nem, hogy megalapozott döntéseket a Föld ilyen módon sem csinálunk, így kívül a Földön. Figyelembe vesszük kapcsolatot azokkal, akik előttünk a lényegesség, valamint azokat, akik követni fognak minket. Ostobaság lenne azt gondolni, hogy a döntéseket az ilyen nagyságrendű mindannyiunk számára lenne olyan rosszul tervezett. Egy ilyen döntés születik apránként, mint az egyik nő a valóságban, és az utolsó lépés egy kicsi valóban. Fokozatos a tervezés, hogy része legyen a család, a közösség és a nemzet zajlik, amit mi elképzelni az idő egy földi szempontból. Az Edgar Cayce diskurzus, hogy egy nagyon erős esetben ragaszkodva ahhoz, hogy úgy döntünk, a család, a szülők, sőt, hogy megállapodásokat, ahol lehetséges, hogy válasszon a házastársak és a gyermekek. Ez nem arra következtetni, hogy a változások a tervek nem fordul elő, de tisztában kell lennünk azzal a hatalmas mennyiségű tervezés, ami történik, mielőtt a földi megtestesülése.

Amikor így a legtöbb tervek és megállapodások a következő inkarnációja, nincs fizikai részletei előttünk. Ehelyett előttünk kapcsolatokat másokkal, olyan helyzetekben, és hogy azokat az erőket, amelyek felkészítettek.

A mi döntéshozatali folyamat a mi következő anyagi megtestesülése is jórészt a két tényező. Először dolgozunk motiváció, majd a lehetséges, és az összes többi a nagy kaland életnek hívunk. Ne gondoljuk, hogy megtestesült a kalandra egyedül. Az élet és az élet is lehet ugyanolyan izgalmas mindenki számára, aki megtestesült, függetlenül azok céljait is. Az élet igazán konstruktív kell foglalkozni a motiváció és potenciálok, melyek a legjobb számunkra, abban az időben; Így nem csak a tapasztalat a kalandot mi Isten készített számunkra, de mi így a legnagyobb jó. Ahogy haladunk a birodalmakban a Föld körül, motiváció lecsupaszítva előttünk. Hamarosan ez a legnyilvánvalóbb állapotát és a framer minden tapasztalat. Megtanuljuk azonosítani motiváció nagyon könnyen és elfogadom a kreatív lényege a lélek. Tisztelete ez ősi motivációs ok lesz elkerülhetetlen elején utunk a Föld él, és megtudjuk, hogy a motiváció az első feltétel a valóságban. A birodalom uralta ok és okozat, a motiváció a támaszpont keresztül, akinek a magatartása minden dolgok jönnek létre.

Tehát itt van ez; tettünk terveket apránként, ahogy végighaladt a valóságot, tekintettel a jövő anyagi megtestesülése, és állították, hogy a megfelelő időzítés éppen úgy, ahogy állították levelezés útján a birodalmak, amelyben rezonál. Amikor a közelség helyes, ha a körülmények a legjobb, akkor majd a végső döntést, és ezáltal nyerünk mérhetetlenül. Fele a nyereség az életben "felbukkan"; következésképpen szerint Edgar Cayce, a fele nyereség egy földi inkarnáció van, úgy döntött, hogy csináld. Az egész a tapasztalat az angyalok a kegyelem azért vannak, hogy nekünk mindent, mi szükség van a bármikor. Ők is mindig jelen, hogy segítsen nekünk a döntéseket a következő anyagi megtestesülése.

Vannak olyanok, akik már oly elherdálta a lehetőséget, hogy nem a teljessége szabadság akárcsak mások. Ilyen helyzetekben az útvonal szellemi birodalmakban nincs tele elég ahhoz, hogy élvezze a leckét, ami lehet megtanulni egy lassabb, egészséges beszedési ideje. Ennek eredményeként, néhányan közülünk nem tisztán látni a motiváció és a lehetséges, míg mások esetleg nem is érdekel. Vannak azok az angyali minisztérium, aki irányítja az ilyen rövidlátó lelkek felé a következő inkarnációja, de mindig a döntést az egyes testet ölteni, vagy sem.

"Te nőnek az égig. Nem megy a mennybe." - Edgar CayceBelső látás

A Mind
by John Van Auken
Vissza

A mély ráhangolódás az elme az Isten, hogy az egyetemes tudat, Edgar Cayce kijelentette, hogy az elme a fény, az építtető, és a híd a megszabadulás és a megvilágosodás. Itt van az ő szemszögéből az elme:

"A Lélek költözött ... és lőn világosság - Mind. A fény lett az emberek világossága. "

"Kezdetben teremté Isten az eget és a földet. Hogyan? Az elme Isten költözött, és az anyag, forma jött létre. Mind, akkor, Isten, az Atya, az építtető. Mennyivel inkább, akkor, vagy át kellene indulat legyen az építtető a tapasztalat az, hogy már fel Krisztust, vagy Isten, Őbenne, az Ő jön a földre? "

"Minden entitás találja magát egy háromdimenziós fázis megléte vagy tapasztalat: a világon anélkül, belül a világ, és a tudat, hogy esetleg span vagy áthidalni a kettő."

Mind a fény, az építtető, és a híd a szellem és a test.

Elmondta, hogy az élet, minden élet kezdődik abban a szellemben, amely a teremtő erő, amely az összes létre. Akkor az elme veszi ezt élet lényege, és épít vele. Végül, a fizikai az eredmény: "Mind az építtető, a szellem az alkotó, az anyag [is], amely megteremtette. Nagy igazság! Tartsa előtt. "Az biztos, hogy van egy erős koncepció, hogy előttünk. Minden külső "dolgok" származhatnak a láthatatlan szellemi erők, majd keresse kifejezést az elme, és végül úgy tűnik, itt a fizikai. Oly gyakran fizikai lények gondolja, hogy a külső, fizikai erők az erősebb. De Cayce gyakran arra ösztönzött bennünket, hogy fogadja el, hogy "a láthatatlan erő nagyobb, mint a látható." Ha azt akarjuk, hogy valamit változtatni, meg kell kezdeni, a lélek és az elme.

", Hogy úgy gondolja, hogy az elmét, hogy munka után, élni,, a takarmány után, együtt élni, hogy maradjon, társítani a tudat, hogy a lélek-test válik! Ez a törvény. Ez a sors. "Ő kiterjeszti erre a:" Mind [is] az építtető, a appreciator, a paralleler, a fiók következtetések, a választó .... "És Cayce azt mondja, az elme hajtja" az ideális. "

Az ideális Mind a Navigator

"Ahogy szemléljük, ahogy meditálni, ahogy ránéz az elme, tudja, az elme sok ablak. És ahogy néz ki a belső én, tudja, hol mit keres, [ahol] keres. Mi az ideális? Mi van a test-elme lenni? "

A mély elmélkedés ülésén ezt a tanítást, a mélyebb elme látta az ősi hajó a fáraó, a maga huszonnégy evezősök és a navigátor kunyhója az íj. Ahogy azt akarta tudni, hogy az mit jelent ez a képi, Cayce tanítása a tizenkét nemesek trónja előtt Isten könyve a Jelenések jutott az eszembe. Azt mondta, hogy ők képviselik a tizenkét páros agyidegek (24) a saját feje! Mivel ezek az idegek viszont a figyelmet távol világi követésében és felé mennyei is, de hogy új eget és új földet, vagyis egy új elme, egy új testben. Ahogy megjelenik ezen, rájöttem, hogy a huszonnégy evezősök a fáraó hajón képviselt ugyanezek idegek és hogy képesek-e minket a gát, hogy a Nílus folyó képviselte, hogy az akadályt, amit az egyiptomiak "a föld az élet, ", amely a hely, a fizikailag megtestesült, és a" Land of the Dead, "a birodalom a lelki élet. Rájöttem, hogy a navigátor valóban ideális tartott, ahogy igyekezett átkelni a sorompó között ez a világ és a spirituális.

"Ez amelyre [a tudat] táplálja válik. A legfontosabb tapasztalata ezen vagy bármely olyan külön egység, hogy először tudni, hogy mi az ideális - lelkileg. Ki és mi a minta? "Cayce gyakran mondta, hogy Krisztus az a tudat, és Jézus a minta. Jézus, a Cayce, az ideális minta az emberek használni, hogy saját szem előtt - csakúgy, mint az ember azt egy mintát, hogy a ruhát az új anyagból. Jézus példája egy ember egy Istennel, és hogy ez az Egység nyilvánvaló életében többek között. Cayce gyakran megjegyezte, hogy Jézus egyszerűen megkerülte jót szerint Isten belső útmutatást hozzá. Egy ideális módja mindannyiunk számára élni.

Azt fedezte a téma ideálok részletesen egy korábbi probléma, de a mi szempontunkból itt, hogy ezt a Cayce: "Mi, akkor, az ideális? Ahogy kapcsolatban a többi ember adta, "mint ahogy azt, hogy mások neked, mit is úgy cselekedjétek azokkal; ne aggodalmaskodjatok, ne aggódj, ne túlbuzgó a szervezetben. Mert ő tudja, mire van szükségetek van. A hely, ahol van, a tudat, amelyben találja magát, az, ami szükséges ma, most, hogy a nagyobb, a jobb, a több csodálatos kibontakozás. Ez az a hozzáállás, a tudat, hogy hozza el utálja, rosszindulat, szorongás, féltékenység. És teremt azok helyett az a Lélek gyümölcsei: a szeretet, a türelem, kegyelem, longsuf-Fering, jóság, szelídség. Ezek ellen nincs törvény. Ezek lebontják akadályokat; úgy, hogy békét és harmóniát; hozzák a kilátások az életre, hogy nem találni hibát, mert valaki "elfelejtette", valakinek a megítélése rossz volt, valaki önző ma. Ezek lehet túl keresni, mert így nem ő. "

Ilyen állapotban hozzáállás, az elme, az élet felé felállít egy erőteljes térkép navigálás magát a napi kihívások és lehetőségek. Ez egy ideális, a navigációs csillag, amellyel irányítani magát minden nap. Ezzel ez az ideális, az elme közeledik minden akadályt, minden keresztram minden hullámtörés, és a szél végig őket tartja az ideális, a térkép elé minket, mint a legjobb módja. Ez a hatalom az ideális tartott szem előtt, ahogy élni az életet. Mégis, ahogy növekszik, és tanulni, akkor láthatjuk, hogy módosítani kell az ideális. Cayce arra ösztönzött bennünket, hogy írjon az eszmék le, de erre ceruzával. Ahogy minél nagyobb megértésével látjuk a következő hegy nyerünk egyre jobb perspektíva, a teljes igazságot, ahogy, és állítsa be a tökéletes kell.

A gondolatok dolgok

A másik alapvető Cayce tanítás: "A gondolatok dolgok, és ezek áram fut válnak csodák, vagy bűncselekmények tapasztalatait egyéni élet."

A mélyen érzékenyek Cayce, gondolatai olyan valóságos, mint intézkedéseket. Tény, hogy közben az értékeket a Book of Life, kellett törzs annak megállapítására, hogy a személy, aki olvasott a valóban tett valamit, vagy éppen gondoltam csinálja! "A gondolatok dolgok; ahogy az elme olyan konkrét, mint a postai úton vagy fa ", és az Akasha Krónika, a Book of Life, rögzíti ezeket.

Ez nagyon nehéz hallani. Amikor először olvastam, úgy fájt arra gondolni, hogy hányszor gondolataimat tett kárt egy másik, és elhelyezett egy negatív hatást gyakorol a közös elme. Néz a gondolatainkat is fontos.

Watch Self elhalad

Cayce egyszer megkérdezte: "Hogy lehet, tanulok, hogy tudja önmagát, mint én vagyok ismert?" Ő így felelt: "Az, hogy a szó szoros értelmében félreáll, és nézni a saját elhalad! Szánj időt, hogy időnként eléggé befelé az, hogy ami megtörténhet az ön által másokkal kapcsolatban, hogy a reakciók mások, hogy, hogy, ahogy azt tette a saját, mert senki sem él önmagának, senki sem hal meg vele önmagát .... Legyen képes, akkor, hogy saját, mint mások látnak téged. Állj félre, és nézni a saját elhaladnak! "Ez egy hatékony tanulási eszköz.

A Cayce, ez nem csak a jó mentális tanácsadás, jó volt a fizikai tanács: "Ha a szervezet fogja nézni én és a reakciókat a különböző élelmiszerek vagy készítmények, és ezek összehasonlítása a mi nevezhető kombinációja a különböző hatóságok , akkor a szervezet megtalálja, mi a legjobb az önálló. Látod? "Szeretné tudni, hogy a legjobb diéta magad? Nézze meg, hogy a különböző élelmiszerek és főzési módszerek Önre. Ez az információ jobb lesz, mint bárki más adhat, mert kiderült, a saját test.

A Subliminal Mind

Álmok és meditáció a két Cayce leginkább ajánlott eszköz teljes körű részvétel a hatalom a fejünkben. Szerint Cayce, a tudatalatti elme felveszi a kapcsolatot a külső tudat, hogy vizsgálja felül, és megvitassák minden hatások: "Ebben is látható mind az intézkedés a tudatalatti és a tudatalatti elme és a fizikai tudat, érvelés együtt, mintha, a múlt , jelen és jövő feltételekkel kapcsolatos mentális hozzáállás a szervezet; mert, amint látható az végső soron az igazi elme, az építtető, és mivel ez mutatja be a kilátás az álmok, a meditációk a jogalany azokban a napokban, amikor a belső tudatosság a szervezet épített a szellemi erők azok, feltételek hozná a nagy öröm, a béke és a boldogság, hogy a szervezet, ezek, mint látjuk, volt a fizikai formák szellemi törekvéseit az egység. "

Keressétek önmagunkban keresztül álmok, meditációk, és mély gondolatok, és a tudatalatti elme közvetíteni a betekintést.

Még Isten segíteni fog, ahogy ebben Cayce olvasás: "Így az egyes személy találja ..., hogy az első az Isten teremtésének, az elme, az út; vagy az út, amelyen keresztül a fény jön a gazdálkodó egység az Atya. Még hozta emlékezetbe az ígéret, a memória hozta fényében tudat a kiáradása szellem. (Az emlékezet az elme, a lélek.) Tartsa nemcsak a test tiszta, az elme tiszta, de figyelembe véve a szellemi erők támogatás - ne a-onement azonos. "[A zárójeles kijelentés memória Cayce .]

Tudatalatti: The Police

"Az egyetlen igazi vezető, hogy lehet-e hivatkozni, hogy a tudatalatti erő, olyan, mint a rendőrség, hogy a szervezet, mind a fizikai, anyagi és a lelki síkon. És mivel ez [a tudatalatti] vezeti és irányítja a szervezet, ugyanezen a módon, és módon a rendőrség rendszeres kapacitás ... a fizikai élet. "Milyen érdekes fogalom. A tudatalatti a lelkiismeret, a rendőri erő. "Ez azt jelenti, a rendőrség, a tudatalatti elme, képviseli a törvény, hogy vezeti, irányítja, és így, amelyen a szervezet, amely a jogalany, hivatkozhatnak az érvényesítését, ami folyamatosan békében, háborúban, bármilyen körülmények között , hogy az egyenes út a legjobb érdeke, minden egyén számára. "

Azonban még a fizikai rendőrség is megsérült, így lehet a tudatalatti rendőrség lesz rosszul irányított erőteljes javaslatokat önbizalomhiány, önkárhoztatás. "Ugyanúgy és módon, mint ezek (a rendőrség) válhat alá az összes viszontagságok, amelyek mindig jelen vannak a feltételek az élet, ezért is a tudatalatti erők, rosszul irányított, félrevezetett, vagy keres kisebbíteni az én ... keresztül tapasztalattal rendelkezik a Föld sík. "Az egyetlen módja annak, hogy ez ellen védekezni félrevezetés, hogy tartsa a magasabb Ideális, ha felemeli minket túl a önbizalomhiány, önkárhoztatás. Isten nem ítél el. Isten emelt nem akadály. Én az egyetlen akadálya a teljes megvilágosodás és a találkozás.

Tudatszint

Cayce azonosít három szintje tudat vagy méretei szem előtt: tudatos, tudatalatti, és szupertudatos.

Tudatos elme az a szint, amit a leginkább ismerik. Ez az a szint, amelyen belül a személyiség és háromdimenziós magától alakul ki, és sokkal nagyobb az aktivitás.

A tudatalatti az, hogy része a fejekben, hogy áthidalja a külső én a spirituális énje. Szerint Cayce, a tudatalatti, mind a testet, a vegetatív rendszer, és azon túl a test, a lélek birodalmában a telepátia, a nem-fizikai élet, és időtlenség. Ez a tudat az elme, a lélek, mondja Cayce. Mivel az elme a külső én a tudatos elme, és azt a részét, amely a személyiség, így a tudatalatti tartalmaz a fejlődő "egyéniség", ami Cayce azonosítja, mint a mi igazi énje.

A szupertudatos szint részét képére a Teremtő, amint azt a Genesis. Ez az a része a számunkra, hogy egy isten vagy godling, mivel az ókori egyiptomiak nevezte. Cayce elmagyarázta, hogy a szupertudatos egy dolog, eltekintve bármi földi, csak teszi jelenlétét ismert vagy megismerhető, ha a lélek-én felemeli magát, és része a tudatos elme fel a hatalmas, kiterjedt szint, amely a szupertudatos. Ez a része a lény, Cayce hivatkozott, amikor azt mondta, hogy "nem csak Isten az Isten, de én egy olyan része, amely az egység."

Tudni, hogy a szupertudatos, Cayce azt mondja, hogy meg kell tanulni, hogy elérjék mély szinteken a meditáció. Azt mondta, hogy ha egy álom úgy érzi, több, mint egy látomás, mint egy álom, akkor valószínűleg származik ez a legmagasabb szintű tudatosság.

A halál, a tudatos elme fokozatosan felszívódik a tudatalatti (a tudat a túlélő lélek), és a tudatalatti válik az operatív elme, a szuper-tudatos most abban a helyzetben a tudatalatti tartott, míg mi is megtestesült. Később fel reinkarnáció, a tudatalatti projektek egy részét maga az újonnan fejlődő külső, háromdimenziós elme. Intuíciók, "knowings", és lelki felfogás származik a tervezett tudatalatti. Cayce kifejti, hogy nem minden a tudatalatti várható; bizonyos, hogy továbbra is nagyon magas az érzékelés és az aktivitás. De a részét, amely a szervezet fenntartja a vegetatív rendszerek a test (légzés, keringés, az emésztést, stb), és a hét lelki központok vagy csakrák, amelyek megfelelnek a hét belső elválasztású mirigyek.

Úgy érzik, hogy nem tudjuk, a tudatalatti lelki önmagát, de amit csinálunk, és mi kényelmes vele. Például, amikor ébredt egy álom, de észrevettem, hogy a húgyhólyag tele van, és megy ürítse ki, csak vissza az ágyba nem felidézni az álom, akkor már csak tapasztalt a két énünk. Az egyik az álmodó tudat, a tudatalatti lélek-elme, a másik a felelős, a húgyhólyag és a központi idegrendszer, ami mozog a test, hogy a fürdőszoba (szomatikus rendszer). Mégis, észre, hogy kényelmes, mi volt az álom állapotában. Figyeljük meg, hogy úgy éreztük, hogy mi volt álmodik. Ez azért van, mert ez az igazi énje, és tudjuk jól. Mégis, van egy fátyol, amely csökken, ha megyünk kifelé, a fátyol, amely átlátszatlan. A külső én nem látom vissza az, hogy a fátyol, nem tudja felidézni a tartalmát az álom, mert soha nem volt az álom, és csak akkor ébredt, amikor a fizikai testet kellett költöznie. Most már láthatjuk, hogy hogyan lehet meghalni, hogy ez a test és ez a világ, és még mindig él, még mindig aktív. Alvás, a halál árnyékában, hogy a feltétel miniatűr minden este.

Mind a mi igazi természetét. Ez az a része, nekünk, hogy él örökké. Mi lenne, hogy éljük az életünket, mint elmék szervek, hanem testületek elmék? Meglepő, Cayce úgy a tudat, hogy egy megmentő, a megváltó. Ez az a része a létünk, ami javít és visszaállítani minket. Nézzük részt elménket és teljesen felébreszti a lelki magukat.
-ENDMagunkról

SOUL LIFE
Amely a Ourselves

John Van Auken

"Mert a nap a fény ragyog a szívét sok a fordulat a keze a jogalany, amely mások a hatalom, a képesség, hogy a magukat. Az egyetlen, amit adni lehet, vigyen magával az örökkévalóságba. "1438-1

"Through adó, a cselekvés, ott jön a tudás a hatalom, hogy nyilvánvaló, és a nagy igazságokat ReSound, elősegít, az élet, az egész lény az egység, látod? Gyönyörű! "900-151

"Az így rendelkezik a hatalom, az erő, a gyógyulás". 2164-1

A sok lelki tevékenység, amit tehet, hogy fokozza a közelsége, hogy Isten, így az egyik legerősebb. Valójában szerint Edgar Cayce olvasata Egyetemes Bölcsesség igazi hatalom csak jön át ad.

The Morning Stars
Past Lives & Present kapcsolatok
Karma & Grace

Szerelem
<
Amely a Ourselves

Megértése Soul & Spirit
Lives of Leila: Egy lélek utazása

Destiny, A Sors, ​​és Karma
The Power of megbocsátás
A könnyű szívvel - egyiptomi Key

Vissza

A törvények a világegyetem egyszerűen rendezve így egy mindent tudó, szerető Teremtő. A meglehetősen bonyolult olvasás, Cayce magyarázza dinamikáját ez a megoldás:

"A hatalom jön, amely a kifejezés a belső én, hagyta, hogy a lélek nyilvánvaló, miközben hagyta, hogy a személyiség a saját, egyre kevésbé a saját vágyait, hagyta, hogy a vágy, hogy az uralkodó erő. Ahogy ő adta ki, így volt a hatalom, a képesség, a tapasztalat, ő, hogy Ő volt, és mindig lesz a konkrét szeretet kifejezése a fejében, a szív, az emberek lelkét. Ezután bővítse tevékenységi területen. Az egyre több, hogy van sok [az emberek], amely dicséri, és köszönet a remény, hogy hozzon létre az elméjükben és szívükben, annál nagyobb a tapasztalat és a képesség a kifejezés. Az a törvény, a szeretet tartja, ahogy Ő adta; Egy sír hangosan és hosszú az önálló és mégis soha nem hallottam, de ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az Ő nevében van, ő a közepén őket. Szóval, ahogy adja ki, a hatalom érkezik.

"Lehet, hogy meg a saját szekrénybe, és megfeleljen a Megváltó belül, de - ahogy az - ha sírsz az önálló, és ön egyedül, becsukja az ajtót, állsz, mint az árnyék az oltár előtt a te istened önmagadban. Adj, majd a szélesebb tevékenységi, minden csatornát, ahol azok, akik keresik találja; hogy vándorolnak, hogy béna a test, sánta szem előtt tartva, megállt a módon a kifejezés, hogy a vakok a szépségek a saját háztartásban, a saját szívét, a saját fejében. Ezek lehet, felébreszti az összes területen. És mint te, annál nagyobb a látás - és Ő végigvezeti Önt, mert Ő adta angyalai díjat azokról, amelyek célja, hogy a csatorna az áldás, hogy a többi ember; hogy a tisztogatás a szív, a testük, minden önző indíték, és hogy a Krisztus - keresztre feszítették, dicsőítette - egy hely helyettük. "696-3.

Ebben az olvasás, Cayce hív bennünket, hogy szélesítsük tevékenységének szolgáltatást. Ő hív minket, hogy önmagunk, a belső lényünket, és több energiát fognak folyni hozzánk, mint mi adni másoknak. Elmondja, hogy még a Mester nőtt hatalmat adta el másoknak. Az olvasás 3657-1 Cayce kalauzol egy kis imát, hogy azt mondja, Jézus során megtestesülése "Ez másoknak meg kell gondolni, akárcsak minden lélek:" Egyéb, Uram, mások -, hogy tudjam You annál jobb . "" In 2310-2 magyarázza: "Ez egy része a szolgáltatás minden egyes lélek a tartózkodási keresztül anyagi erőket: gondolni" Mások, Uram, "ahelyett, hogy maguk. Mert mivel az egyes személyek megfeledkeznek magukról, és hajlandó öntse ki a erényeit a mások javára, nagy lehet a jutalom. Mert, mint te, hogy nektek a legkevésbé a többi ember, te meg ti Maker, a te Istened. "

Az első után a saját érdekeit és aggályait azzal, hogy a szeretet, a megértés és támogatás mások a harcok napról napra, még akkor is, hogy magunkra vesszük néhány a teher már túljutunk a gyengeségeinket, és hogy nagy az elégedettség és a béke. Ebben a tudás szerint Cayce értelmezését a helyzet:

"Ez a tudás: hogy megmutatod magad jóváhagyta nektek azt, ami be van állítva neki, hogy azt mutatja meg a mintát, hogy tette az utat egyenes; hogy azok, akik keresik Őt nem lehet összekeverni, hogy azok, akik szeretik az Ő eljövetele fog működni, mint azok, amelyek szoros közösségben vele nap mint nap. Ez a tudás, hogy szeressétek egymást, hogy mutassa oda a kapcsolatban a többi ember, nap mint nap, hogy érdekel, érted, akkor hajlandó, hogy egy részét a teher azok, amelyek olyan erősen terhelt a érdekel az élet, az a világ gondjai, a gazdagság csalárdsága; hogy hajlandó, hogy segítse a veszélyben, akkor hajlandó etetni azokat, akik éhesek - nem csak anyagilag. A világ sír, hogy a tudás. Nyitva áll az, hogy tette a választást, hogy lesz üres magatokat olyan kis különbség, hogy a fajta gyűlölet, megvetés; és azokat a dolgokat, fáj, és fáj a kapcsolatban a többi ember. Bocsáss meg, ha bocsánatot. Ez a tudás. Légy barátságos, ha vannak barátaim. Ez a tudás. Légy szép, ha megvan a szeretet is Atyátok; mert Ő a szeretet. Ez valóban tudás, "262-97.

Szépen ad azoknak találkozunk, gondolkodás nélkül, jutalom vagy dicsőség, nyílik számunkra, hogy beáramlása a szeretet Istentől. "A szív szerelem megtalálja az útját. A szerelem fogant, mint az Isten, mint minden kellemes, mint minden ami; mivel abban a nagy kifejezést: "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát; hogy általa talán örök élete legyen. " De a másik oldalon, vagy fordítva a szeretet, a szenvedés, a gyűlölet, a rosszindulat, az igazságtalanság, "281-51. Meg kell elengedni ezeket a negatív hatásokat, és elsősorban a pozitív is. Giving az egyik pozitív.

Néha azonban mindannyian érezzük ki a fajta, még ezeket a jó módon. Cayce magyarázza: "Nem kell, hogy egy jobb koordináció a fizikai, mentális és spirituális lény ... a így rendelkezik a hatalom, az erő, a gyógyulás, a szolgálat, az adó mindazon erők és hatások, amelyek a a kreatív jellegű. "

Kevés tevékenység, hogy az ember olyan boldog, mint ami, mert kevés tevékenységek, mint kifejező Isten és az Isten útját.
-END