Kozmikus Tudatosság

Az Ötödik Dimenziós Tudat

Az ötödik dimenziós tudat a hosszúság, szélesség, magasság, idő, és a szellem tudatossága. Minden élet az ötödik dimenzión túl a Szellem egység tudatossága, de még mindig egy "én" élmény, a csoport egyéni tagjaként. Lineáris idő és tér itt nem köti meg a tudatot, és itt nincs elkülönülés vagy korlátozás illúziója. Ehelyett az az Egy Isten / Istennő / a Minden Ami Van állandó tapasztalása van.

Ennek a dimenziónak az elsődleges tudata androgün, csillag lények, melyek Fénytestetekben élnek. Ezek Fénytestetek jóval könnyebbek szén-alapú fizikai testünknél. A Fénytesteinknek tudatossága kiterjed alacsonyabb énünkre fizikai korlátok nélkül. Ezeknek a formáknak már nem kell a fájdalom, hogy megtanulják a leckét. Így nincs szükségük a fizikai test védelemre és figyelmeztető jelzéseire. Az ötödik dimenziós énünk beépítette a tapasztalatokat, amit alacsonyabb dimenziós énünk által tanult " Földi tanteremben ", ezért nem kell a fizikai szenvedést tanulniuk.

Minden tevékenység, ezen a síkon szeretetre épül, mint ahogy egy halott levél nem maradhat fenn a tűzben, úgy félelem sem tud fennmaradni az ötödik dimenzió magasabb rezgésében. Ha megtapasztalnánk a félelmet, míg az ötödik dimenzióban tartózkodunk, a rezgésszint leesne, és a tudatunk azonnal visszazuhanna a negyedik dimenzió alacsonyabb alsíkjára. Csak az ötödik dimenziós feltétlen szeretet tudatával vagyunk képesek fenntartani a tudatos kapcsolatot spirituális Énünkkel.

Az ötödik dimenzióban a tapasztalat, teremtés, és az út összhangban jön létre az isteni akarattal. Minden lény, hely vagy helyzet, amit kívánunk, azonnal manifesztálódik. Ha úgy döntünk, hogy mozgást szeretnénk megtapasztalni, akkor úgy érezzük, mintha repülés és vízen járás kombinációja lenne. A Fénytesteink, csakúgy, mint a negyedik dimenziós testünk változékony és könnyen változtatja formáját. Ahogy tudjuk változtatni a helyünket, vagy tapasztalatunkat a puszta vágyunk által, a „testünk” formáját is képesek vagyunk megváltoztatni, ami körülveszi a tudatunkat.

5dAz ötödik dimenzió a felemelkedés kezdete. Ezért itt minden tudatosság természetesen multidimenziós. A negyedik és a harmadik dimenzió tudatossága automatikus, mint ahogy rápillantunk kezeinkre és lábainkra. Mivel nincs értelme az elszigetelődésnek, ezért megtapasztalhatjuk a harmadik és a negyedik dimenziós valóságot ugyanabban a pillanatban, mint amikor ötödik dimenziós Fénytestünket.

Mivel a korlátozás érzete itt nincs jelen, ezért könnyen úgy gondolhatjuk, hogy egyszerre több különböző vibrációs szinten"létezünk" és "tudatosak" vagyunk. Éppen úgy, ahogy a harmadik dimenziós tudatunk tisztában van azzal, hogy az első és a második dimenziós ásványi anyagok, víz, genetikai kód, és különböző biológiai anyagok építik fel testünket, így az ötödik dimenziós énünk is tisztában van azzal, hogy harmadik és a negyedik dimenziós lények is vagyunk.

Az ötödik dimenzióban feltétlen szeretet, feltétlen megbocsátás, és a feltétel nélküli elfogadás állapotában élünk. Nem ítélkezünk, nincs bűntudatunk, vagy nem érzünk negativitást "alsóbb" részeinkkel kapcsolatban, amelyek azon fáradoznak, hogy emlékezzünk Magasabb Énünkre. Sőt, az ötödik dimenziós énünk útmutatóként szolgál tudatunk alsóbb aspektusaihoz, valamint a többihez is.

Az ötödik dimenziónak vannak még különböző alsíkjai, de tudatosságunk, és információink ezekről minimális. Úgy tapasztaltam, hogy van egy küszöbérték, amely elérésekor az Isteni kiegészítőnkre várunk. A mi Isteni kiegészítőnk, más néven az ikerlángunk, az ellentétes polaritású alkalmazott integrált férfi / női androgün fénytestünknek, amit leválasztottak rólunk, amikor az alsóbb dimenziókban való megtestesülésünkkor.

Az ötödik dimenzió felső lépcsőjén állva látom, hogy sok lépcsőfok van még felettem. Tudatában vagyok és egyesülök az alacsonyabb részeimmel, valamint a többi ötödik dimenziós realitással. Szerelem és félelem, a szépség és a csúfság csak polaritásai egy egyedülálló fogalomnak. Egységben élek lényem férfi és női kifejeződésével. Megtanultam a feltétel nélküli szeretetet, feltétel nélküli elfogadást, és feltétel nélküli megbocsátást minden élet és részei számára, amit magammal tudok azonosítani. Személyes identitásomat a Minden, Ami Van egységén belül értelmezem. Gondolatok és érzéseim azonnal manifesztálódnak, és a Fénytestem örökké a MOST-ban él.

Mind az öt dimenzió harmadik dimenziós testünk része, belőle származik. Egy edény vagyunk, amit saját multidimenziós univerzumunkkal töltünk meg.

Amint tudomást szerzünk öt dimenziós énünkről, tudatába kerülhetünk egymáshoz való viszonyukról is. Akkor elkezdjük megérteni, hogy lényünk sok dimenziója hogyan rendezi egységbe a tudatost, a tudattalant és a szupertudatosságot.

Sok ősi prófécia, mai könyvek és egyéb weboldal ír bolygónk, sőt egész galaxisunk nagy átalakulásáról. Ezek a próféciák azt mondják, hogy a harmadik dimenzió összeomlik a negyedik és az ötödik dimenzióba. Mint egy metafora, gondolj egy utazó pohárra,a minek a legkisebb alsó része a a harmadik dimenzió, a pohár középső része a negyedik dimenzió, és a legnagyobb felső része az ötödik dimenzió.
Ha össze akarod csukni a poharat, akkor az alsó részét (harmadik dimenzió) körül venné a középső (negyedik dimenzió), a felső rész (ötödik dimenzió) fölött is. Azonban, ha úgy döntesz, hogy teljesen összecsukod a poharat, akkor azt látod, hogy az alsó részt (harmadik dimenzió) először a középső (negyedik dimenzió), majd a felső rész (ötödik dimenzió) veszi körül.

Ha ezek a próféciák helyesek, ha belesüllyedünk saját a magasabb dimenziónkba, akkor hogyan lehetünk tudatosak ebben a folyamatban? Hogyan tudunk segíteni mind magukon, mind másokon? Talán, ha mindannyian személyes felelősséget vállalunk saját tudatosságunk felemelésére, akkor képesek vagyunk segíteni a csoportunkat, nemzetünket, a bolygónkat, és a galaxist. Lehet –e egy személynek ekkora hatalma? Talán, ahogy felemeljük az egyéni tudatszintünket, akkor rájövünk, hogy nem csak „egy személy" vagyunk.

Függetlenül attól, hogy lesz –e dimenzióugrás, a mi harmadik dimenziós Földünk attól szenved, hogy testéről nem veszünk tudomást. Kifutunk a szennyeződésmentes „térből” és „időből", ami az általunk okozott kárt helyrehozhatná. Ha nem emeljük fel a tudatunkat, ha maradunk "tudattalanok" maradunk fizikai destruktív viselkedésünkben és „tudattalanul” hozzuk létre világunkat gondolataink és érzéseik által, akkor lehet, hogy nem lesz " Földi osztályterem" ahová magasabb dimenziós énünk beléphetne.

MOST kell felébrednünk. Emlékeznünk kell az igazi multidimenziós természetünkre, hogy a tudattalan, tudatos, és szupertudatos énünk beleolvadjon a multidimenziós tudatba, ami a velünk született örökség és igaz alap. A fény edényei vagyunk és FÉNYÜNK multidimenziós!

Forrás: Dr. Susan Caroll multidimensions.com

Fordította: Annuin
Másolat:http://galaktikusportal.hu/Cikkek/az-oetoedik-dimenzios-tudatossag.html

Hozzászólásokninest123 "This

ninest123

"This oakleysunglasses2.us.com longchamp handbags heinous links of london north face outlet attack kate spade outlet online air jordan was canada goose michael kors outlet made michael kors outlet online sale true religion jeans all true religion jeans hollister pas cher the karen millen oakley sunglasses cheap more replica rolex ray ban uk despicable nfl jerseys ugg boots by hollister air max the sac lancel true religion fact oakley store red bottom shoes that longchamp bags supra shoes it louis vuitton longchamp targeted north face pas cher abercrombie a moncler jackets oakley sunglasses peaceful burberry outlet online ugg italia demonstration," canada goose outlet abercrombie and fitch uk the polo ralph lauren air jordan White louis vuitton uk air max House jordan 11 moncler said.Iran uggs ghd hair destroyed burberry handbags ray ban sunglasses 100,000 jordan retro new jordans satellite ralph lauren outlet polo ralph lauren outlet dishes celine bags longchamp outlet and ralph lauren jordan 4 receivers sac michael kors longchamp pliage on rolex replica watches canada goose Sunday doudoune canada goose ugg boots as jimmy choo swarovski part kate spade louis vuitton handbags of michael kors lunette ray ban pas cher a ugg ugg boots clearance widespread oakley sunglasses insanity workout crackdown moncler sito ufficiale nike air max against swarovski jewelry louis vuitton the oakley outlet nike roshe run illegal moncler ray ban devices tiffany jewelry nike tn pas cher that michael kors toms shoes authorities guess pas cher louboutin say hogan swarovski uk are oakley glasses vans morally sunglasses outlet oakley sale damaging, nike outlet ugg pas cher a mcm handbags canada goose uk news celine handbags juicy couture website air jordan 11 ugg uk reported.

The michael kors pas cher polo ralph lauren outlet destruction gucci shoes nike roshe ceremony louboutin uk asics shoes took vans shoes soccer shoes place michael kors coach purses in nike air max longchamp Tehran nike free uk oakley in louis vuitton pas cher wedding dresses the true religion outlet kate spade handbags presence air max uggs outlet of abercrombie bottega veneta General moncler kate spade outlet Mohammad michael kors handbags nike blazer pas cher Reza ralph lauren michael kors outlet online Naghdi, canada goose pas cher coach bags head beats headphones converse of cheap oakley sunglasses michael kors uk Iran's cheap oakley sunglasses longchamp outlet online Basij replica handbags ugg militia, michael kors burberry who prada handbags nike sneakers warned longchamp outlet true religion outlet of michael kors outlet online sale juicy couture outlet the ugg air max impact cheap oakley sunglasses nike air max uk that hollister instyler satellite louboutin shoes louboutin outlet television christian louboutin outlet nike roshe was hermes bags sac longchamp having hogan outlet oakley sunglasses in ghd hair straighteners coach factory the abercrombie and fitch louis vuitton outlet online conservative canada goose outlet lululemon canada country.

"The uggs louboutin truth burberry outlet http://www.michael-korsoutletonline.eu.com/ is north face outlet polo ralph lauren that iphone cases mont blanc pens most louis vuitton outlet michael kors handbags satellite michael kors outlet online sale ray ban sunglasses outlet channels... moncler uk burberry deviate louboutin mulberry handbags the michael kors outlet north face outlet society's ugg australia michael kors handbags clearance morality burberry factory outlet uggs and reebok outlet pandora jewelry culture," new balance outlet reebok shoes he abercrombie and fitch nike air max uk said rolex replica iphone case at canada goose outlet abercrombie the phone cases moncler jackets event louis vuitton michael kors according air max pas cher tiffany and co to ugg boots uk longchamp uk Basij p90x workout polo ralph lauren pas cher News.

"What ray ban michael kors these michael kors outlet replica watches televisions michael kors canada coach outlet really nike trainers air jordan shoes achieve nike air force ralph lauren is nike air max lululemon outlet increased christian louboutin bottes ugg pas cher divorce, coach outlet nike factory outlet addiction montre homme oakley sunglasses cheap and tory burch outlet online michael kors handbags insecurity cheap gucci louboutin pas cher in hermes belt ghd society."

Naghdi soccer jerseys jordan 12 added discount oakley sunglasses cheap oakley that air max 2015 oakley pas cher a swarovski crystal uggs outlet total hollister north face of michael kors purses babyliss pro one pandora charms louis vuitton outlet online million ugg boots clearance nike free run Iranians michael jordan shoes michael kors outlet online had chanel handbags cheap uggs already asics outlet cheap oakley sunglasses voluntarily nike air max pas cher louis vuitton outlet stores handed ugg outlet jordans over christian louboutin shoes coach outlet their nike trainers uk uggs on sale satellite www.michael-korsoutletonline.eu.com nike roshe uk apparatuses michael kors outlet sac hermes to ugg boots sac louis vuitton pas cher authorities.
The new balance jordans for sale Taliban, canada goose nike air max who the north face rolex watches for sale are burberry outlet online gucci handbags in michael kors jordan retro 11 the ralph lauren uk sac longchamp pas cher middle abercrombie mulberry uk of christian louboutin north face uk their timberland wedding dresses uk annual ugg soldes oakley sunglasses outlet summer cheap ugg boots the north face offensive cheap sunglasses replica watches and uggs outlet louis vuitton canada are oakley vault wedding dresses more jimmy choo shoes gucci bags powerful burberry longchamp than sac burberry lancel pas cher IS, air jordan pas cher michael kors strongly ralph lauren outlet online vanessa bruno pas cher denied moncler longchamp pas cher any michael kors outlet gucci belts involvement burberry pas cher true religion jeans in babyliss ray ban sunglasses Saturday's nike free run longchamp pas cher attack.
The abercrombie and fitch jordan shoes National moncler outlet nike air max 2015 Directorate converse air force of louis vuitton bags links of london uk Security, hermes birkin converse pas cher Afghanistan's hollister polo lacoste pas cher main instyler ionic styler karen millen uk intelligence rolex watch air max agency, air jordan retro burberry sale said jordan 1 louis vuitton the ugg outlet air jordans attack lululemon outlet canada vans pas cher was louis vuitton outlet oakley vault masterminded nike free canada goose by moncler new balance shoes Abu pandora jewelry birkin bag Ali, vanessa bruno north face outlet online an montre pas cher marc jacobs IS vans outlet hollister commander christian louboutin moncler outlet in uggs louboutin outlet Nangarhar's pandora uk new balance pas cher volatile true religion outlet canada goose Achin polo outlet ray ban outlet district.
The ugg pas cher tn pas cher bombings, cheap nike shoes coach outlet store online which lacoste pas cher ugg the longchamp outlet jordan future interior ralph lauren outlet sac guess ministry retro jordans michael kors bags said michael kors handbags moncler outlet killed jordan pas cher moncler 80 canada goose outlet abercrombie people true religion jeans hermes handbags and coach outlet store north face jackets left uggs on sale air max 231 ralph lauren polo p90x3 others lancel bottes ugg wounded, vans coach outlet store online mark moncler michael kors outlet the fake oakleys ugg boots deadliest ugg boots clearance valentino shoes single michael kors outlet online uggs on sale attack nike free pas cher replica watches uk in nike factory jordan xx9 Kabul longchamp handbags north face since coach outlet online nike huaraches the michael kors outlet online fake rolex Taliban uggs outlet nike blazer were cheap ugg boots outlet herve leger toppled tiffany jewelry canada goose from louis vuitton bottes ugg power nike air max nike air huarache in gucci outlet online lululemon outlet a oakley air max 2015 2001 nike roshe sac vanessa bruno US-led oakley sunglasses wholesale michael kors outlet invasion.
The longchamp ugg soldes killings hermes pas cher baseball bats sparked timberland boots longchamp bags an converse shoes michael-korsoutletonline.eu.com avalanche louis vuitton outlet louis vuitton handbags of mulberry outlet timberland pas cher global louis vuitton nike tn condemnation, oakley sunglasses cheap ugg with michael kors bags polo ralph lauren outlet online the coach factory outlet hollister clothing store United polo ralph lauren uk chi flat iron Nations gucci outlet longchamp labelling ghd straighteners ralph lauren outlet the polo ralph lauren polo ralph lauren direct michael kors nike free run uk assault michael kors outlet online sale hermes on ugg boots ugg boots civilians hogan sito ufficiale michael kors outlet online a jerseys christian louboutin "war christian louboutin uk jordan 6 crime".louis vuitton louis vuitton outlet louboutin oakley vault moncler pas cher ralph lauren pas cher hollister scarpe hogan nike free run replica watches jimmy choo outlet doudoune moncler toms outlet air huarache beats by dre gucci louis vuitton uggs longchamp bags longchamp soldes oakley vault canada goose jackets michaelkors-outlet-store ray ban sunglasses oakley sunglasses canada goose jackets coach handbags canada goose jackets wedding dress lunette oakley pas cher p90x mulberry bags nike roshe run nike roshe run pas cher louboutin prada shoes hollister clothing michael kors outlet online true religion outlet prada outlet north face jackets chaussures louboutin tiffany and co nike outlet store hollister uk moncler outlet montre femme pandora charms marc jacobs handbags sac louis vuitton roshe run pas cher louis vuitton purses uggs outlet ray ban sunglasses nike free run pas cher christian louboutin shoes lululemon outlet online mac cosmetics polo ralph lauren outlet nike free mont blanc jordan 5 tory burch louboutin air max moncler canada goose outlet ferragamo shoes uggs canada nike air max nike roshe run tory burch outlet mulberry lululemon longchamp outlet online cheap nfl jerseys michael kors outlet canada new balance nike shoes canada goose jackets rolex watches sac louis vuitton louboutin shoes ugg outlet moncler jackets bottes ugg pas cher ferragamo belts vans scarpe jordan 3 ray ban nike air max 2015 hollister canada burberry outlet rolex watches michael kors canada cheap jordans longchamp outlet online nike huarache lululemon christian louboutin outlet uggs thomas sabo uk uggs polo lacoste nike air max nike store nike free ray ban pas cher thomas sabo north face jackets nike roshe run uk coach outlet
ninest123:) Édes angyal..***

Örömmel nyugtázom....hogy látlak...és hogy jól vagy....újra hallom a hangodat...egy ideje nem fújt a szél felőled....
Sokat én sem tudok beszélni -----Kedves Moyo:))

Itt vagyok ám csak nincs miért szólnom, így hallgatok:))Vigyázat! a keresztes pók

Vigyázat! a keresztes pók szövi a hálóját :) nemsokára Admin következik :)Tudod a kozmosszal Moyo tudata mit tudna tenni(:

A teleportáció témáját folytatva...
Való Gábor- Szintén egy vágy -ezt nem soroltuk fel a témáink között, meg amikor beszélgettünk a műsorról akkor sem bukkant fel ez a téma- de akkor tulajdonképpen a láthatatlanná válás is működhet így?
Dienes István- Az is működhet, igen, így van, mert ahogy megbeszéltük, az információ kvantummechanikailag nagyobb részben ezen a szinten van tárolva, -bár ez nem látható- viszont ugyan így, ahogy ezt a látható oldaladat el tudjuk tüntetni, akár láthatatlanná is tehető egy objektum, vagy bármi. Ez a két jelenség összefügg, mert nem feltétlenül kell utána nekünk azt a tárgyat máshol kiolvasni, maradhatna ugyanabban a térben, csak egy pillanatra eltűntetjük azt a felszíni információhalmazt, amit mi érzékelünk, és utána amikor kell, majd visszaolvassuk.
A Startrekben ez a replikátor. Ugyanilyen módon akkor akár replikálni is tudsz ebből a kvantumtérből, kvantumvákumból -így hívjuk hivatalosan- bármit. Jelen pillanatban a fizikusok már bármikor tudnak részecskéket előállítani a semmiből. Csak idő kérdése, hogy ha megértjük a vákuum, kvantum-holografikus információ tárolási működését, akkor kényünk-kedvünkre akár komplett objektumokat kiszedhetünk ebből a térből, aztán pedig vissza tehetjük, amikor már nincs rá szükségünk.

- Az előbb amikor beszélgettünk, azt mondtad röviden -megint összefoglalom, ha hülyeséget mondok korrigálj- hogy tehát az anyag szét van kenődve...
- Nem az anyag, az információ, amit anyagnak érzékelünk! Alapvetően úgy néz ki, hogy amit anyagnak érzékelsz -ezt már kezdjük érteni- az csak egy információ, és az információnak is csak egy bizonyos hányada! Ha az egész kvantummechanikai szintet egy egységes információ halmaznak tekintjük, akkor abból egy bizonyos részt -vetületet- ha veszek: ezt érzékeljük mi anyagnak. A többi része az más dimenzióban, más térben tartózkodik, de az is ugyan az a rendszer, amit te egyébként anyagnak érzékelsz. Ez a pohár itt, anyagnak érzékelődik, de a kvantummechanikai szinten, -ezen a mikro szinten, vagy szubatomi szinten- ezek a részecskék, és az azokat leíró függvény, ez alapvetően kölcsönhatásban van, illetve összefonódik minden mással, ami itt van ebben a térben. Ezen a szinten téridőről sem lehet már nagyon beszélni, mert ez időben sem korlátozott, hanem szó szerint szét van kenve mindenhol. Ezért próbáljuk holografikus elméletekkel leírni ez, mert a hologramoknál is tudjuk, hogy az adott információ, a hologram minden részében leképeződik. Ha kiveszel egy pici darabot a hologramból attól még az egész hologram újra helyreállítható. Ez kell a teleportációhoz is.

Ha most veszed az egész világegyetemet, ami egy szétkent hologram, akkor igaz, hogy per pillanat most ebben a stúdióban vagyunk kiolvasva, de én magam -az aki én vagyok- egy magasabb dimenzióval is rendelkezik. Ez az éber tudat, csak egy pici kis vetülete annak a nagyobb tudatosságnak, és itt jön be a tudat kérdése, mert eléképzelhető, hogy van a tudatosságnak egy olyan szintje, ahol meg tudjuk tapasztalni a mindenhová kiterjedő jelenlét állapotát.

Ezt a kozmikus jelenlét állapotot, most kezdi a fizika számunkra feltárni. Lehet, hogy mindez amiről az előbb beszéltünk, elviekben csak az idegrendszer jobb, és új területeinek az aktivizálásán keresztül is elérhető lesz majd. Jelen pillanatban ezt azért nem használjuk, mert ehhez az idegrendszer olyan területeit kell aktivizálni, ami bekapcsolja ezeket az új területeket.
Éppen beszélgettünk a szünetben, hogy ma már a meditáció vizsgálatával kezdjük megérteni, hogy a meditáció, -ha helyesen gyakorolják- pont erre a tudatosságra nyitja meg a személyt.

Pont ezért lesznek a normál, éber tudattól eltérő látomásos jellegű tapasztalatai egyeseknek, illetve olyan képességek jelenhetnek meg bizonyos fejlettségi fokon, hogy a meditáló megvilágosul. Ezeket kezdjük már megérteni fizikailag is.

Van aki tud levitálni, vagyis tudja a teret uralni. Amikről az elején beszéltünk, ha azokat a jelenségeket megértjük fizikailag, (most jelen pillanatban a Cern-nél majd kísérletezgetnek) ha sikerül, -annak az elméletnek a segítségével, amit ott majd összeraknak- elvileg tényleg megérthetjük, hogy hogyan kell a teret manipulálgatni. Akkor olyan jelenségeket is produkálhatunk a térben mint a levitáció, vagyis csökkenthetjük egy tárgy tömegét is tetszőlegesen.

A régmúltról tudjuk, hogy ezt fejlett tudatú egyének is meg tudták csinálni. Itt kezdjük megérteni, hogy a tudatosság, mint jelenség, nagyon szorosan kapcsolódik mindahhoz, amiről itt eddig beszéltünk. Elképzelhető, hogy ez az egész technológiai fejlődés végül oda fog elvezetni bennünket, hogy elkezdünk egy új emberi típust kifejleszteni, aki már a legcsúcsabb emberi technológiát tudja használni, vagyis magát az emberi idegrendszert. Ezt is kezdjük például megérteni, hogy lehet, hogy nem is kell új rendszereket kitalálni, sőt amit megalkotunk, abból csak elkezdjük megérteni, hogy hogyan működik az emberi idegrendszer. Én is úgy jutottam el a tudatkutatáshoz, hogy mindaz az eredmény amiről eddig beszéltünk, szépen elkezdett visszafelé mutatni. Az emberi idegrendszer, mint technológia már itt van a kezünkben, csak másképpen kellene használni.
-Remélem, hogy a hallgatók is értik a dolgokat -én még nagyjából képben vagyok- ez tényleg nagyon izgalmas, mert a meditációt, eddig hajlamosak voltunk valami fizikai rendszeren kívüli, abszolút spirituális, rendszeridegen elemként kezelni…ebben az a dráma, és ezzel egyúttal meg is torpedózod ezt az egész spirituális dolgot, és relativizálod tulajdonképpen, hogy most tulajdonképpen ezt is leírod a fizika nyelvén, képletekkel -ha úgy tetszik.

- Igen, kiderül, hogy ez ugyan úgy a valóság része, és eddig csak azért tették oda, mert eddig körülvette a köd. A spiritualitásnak mindig ez volt a lényege, hogy ködölünk. Most pedig ezt a ködöt, elkezdtük elfújni! Kezdünk egyre tisztábban látni. Akkor, amikor ezeket a tapasztalatokat azok a személyek leírták, vagy azok, akik most tapasztalnak ilyeneket, alapvetően ugyan azokat a minőségeket írták le a tapasztalatuk keretében, amiket most a fizikában kezdünk mi, -az elméleti fizika zsargonjában úgymond- kidolgozni. Kísérletezgetünk. Elképzelhető, hogy vannak az agyműködésnek olyan fázisai, amikor olyan részletesen fel tudja dolgozni a valóságot, mint a szuper számítógépek, vagy szuper fényképezőgépek. Lehet, hogy már most itt hordozzuk a legjobb szuper fényképezőgépet a fejünkben, csak hangolást kell véghez vinni benne. A jelenlegi frekvenciából -ahol most működik- áttérni egy kicsit más frekvenciába. Ezek lennének a magasabb tudatállapotok, amikről a spirituális irodalomban beszélnek, de ma már ezt tudományos képletekkel is le lehet írni. Ezek a kísérletek már zajlanak is, tehát nem is mondok vele újat. Most igazából csak a modellt tesszük mögé.
- Most akkor megint megpróbálok egy hasonlatot mondani, szóval a tudat, akkor egy elképesztően szuper turbó injektoros, intercooleres, motor, egymillió hengerrel, ami azonban le van fojtva, ki vannak csavarva a gyertyák, két-három henger megy csak, de még így is tudna menni ezerrel...de puha ócska gumik vannak rajta, nincs szélvédő. Le kell cserélni a szélvédőket, stb. és akkor már száguldhat is. Ugye?
-Igen, erről van szó!

-Ez itt a Verkli, a vendégemmel Dienes Istvánnal beszélgettünk az időutazásról a teleportálásról, a tudtakutatásról, és itt ragadom meg az alkalmat, hogy jelezzem, hogy folytatjuk, nem marad abba a beszélgetés, István legközelebb is itt lesz a vendégem, és akkor beszélhetünk egy kicsit a tudat modellezéséről. Az öntudatos űrhajókról, és neuron hálókról. Jól mondtam?

Másolat: Lélekvándor akiknek ismerős a hely nem véletlenAngyay :)

Drága Barátom!

Bajt akarsz magadnak?Kedves Angyay

nem vagyok reiki-rajongó, csupán a távgyógyítás terén ez a módszer vetodott elém a neten. Az agykontrollosról kevesebb infó kerult látókorombe. A saját energiával gyógyítók kommentjei kozott találtam olyat, ami hátrányként tunhet a reikivel szemben, márpedig abban, hogy lemerul a gyógyító ebben... míg a reiki áramoltat. Oszintén szólva, keresem azt a "titok-kaput", amelyet ha feltárok, elkápráztat, s belépvén otthon érzem magam, egy kulon kis mesés éden világban... amivel igazán legbelul azonosulni tudok. Tobbek kozott ez indított el a neten való nézelodés után... így akadtam a reikire (bár ez még mindig nem az igazi, érzem), az agykontrollról csak annyit tudok, amennyit az errol szóló konyvben leírtak (rég olvastam), gondolkodtam már azon, hogy egyszeruen csak pszichológiai tanulmányokba kezdek, de amit ténylegesen elkezdtem mostanság, az a hatha jóga... kulonosen orulok indiai tanítómnak... a kundaliniról már hallottam, de el sem tudtam képzelni, mit takar e név... így most utánanéztem a neten, s szinte ittam a szavakat... :) bemásolom ide, tán valakit érdekel, ki még nem ismeri, s megragadhatja, elorelendítheti fejlodése útján (koszonom, hogy felemlítetted):

"A Kundalini erő, energia a nyugati országokban csak a keleti tanítások – különösen az indiai jóga révén vált ismertté. Ez alatt az erő alatt azt értjük, amely az emberben (hátulról nézve) a farok csont mögött található, mely kígyóként összecsavarodva - ezért sokszor Kundalini-kígyónak is nevezik -helyezkedik el. Ez a titokzatossággal övezett erő az embert a tökéletességhez vezeti, és különleges képességekkel ruházza fel. Tibetben állítólag létezik egy szerzetesrend, amelynek tagjai képesek mezítelen lábbal a hóban járni anélkül, hogy lábaik megfagynának – sőt a hó megolvad lábaik alatt, olyan hőt sugároznak ki – a Kundalini energia jóvoltából, melyet a szerzetesek megtanultak hazsnálni. Hasonlóan a „harmadik szemhez”, vannak emberek, akik már születésükkor aktív Kundalini energiával jönnek a világra, míg másoknál ezen erő csak részben aktív, míg megint másoknál egyáltalán nem.
Mit jelent az, hogy aktív?
A Kundalini erő a spirituális fejlődés egy bizonyos szintjén elkezd a gerincen felfelé „csavarodni”. Ha feljut a fejhez, akkor egyfajta„rövidzárlat” keletkezik a fejtetőcsakra és a gyökércsakra energiái, tehát a„föld” és az „ég” energiái között. Míg normális esetben a gyökércsakra földenergiája a nemi csakrán (vagy más nevén a keresztcsont csakrán), az elosztócsakrán át a szívcsakrához folyik, hogy itt az „ég” isteni energiáival – mely a fejtetőcsakrán belépve a homlokcsakrához, majd a torokcsakrához jutva kerül a szívcsakrázhoz – egy energiában egyesüljön addig a rövidzárlat folyamán a két energia közvetlen kapcsolatba kerül egymással. Ha ez megtörténik, az ember olyan sok tanulási folyamatot él meg, amennyit csak éppen el tud viselni, hogy a tanuláson át elérje a tökéletességet. Ezek a tanulási folyamatok olyan sokoldalúak, fájdalmasak és „nehezek” lehetnek, hogy már sokan kívánták, bárcsak ne lenne aktív bennük a Kundalini erő. Akadnak azonban itt még más problémák is, amelyeket a Kundalini erő okozhat. A Kundalini energia két ellentétes, egy forró és egy hideg erőből tevődik össze. A két erőnek mindig egyensúlyban kell lennie egymással, és akkor nem is adódhatnak komoly problémák. Itt tényleges problémákat kell érteni.
Ha a Kundalini erő egy embernél még nem aktív, akkor ez az aktivitás az alábbiakkal váltható ki:
1) normális spirituális fejlődéssel és a tudat ezzel kapcsolatos kitágításával
2) egy extázis élménnyel (Meditáció)
3) célzott gyakorlatokkal, pl. Kundalini-Jóga
4) egy gyógyító, vagy spirituális tanító segítségével"

Még annyit felemlítenék így idézeten kívul, felul... egy nem túl régi élményemet reggeli ébredés után... amit nem tudok mivel indokolni, sem magyarázni... maga az érzés leírva olyan volt, mintha szívem kitárulna a mennyezet felé és sugarában árad belole megállíthatatlanul a fehéres színu fénycsóva... akár egy vastag csobol kifakadó vízsugár... fura érzés volt és mégis kulonlegesen jó. Mint ahogy jó volt arra most leírván is visszaemlékezni.
Koszonom a válaszokat és a turelmedet Angyay.
Szép estét mindenkinek...Kedves Diamyne:))

agykontrollban van távgyógyítás, és ott nem kérik a beleegyezést, hisz a személy nem is tud róla ( van amikor tud)hányan és kik dolgozna az ő egészségén, mert valaki feltette a nevét sajnálva a betegségét, évekig keringhet a neve és a betegsége mire hozzád el jut a híre, és természetesen segítesz tudásoddal. Olyan hogy hatástalan nem létezik.
Tudod a mesterem azt mondta akik ezen az úton elindultatok az igazmondásén rá néztek valakire főleg a szemébe tudni fogjátok amit tudnotok kell.
Saját energiámmal gyógyítok, még nem gondolkodtam azon hogy ezt a hókusz pókuszt ki próbáljam amit a reiki használ az energia áramoltatását, hisz a kundalinid felébredt csak akkor tudsz gyógyítani igazándiból, szimbólumok zavarosak számomra a reiki dolgaiban semmit mondóak, ja lehet rengeteg pénz kicsikarnia tanulókból, számomra a reiki átverés pénz hajsza a te pénzedért, mert 6hónap intenzív meditációban megkaptam a kézrátételes gyógyítást, ez nem reiki, mert nem avatott be senki sem, érted az ellent mondást ebben, aki a reikit újra feldolgozta a szimbólumoknak igen nagy jelentőséget adott, számomra a pénz fejéséről szólnak, mert semmi szimbólum és a kutyám szeme világát kétszer vissza tudtam adni és semmi tanfolyam és ingyen, de nem lehetek reikis?Kedves Diamyne:))

agykontrollban van távgyógyítás, és ott nem kérik a beleegyezést, hisz a személy nem is tud róla ( van amikor tud)hányan és kik dolgozna az ő egészségén, mert valaki feltette a nevét sajnálva a betegségét, évekig keringhet a neve és a betegsége mire hozzád el jut a híre, és természetesen segítesz tudásoddal. Olyan hogy hatástalan nem létezik.
Tudod a mesterem azt mondta akik ezen az úton elindultatok az igazmondásén rá néztek valakire főleg a szemébe tudni fogjátok amit tudnotok kell.
Saját energiámmal gyógyítok, még nem gondolkodtam azon hogy ezt a hókusz pókuszt ki próbáljam amit a reiki használ az energia áramoltatását, hisz a kundalinid felébredt csak akkor tudsz gyógyítani igazándiból, szimbólumok zavarosak számomra a reiki dolgaiban semmit mondóak, ja lehet rengeteg pénz kicsikarnia tanulókból, számomra a reiki átverés pénz hajsza a te pénzedért, mert 6hónap intenzív meditációban megkaptam a kézrátételes gyógyítást, ez nem reiki, mert nem avatott be senki sem, érted az ellent mondást ebben, aki a reikit újra feldolgozta a szimbólumoknak igen nagy jelentőséget adott, számomra a pénz fejéséről szólnak, mert semmi szimbólum és a kutyám szeme világát kétszer vissza tudtam adni és semmi tanfolyam és ingyen, de nem lehetek reikis?mantra

kedves Szilvácska22... a megbocsájtás megtortént... most már tiszta minden... az elozo hozzászólásom-béli mantra erosítse a jóindulatú kívánságok teljesulését...
jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek...Tapasztalat

Létezhet ilyen... :( Ma már tudom, nagyon hatnak a gondolataim, vagy kívánságaim... a rosszak is. Vigyáznom kell, hogy mit kívánok, kiváltképp ha valaki valamivel magára haragít. Véletlen vagy sem... nem tudom... példát tudok erre... máskor meg mintha úgymond „égi védelem“ alatt állnék, s mintha az ki ellenem fordul, sosem ússza meg szárazon... még akkor sem, ha továbblépek, szemet húnyva az egészen... pl. néhány éve megismerkedtem valakivel, beszélgetéseken kívul ugyan nem volt tobb (nem akartam), mivel folyton bizalmatlanná tett... besokalltam és befejeztem, s úgy éreztem szándékosan hozzáadott alap volt mindehhez részérol... haragudtam rá egy ideig, s gyenge pillanatomban azt kívántam, addig ne lelje meg igazi társát, amíg én sem... persze, a harag az hamar teljesen elmúlt, s nem értettem miért kuld még jóval a torténtek után is igaz baráti idézeteket... holott nem is találkoztunk már... amikor néha levélben jelentkezett az évek alatt... egyedul volt még mindig... néhány hónapja gondolkodtam rajta, sajnáltam, hogy mintha valamiféle átok ulne rajta... ekkor eszembe jutott mit kívántam... s bántott, s szívbol megfogalmaztam magamban, hogy vissza mindent... kívántam, lelje meg. Múlt héten jelentkezett, hogy pár hónapja rátalált... eljegyezte. Most boldog. Szóval, ez is rádobbentett, hogy vigyáznom kell mit gondolok amikor mérges vagyok... mert jókívánságaim is szoktak teljesulni, de a rosszak is... vagy... lehet én is kozben megleltem azt a bizonyos „igazit“ , csak még nem rajzolódott ki egyértelmuen elottem... (?)... vagy csak az egész a véletlenek villámainak osszecsapása... (?)... na ez most újabb filozófiai fejtegetésre adhatna okot... johetne a magasstílu valószínuségszámítás... de ez már vicces, s nem akarom túlbonyolítani.

http://www.youtube.com/watch?v=B2XkzZR4R0U&feature=relatedKedves Angyay

Koszonom szavaidat, tanulságosak. Múltkoriban reikirol olvasgattam neten, mely a bizonyos energiákkal torténo távgyógyítás egyik módszere, s az jott le számomra az olvasott információkból, hogy alapeszmét tartandón kizárólag olyan személyek felé torténhet eme módszer alkalmazása, akik kérik... kérés nélkul nem fair, másrészt hatástalan, merthogy az illeto befogadásképtelen... vagyis nem is kívánja a kéretlen segítséget fogadni. Errol mi a véleményed? Az energiákkal való „manipulációkban“ valamiképp „hiszek“, úgy a kellemes, mint kellemetlen áramlatában... bár a kotéseknek, s kulonféle átok-jellegu manipulációknak ellene vagyok... ha valaki megszerzésére irányítjuk, s ha az illetot csak így láncolhatjuk magunk kozelébe, az inkább menjen szabadon... egy ellenkezo irányba. Ugyanis így hosszútávon mindenki jobban jár. Válaszaidat olvasván arra kovetkeztethettem ismét, hogy minden mindennel osszefugg. A gondolatolvasás elég rémiszto... mondjuk személy szerint nem lelkendeznék, ha pl. legbensobb fantáziavilágom bárki elott is teljesen nyitott konyv lenne... egyébként... minél tobbet tárunk fel magunkról, annál kiszolgáltatottabbá válunk... Na jó, talán még rosszabb a gondolatolvasásban, hogy nem okozhatunk tobb meglepetést... minden ido elott feltárul... nem lehetne saját otletunk... stb. Bár, a gondolatolvasás valahol a telepátiához is fuzodik... például valaki arra gondol, hogy megízlelne egy finom svájci csokit, s kis ido múlva megérkezik családtagja a boltból, s elérak épp egy ilyen tábla csokit... csak úgy, mert úgy gondolta, a boltban, vesz egyet... apró dolog ez, példaértéku csupán, s volt ilyesmikben néhányszor részem. Roppant érdekesnek, s oszintén szólva egyúttal kissé elvontnak is találtam a hegymászós és hidegvizes esetet, melyet felemlítettél. Nyilván, mert még nem tapasztaltam. Ez már tobb mint laza gondolat: akarat. Errol valamiért a „fényevok“ és a shaolinok jutottak eszembe... A számomra tapasztalatlan dolgokkal ugyan szkeptikus vagyok, viszont sosem teljesen hitetlen. A negatív érzelmekkel koto embereket az utcák sokaságából, szoktam lelki terroristáknak is hívni... noha a tobbség szerintem tudatlanul sugároz negatív hullámokat kifele... ilyenek az energiavámpírok is... ok viszont a pozitívakat szippantják be... és nem felemelo a kozelséguk, hanem ellenkezoleg: lehúzó. A reiki szimbólumokat is említ szukségszeruen lerajzolandón, megtanulandón mely az energiát csatornaként engedi áramoltatni a "célpont" felé... Te is szoktál ilyeneket alkalmazni? Furcsa, foglalkoztat ez a téma... felcsigázott kissé... mint ahogy minden ami tobbé-kevésbé misztikus...a főmágusnak!

A fekete mágia egyszerűen egy Ember sötét erejéből létrehozott csoda. Egy Emberi Lény meg tudja ezt tenni.
Korlátozza a szabad akaratot és szeret vádaskodni, félelmet kelteni és másokra vetíteni alacsony rezgésű meg nem teremtett és vágyott mintákat, és így válik emberi erőből megtett varázslattá. Valójában ugyanúgy megköti az embert, akire irányul, mint ahogy felszabadít egy magas rezgésű "szeretlek" , " szabadvagy." Sokszor öntudatlanul, tudati kontrol nélkül vetül, sima egós kielégülésként, de lehetséges természetesen tudatosan is megkötni, vagy kötve tartani embereket, akikre a kivetített vágy rávetül. Nincs benne öröm,, és hiányzik a felszabadult tiszta érzelem. Csupán kötelességből érzem, azt, hogy szeresselek, vagy kötelességem elvárásaid szerint léteznem. Nem enged szabadon az a vágy, hogy megteremtselek magamnak olyannak, amilyennek "akarlak." Ilyen az akarás ereje, a mágia ereje. Ha szeretjük magunkat, és a bennünk élő világunk teljes, megéljük a vágyak és ki nem elégült kívánságoktól mentes pillanatot, már nincsenek hatással az ilyen "akarati teremtések, vagy kötések.
Számomra érdekessége, hogy ahogy emelkedik egy emberi tudat energiamezeje, elindul a természetes tiszta áramlás, a mindennapokban, több síkon még mindig hatással lehet a karma, tehát a fel nem dolgozott kapcsolati vagy szituációs mezők, plusz a mágia, vagyis a teremtés fekete és fehér oldala kettéválásának felismerése.
A tiszta énkép megerősödésével feljönnek a motívumok és az ego felolvadása tisztán érzékelhetővé válik.

A fekete mágia nem varázsgömbök mellett ránkrakot "rontás", vagy véletlenül elejtett átok, egyszerűen felismerhető, az akarásból. Bár a karma fő jellemzője is a vonzás, a megakarom tenni gyorsan ezt vagy azt, és csodálkozom magamon, a fekete mágia sajátossága a tapasztalatom szerint, a düh, és az elkeseredettség, ami mindig megjelenik a kötések miatt az elszenvedőkön. Aki evvel él, súlyos karmát vesz magára, és fejlődésének és felismeréseinek hosszú időre gátat teremt, azért mert egy saját maga által generált akarásból született forgószélben pörög. ha megtörténik a vágyott cél elnyerése, soha sem jelenik mellette a boldogság.
De ez egy folyamat, van eleje közepe és nincs vége...hheehe

Ráadásul egyáltalán nem lineárisan zajlik, bár van benne következtethető folyamati minta.
Mindenkinél sajátságosan és egyénre szabottan , sőt prioritásnak megfelelően történik.

Nem szeretem a mágiát, de gyerekkorom óta élem. Mindennapossá vált és természetessé.
Nincs nevem és nincs feladatom, nincs esélyem és célom.

Van viszont egy horizontális és vertikális rálátásom, hihi, nincs választásom, ebben élek.
Csiszolgatom a csemegéimet.
Ha félnék bármitől is , vagy haragudnék bármiért is, vagy elbújnék a világ elől, esetleg támadnék, vagy vádaskodnék, tudnám, hogy nem okés a rendszerem, és megállnék egy pillanatra.

Most szeretek élni, szeretek szeretni és ölelni, mosolyogni és főzni. Most tudom, rendben vagyok.

A fekete mágia egyik fő jellemzője a boldogtalanság érzése, a vágyott célok elérése mellett, az elszenvedők pedig örökös keserűségben élnek és legtöbbször magányosan vagy dühösen passzívan viselkednek.

tehát a fekete mágia nem egy varázsgömbök mellett ránkrakott rontás, vagy átok...csupán egy emberi akartból teremtett helyzet, amelyben semmi öröm nincs egyik fél részéről sem.Kedves Diamyne:))

Szuper kérdéseket vetsz fel, igen a távgyógyításban például gondolatban hatsz bárkire hiszem, hogy rálehet kapcsolódni jellemre gondolatra, gondolj bele meséltem már vannak akik látják a gondolatokat és vannak akik érzik a gondolatokat nyelvük hegyén érdekes ízvilágban jelennek meg a gondolat érzékelések, már megtudod mérni abban a pillanatokban milyen hatást sikerült elérned (ja persze ezt be kell gyakorolnod), Vissza élhet, van majdnem minden utcában olyan személyek nők-férfiak kik igen kiállhatatlanok embertársaik felé ők olyan energia dolgokat tudnak kivetíteni ami nagyon sok embert beteggé tudja tenni, csak pusztán azzal a ténnyel hogy gyűlöli a világot és benne az embereket, neked még generálnod sem kell az ő gondolkodását, hisz nem rád mérgesek hanem magukra, csak ezt még nem sikerült akaratlagosan észre venniük, tudod azok akik valaminek a függőségében élnek nem sorolom sajnos sokan közülük a világra mérgesek mert mindig másik a hibás és nem ő, na tudnak ám dolgokat generálni ha beszélsz velük, vagy ha nem is beszélsz mert állandó idegi feszültségben élnek. Hiszek a kérés nélküli javításban vannak szép példáim is erre, várnunk kell hogy baj legyen és akkor mit teszünk a lelkiismeretünkkel, vagy cselekvésben vagyunk és tesszük a dolgainkat ismeretlenül is, energia ráhangolódással hiszem igen lehet javítani így is hiszem aki küldte felém ezeket az energiákat elsőre érdekes gondolataim voltak rá, de elmentem hogy adott helyen programozzak de ott belealudtam a dolgokba(éjszakai bagoly vagyok a nett miatt) másnapra elfogadható volt a jelenléte, szeretek a munkafolyamataimban gondolkodni a történéseken akkor jött a gondolat mi lenne ha ilyen energia csakra dolgokat adnánk azoknak kik érdekes helyen eltűntek mint a hegymászók ha életben maradt ne fagyjon szét hisz a csakráik aktiválásával érdekes melegségben tudna lenni, olvastam ilyenről a jéghideg folyón átkeltek jó vizesek lettek, túloldalt meditáltak és megszáradt a ruha rajtuk, mondjuk a csakra energia adásnál nem szárad meg a ruha de akár lehetségesnek tartom ezt is, és mennyi minden helyzetben tudnánk használni, de másnap megint csak ezen gondolkodok mivel gyengén jött ez az energia felém, már nem is akartam dolgokat tenni érdekében, mert jött a gondolat gyógyítja a szívrendszeremet és az egész testemet, és lőn világosság szépen lassan eltűnik az érzékelésemből, pedig dérreldurral akartam eltüntetni, magától feloszlott. Tudod mi fekete mágia rajtad áll mit fogsz tenni vele, ha nem adtam arra a részre választ amire szerettél volna hogy adjak kérlek kérdez :))angyay...

...írásaidból úgy tunik, látod, vagyis érzékelni vagy képes emberek energiáit. Érdekel... pár kérdésem felmerult tapasztalataid ékkovére támaszkodva. Érdekel pl., hogy emberi jellemre, vagy akár egy-egy hangulatra tudsz-e rákapcsolódni? Létezhet olyan, hogy valakire kellemetlen, frusztráló energiákat kotnek? Visszaélhet-e egy ember a másikkal energetikailag, torzítva a másik ember jellemét? Tudattal, vagy ontudatlanul? Bár, feltételezésem szerint ez már a fekete mágia lehet. Vagy ellenkezoleg: kérés nélkul javíthat-e egy személy a másik ember kozérzetén (energia ráhangolódással)? A lelki béklyónak is, ha valaki érzékel ilyet onmagán, oka lehet. Tanulságos kikutatni egy ilyen „torzulás“ okát. Zanzásítva foghatnánk a rossz élményekre (ami mindannyiunk életét alkalmanként nemesíti)... a színtiszta jóság állapota lenne megoldás... merthogy békés, oromteli állapotot teremt... így érzem...
elore is koszonom a válaszokat...
laikus a témában: diamynesemmit nem értek...

időt kérek..és élek tovább...én egy egyszerű, tök egyszerű lány vagyok, szénakazallal, és srácokkal és gucci farmerrel, szerettem valakit...és úgy hittem akkor ez jó....egyszerűen egy semmi vagyok egy kislány, aki örül egy lepkének....sajnálom...angyal.....szeretek főzni, sétálni és játszani, nem tudok verseket írni, csak amolyanokat...szeretek a boltban dumálni és a kocsmában erőt adni, és a fiúkkal kirándulni, szeretem a melómat, biztosan nem keversz te össze valakivel???? vagy én??

lessokkoltál, azóta nem kapok levegőt....még indig mosom magamat össze:)

Ehhh....gurulni akarok és szeretkezni...és biciklizni............jajjjjj...és az esőben állni.....jajjj......

Asszem megállítom az időt, most....:)

http://www.youtube.com/watch?v=2M1qoUj_jsw&feature=player_embedded#!S H A K T I G A W A I N    É L J A F É N Y B E N

  A SZELLEM ÉS A FORMA
  
  
  A szellem a tudat lényege; az univerzumból táplálkozó energia, amely mindennek alkotója. Ennek a szellemiségnek, felsőbbrendű isteni lényegnek mindannyian részei vagyunk. Így tehát a szellem, azaz a lélek magasabb rendű lény, maga az örökkévalóság, amely bennünk lakozik.
  
  A forma a fizikai világban jelenik meg. Mint emberi lénynek, az én formám a fizikai testem, az agyam, gondolkozásom, személyiségem. A formához tartozik a világról alkotott képem, felfogásom, az azonosságtudatom. "Nevem Shakti Gawain, 1948. szeptember 30-án születtem. Magasságom 5 láb 9 hüvelyk, súlyom 130 font. Intelligens vagyok és általában szeretem a társaságot." Ez megjelenési formám lényege.
  
  Mint szellemi lények alkottuk meg fizikai világunkat, hogy legyen hely számunkra, ahol tanulhatunk. A világ olyan, mint egy tanterem, vagy ha úgy tetszik, játszótér, de úgy is felfoghatjuk, mint alkotóműhelyt. Hiszek abban, az a célja létezésünknek, hogy az alkotás mestereivé váljunk, hogy megtanuljuk, miként kell közvetíteni a lélek megtestesülésre váró alkotóenergiáját.
  
  A mai fizikusok most fedezik fel azt, amit évezredek óta vallottak és hirdettek a metafizikusok: látszólag a szilárd anyag sem más, mint energia. Ha érzékeny mikroszkópon keresztül figyelünk meg bármit, ami "szilárd", láthatjuk, hogy az végtelenül sok vibráló részecskéből áll. Ha módunk van még részletesebben megvizsgálni egy-egy ilyen részecskét, felfedezzük, hogy ez még apróbb részecskékből áll és így tovább. Tény, hogy minden test "energia", amely helyett használhatjuk a "lélek", vagy "univerzum" kifejezéseket. Visszakanyarodtunk tehát oda, hogy a modern tudósok ma már alátámasztják azt az ősi metafizikai igazságot, hogy a formát a lélek alkotja.
  
  Amikor lelkünk fizikai formát ölt, megalkotja a maga testét. Választunk egy életformát és olyan testet alkotunk, amely érzésünk szerint a legjobban szolgálja céljainkat és a legmegfelelőbb ahhoz, hogy tanulhassunk. Végeredményben az a célunk, hogy az általunk alkotott test és személyiség a lehető legteljesebben ki tudja fejezni lelkünk isteni lényegét. Olyan formára van szükségünk, amely végre tudja hajtani lelkünk utasításait.
  
  A fizikai valóság fejlődése lemaradt lelki tudatunk alkotólehetőségeitől. Olvastam egy tudományos dolgozatot arról, hogy az emberi test és értelem keveset változott a történelem előtti időkhöz képest. Az igazság az, hogy az ember tudata nagyon fejlett, de viszonylag fejletlen testben foglal helyet. Az emberi test eleget tud tenni alapvető életfunkcióinak, mert tudjuk, mennyit kell ennünk, hogy szükségünk van lakásra, vannak érzelmeink, tudunk velük bánni, tudunk védekezni a veszélyek ellen, szaporodunk és nagy gonddal neveljük utódainkat.
  
  Miután testünkbe "beleszülettünk", elfelejtjük, hogy valójában kik is vagyunk és miért érkeztünk ide. A fizikai túlélés reményét dédelgetjük magunkban és eltévedünk a forma világában. Megfeledkezünk a lelkünkről és valójában csak saját testi valóságunkban hiszünk. Elveszítjük kapcsolatunkat valódi erőnkkel, elhagyatottnak és tehetetlennek érezzük magunkat. Az élet iszonyú küzdelemmé válik, amelynek szüntelenül keressük értelmét, és elégedettséget remélünk tőle.
  
  Földi létünk ideje alatt több emberöltőt is leélhetünk. Biztos vagyok benne, hogy legtöbbünk sok időt szánt életében arra, hogy a külső világot szemlélje, a forma világában találja meg beteljesülését. Végül meg kell értenünk, hogy ez a törekvésünk nem valósítható meg: nem találjuk meg cselekedeteink valódi okát, és nem jutunk el a teljes boldogságig sem. Belefáradunk a hiábavaló küzdelembe. Reménytelenül boldogtalanok leszünk, feladjuk, elmegy a kedvünk az egésztől.
  
  Szörnyű, amikor az ember úgy érzi, hogy a szakadék szélén áll. Ez egyenlő a halállal. A test és a tudat felismeri a létezés reménytelen voltát és nem harcol tovább, s jobb meghalni, mint tovább próbálkozni. Az ember ilyenkor gondol folyton a halálra, ilyenkor értesül közeli barátai és szerettei haláláról. Persze ilyenkor súlyosan megbetegedhet, balesetet szenvedhet, és válságos állapotba kerülvén az öngyilkosságot is megkísérelheti.
  
  Tudjuk, hogy a pirkadat előtt a legsötétebb az éjszaka. Amikor végleg feladjuk a beteljesülésért vívott küzdelmünket, nincs más hátra, mint befelé fordulni. Ez az a pillanat, amikor rábízzuk magunkat a születő fényre.
  
  Már arra gondolunk, hogy a szakadékba zuhanunk és helyette egy új, fénnyel teli világba érkezünk. Újra felfedezzük szellemünk világát.
  
  Ez olyan, mint az újjászületés. Járatlanok vagyunk ebben az új világban és elképzelésünk sincs arról, hogyan éljünk benne, mivel nem felel meg régi életmódunknak. Bizonytalanok vagyunk, nem vezérel semmi, belső énünk elvesztette az irányítás képességét. De a remény újjáéled bennünk, az új látomás erővel hat át bennünket. Ettől a perctől fogva számíthatjuk megvilágosodásunk kezdetét.
  
  Ram Dass tud erre egy nagyon szép és szemléletes példát. Ezt a jelenséget olyan órához hasonlítja, amely tizenkettőt mutat. Ez a kezdet. 12 és 3 óra között az élet elvész a formák illúziójában. 6 óráig tart a kiábrándulás és elérkezik a mélypont. Az ember mindent elveszettnek hisz, de 6 óra után ráébred, hogy van lelke. A megvilágosodás éjfélkor következik be. Egyénenként változó, hogy ki-ki hol tart ebben a folyamatban. Mire tudatunk elég erős ahhoz, hogy beszéljünk is erről, addigra már a fényben élünk. Olyan sejtéseim vannak, hogy életünk során valamennyien átéljük ezt, lehet, hogy évek kellenek hozzá. Közben számtalan kisebb ciklus is lezajlik bennünk, akár naponta is. Azt hiszem, hogy a közösségi tudat jelenleg délután 6 óra körül tarthat.
  
  Mi, akik újra felfedezzük lelkünket, miközben igyekszünk másokat is rábeszélni erre, kisebb-nagyobb mértékben visszavonulunk a hétköznapi dolgoktól. Vannak, akik ezt az időt a természetben töltik, mások meditációs gyakorlatokba merülnek. Sokan végre teljesítik régi vágyukat, és alkalmat találnak az egyedüllétre, nyugalomra. Ilyenkor részben vagy teljesen lemondanak a társas kapcsolatokról, a munkáról és egyéb kötöttségeikről, amelyek megzavarhatnák befelé fordulásukat. Olyanok is vannak, akiknél ez az időszak hosszú évekig is eltart, másoknál esetleg néhány hét vagy hónap alatt lezajlik. Mindenki különbözik a másiktól, így mindannyian más és más módon tapasztaljuk bensőnkben ezt a folyamatot. Így vagy úgy megtanuljuk, hogyan szálljunk magunkba és maradjunk ebben a nyugalmas állapotban. Ekkor egyre mélyebb kapcsolatba kerülünk lelkünkkel.
  
  Amikor sikerül ezt elérnünk, megismerhetjük a valódi tisztaságot, tisztánlátást, bölcsességet, erőt és szeretet. Ez annak köszönhető, hogy lelkünk már jó úton tart az igazság és a fény felé. Ha most a lelkünkbe nézünk, felemelkedünk és egy pillanatra megvilágosodunk.
  
  Az a baj, hogy formánk még nem alkalmas többre. Eddig átéltük a kétségbeesést, a halált, majd az újjászületést, anyagi valóságunk gyermekded állapotban van, egyszerűen nem tudja, mit tegyen. Ha kézen fogjuk, elkezdjük vezetni és tanítani, gyorsan hozzászokik az új életmódhoz. Csakhogy emlékszik a régi sémákra, a régi életmód beidegződéseire, és megpróbál visszatérni hozzájuk.
  
  És akkor egy óriási dilemma kellős közepén találjuk magunkat, mert lelkünk erősebb, fejlettebb, mint a testünk. A lélek kitartó és kreatív; sok olyan dolog van, amit meg szeretne tenni, hogy kifejezze magát, de ehhez megfelelő testre lenne szüksége. A forma hajlandó alkalmazkodni, de még nem képes mindenre, amit a lélek szeretne. Tanulásra szorul, át kell formálódnia a lélek ereje és bölcsessége révén

másolás:Kedves Moyo:))

Igaz nekem küldték, de bemásoltam már illik ide is:))

Sugarat fontál őszülő szívembe.
Zöldet és kéket
gyönyörűszépet...

Néhány nap alatt
több emberöltőnyi érzést
adtál nekem.
Először közönyt.
Maró gúnyt, majd elutasítást.
Aztán váltott a kép,
és remegő szerelmessé lettem.
szerelmes egy hangba,
szívdobbanásnyi csendbe,
ütemnyi nevetésbe.
Jégolvadás, majd a verem
legeslegmélye.
Aztán egyszer csak elkezdtünk sírni.
Külön-külön. Majd együtt sírtunk.
Azóta tudom, hogy nem más vagy,
mint lelkem jobbik fele,
az igazi énem.
Tükör, amelyben eddig még
nem láttam magam...

Köszönöm a hálát, amit adhatok.
Áhitatos imám te vagy.
Vagyok neked most már letagadhatatlanul,
könnyemmé, véremmé váltál,
beleivódtál a pórusaimba.
Így most már el tudom engedni
az emlékét annak, aki sose voltál...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Előzmény ami soha nem volt, ábránd....

Szavamat nem hallod léptem
Halk s reményt adó selyem vagyok
Fülem nem sejt halkan megyek
Vártam éveket
Sziklák emelkedtek süllyedtek
Tenger nincs már öblök
S benne hajók várják
Szelet vitorla feszül
S már nem vagyok sosem éltem
Pillanat voltam s remény
Talán

Testem nincs nem voltam
Élek fényben
Hold lennék félek
Nap sugárban
Reméllek

Porszemként éltem keserűségben
Indiában születtem fent a hegyekben
Szikla részeként folyó hozott
Gyermek talált nevetve vitt
Részesed lettem a létezésben

Bársonyban születtem pompában kelletem magamat
Ételt mit kívántam elibém hozták tárgyat
Szolgát s reményt vesztet élet madarát
Gondolatban néztem messze sivatagon túlra
Szem nem lát oly távolba s reményem sincs rá
Élek s életben várok rád magamra ébredj várlak
Karaván hozza terhét nekem hisz itt én vagyok a minden
Ki vagyok virágom nézlek pompádban száradok
Lelkem hasad ketté magam vagyok gazdag lennék

Hóban keservesen húzza batyuját
Messze házal kenyerét keresi
Homályt fed a tájra fújó hópor
Lelkéből merít bírja terhét
Fényt észlelt
Gyöngy szemek koppantak kezére

Benned létezel tovább
Reményem vesztve emelkedem
Feléd karjaim ürességet ölelik
Cseppek koppannak fejemre
Szikrázó fényben eső verdesi
Létezésemet
Ébredem vagyok látom szivárvány
Hidadatha van ötletetek..

de próbálok vetíteni mi a szösz következik.....fogalmam sincs..ej...gurulni akarok a fűben, eddig oké, és azután mi jön?:))De...van nehezebb. Élni és TENNI.

Akár másokért is.Angyal

mától nincs több kérdésem..ez nehéz:) valóban...de...:)Fény:)))

A fény nem azért talál, meg hogy híres legyél nehezebb utat szán neked a megismerést. Ennél nehezebb út nincs, belenézel a másik létezésébe úgy, hogy önmagadat adod vissza, azt kapod, ami a másik ember ön valója nem tudja meg hamisítani magát, mert mindig ön. Nem te keresed a fény ő, talál meg tégedet nehéz sorsod lesz, de egyben gyönyörű is. Létezés oly fokait járod be, ha beszámolsz róla, bizton mondom néked bolondnak, néznekA TUDAT HÉT FÁTYLA

Mégis minden elkövetkező életemben a bölcsességet fogom feltárni előadásokban,
könyvekben és versekben. De mielőtt adhatnék többet, mint eddig tettem, előbb kapnom kell.
Tervemnek minden ablaka a Logosz Világosságára nyílik. Ebből a világosságból fognak
rámáramlani a Bölcsességnek újabb kinyilatkoztatásai. Ott közvetlenül a Logosztól fogok
újabb látomásokat és kinyilatkoztatásokat kapni, újabb dimenziókról, egyikről a másik után,
azokról a módokról, ahogyan Ő adja Magát nekünk a legteljesebb Jóságban, Igazságban és
Szépségben.

„Nanyak panthah vidyak Yanaya”
„Nincs más út, amelyen oda lehet jutni.”
Dahin! Dahin!
Nicht ich mit dir, o mein Geliebter ziehn!
Oda! Oda!

Szeretnék Veled, ó szerelmem menni.
Mennyei folyó partján, rózsakertben
Ilyennek tervezem, s álmodom életem,
Megálmodni a holnap boldogságát,
A gyötrő ma meg nem tilthatja nékem.

Ott sétálunk majd, én és Másik Énem,
Kéz kézben, mint két ártatlan gyerek,
Hogy mit e földön szétzilált a végzet,
Minden szándékot véghezvigyenek.

Óh, Te, ki Élet vagy, és Szeretet,
Vess véget végre sötét éjszakámnak,
Add, hogy Veled legyünk, én s a Másik Énem,
Mindörökre fényességes hazánkban.

Másolat:A TUDAT HÉT FÁTYLA

1-7 fátyol borul. Ezért amikor a hét sík megteremtődött, egyik szemszögből nézve hétféle
anyagunk van; de másik szemszögből nézve hét fátyolt látunk az Ő tudatán.
Ebbe a hét világba küldi a Logosz a Monádot, hogy a nagy drámában saját szerepét
eljátssza; és ez a dráma a Logosz által teremtett formákban való mozgásból áll. A valóságban
minden sík a Logosz egy gondolatformája; és minden síkon minden tárgy ugyancsak a Logosz
gondolatformája. Ez a szék, amelyen ülök, csak azért van, mert a Logosz fenntartja azt, mint
gondolatformát.
Így minden tapasztalat, amit a fejlődésben szerzünk, kaland a Logosz gondolatformái
között. Amikor a fizikai síkkal, és annak látszólagos anyagiasságával érintkezünk, a
valóságban a Logosz gondolatformáival érintkezünk; de ezek az Ő gondolatformái hét
fátyolba vannak burkolva, a fizikai lévén az utolsó. Így drámánkat a Logosz tudatának
nagyszerű világában játszzuk el, de ez a tudat különböző fokokon le van fátyolozva.
Abból a szempontból, hogy minden sík egy fátyol a Logosz tudatán, minden magasabb
sík egy fátyollal kevesebbet jelent. Ha hét fátyolunk van a Logosz tudatán, amikor a fizikai
világban vagyunk, akkor abban a pillanatban, amikor az asztrális világban kezdünk működni,
úgy érintkezünk a Logosz tudatával, hogy azon egy fátyollal kevesebb van. Amit különösen
hangsúlyozni kívánunk az az, hogy minden világ, amelyhez tudatban felemelkedünk azt
jelenti, hogy a Logosz természetét és tevékenységeinek módját egy fátyollal kevesebbel
látjuk.
Ebbe a fátyolozott világok rendszerébe lépünk mi, mint Monádok, hogy megszerezzük
tapasztalatainkat. Cselekményeink a drámában azon különböző síkokon mennek végbe,
amelyeken működni tudunk. A Monádi síkon, mint Monádok működünk egy olyan módon,
amelyet most nem tudunk az agyunkkal teljesen felfogni; de mégis működünk. A monádi
síkon észrevesszük Monád testvéreinket. Ugyanaz a dráma hat rájuk is meg ránk is.
De többféle mód van, ahogyan Monád testvéreinket megfigyelhetjük. Megfigyelhetjük
őket, például amint kauzális testeikben a mentális síkon működnek, de ehhez magunknak is le
kell szállnunk a mentális síkra. Abban a pillanatban, amint a mentális síkra leereszkedtünk,
részesülünk azokban a fátyolokban, amelyek a Logosz tudatán vannak. Saját tudatunk
elfátyolozódik, amint a mentális síkra érkezünk; és ekkor a fátyolokon keresztül nézzük
ugyancsak elfátyolozott Monád testvéreinket. Ha az asztrális síkra ereszkedünk le,
mindkettőnknek, a figyelőnek és a megfigyeltnek, egy fátyollal több van az igazi természetén;
és a fizikai világban mindannyiunknak hét fátyola van. Úgy nézzünk egymásra, ahogyan
Szent Pál mondja, „mintegy üvegen át, homályosan”.
Minden tudateszköz, amit mint Monádok felöltünk, egy dimenzió elvesztését jelenti,
hogy a matematikai kifejezést használjuk. Ahogyan a háromdimenziójú kocka, ha egy
kétdimenziójú síkban kényszerül működni, elveszti három dimenzióját, és csak egy négyszög;
ugyanígy a kauzális testben működő Ego, ha leszáll az asztrális síkra, már elvesztette
gondolatai és érzései megnyilvánulásának egy skáláját, vagy oktávját. Ha a fizikai síkra
ereszkedik le testetöltésbe, még egy oktávot elvesztett. Ezért a Monád fizikai megtestesítése
aránylag kicsi azokhoz a nagyszerűségekhez viszonyítva, amelyek a magasabb síkokon
maradnak.
Amikor testetöltésbe jövünk, hétszeresen vagyunk lefátyolozva, ami azt jelenti, hogy a
Logosz gondolatformáját, ami a fizikai világ, ezeken a fátyolokon át kell megfigyelnünk. A
valóság felfedezése, megszabadulásunk, fejlődésünk, nevezzük, ahogyan akarjuk, abból áll,
hogy áthatolunk azon a hét fátyolon, és fátyolok nélkül látjuk az Igazságot.
Ez a kibontakozás számunkra általában lentről felfelé történik. Azért mondom általában,
mert kell, hogy legyen ugyanakkor (egyenlő lépéssel egyszerre) egy felülről lefelé történő
kibontakozása is a Monádnak; de erről keveset tudunk. Így általában fejlődésünk az anyagba
való lebocsátkozásból áll, azzal (az anyaggal) érintkezve, lassanként megszabadítjuk
magunkat egyik fátyoltól a másik után.
3
Hadd nézzük most a munkát, amit végzünk ebből a szemszögből. Itt vagyunk a fizikai
síkon, és számunkra minden – az emberek, állatok, növények, hegycsúcsok és tengerek –
mindezek a dolgok szilárdnak tűnnek, vagyis anyagból lévőknek. De a valóságban ezek a
Logosz lefátyolozott tudata. Amikor egy személyt látunk a fizikai világban, amikor az arcára
nézünk, a hangját hallgatjuk, az Isteni Lényt látjuk, aki a lélek egyénisége túl a fátyolokon.
Amikor valakit nézünk, akár egy teljesen idegent, vagy egy kebelbarátunkat, egy
misztériumot látunk magunk előtt. Valakinél, akit barátunknak tekintünk, át tudunk hatolni
bizonyos fátyolokon, amelyek beburkolják őt és megláthatunk valamit az ő Monádi
természetéből. Annál, akit idegennek tekintünk, még nem fedeztük fel a módot, hogy hogyan
hatoljunk át a fátyolokon a Monádhoz. Így a fizikai világban állandóan olyan dolgokkal
foglalkozunk, akár egyének, akár tárgyak, amelyek hétszeresen vannak lefátyolozva.
Amikor éjjel az asztrális síkra megyünk, tudatunk egy olyan birodalomban működik,
melyben a hét fátyol egyike félre van téve. Az asztrális világbeli tudatunk ezért egy fokkal
közelebb visz bennünket a valósághoz; akármire nézzünk, legyen az a legparányibb atom,
vagy a lények legnagyszerűbbike, a Logosz tudatát látjuk egy fátyollal kevesebbel, mint a
fizikai világban. Sőt rajtunk is, amikor az asztrális világban működünk, egy fátyollal kevesebb
van. Bármi legyen is a tárgy amit megfigyelünk, megfigyelésünk egy lépéssel közelebb visz
minket a Valósághoz.
Gondoljunk például az egyénre, aki az asztrál világban él, és onnan néz a fizikaira. Nem
képes arra, hogy abban a megvilágításban (azokban a fénymennyiségekben) lássa a fizikai
világot, ami a mi retinánkat befolyásolja. A fizikai világot csak a fizikai fény asztrális
megfelelőiben látja. Ahogy mondjuk, ő a fizikainak asztrális mását látja. Mármost úgy az
asztrális más, mint a fizikai tárgy a Logosz gondolatformája. De az asztrális másnak az az
előnye van a fizikai felett, hogy a Logosz fátylai közül, eggyel kevesebb van rajta. Ezért az
elmélkedésnek ezen az oldalán, amit most megengedek magamnak, az egyén azzal a puszta
ténnyel, hogy az asztrál világban él, egy fokkal közelebb került a Valósághoz. Akár egy
hegyláncot, vagy egy naplementét, vagy egy személyt szemlél, mindent, ami lényegében a
Logosz gondolatformája, tisztábban és világosabban lát, mert ezen a síkon a Logosz
gondolatformái egy fátyollal kevesebbel rendelkeznek, mint a fizikai világban.
Hadd folytassuk ezt a fajta gondolkodást egy fokkal tovább. Ha tovább haladunk, és a
mentál világban élünk, a Logosz tudatával úgy érintkezünk, hogy azon két fátyollal kevesebb
van; minden, amit szemlélünk, újabb minőségét nyilvánítja meg, mert magunkon, mint
megfigyelőkön, két fátyollal kevesebb van, és ugyanígy a Logosz minden gondolatformáján,
amit megfigyelünk, két fátyollal kevesebb van.

Másolat:Angyay: "már két bolygó dolgait tettük rendbe"

Na, akkor ideje rendbe tenni itt a Földön is a dolgokat. Hajrá! Ha EREDMÉNYRE jut, akkor úgyis észrevesszük majd. :-)okés leléptem::))))

csináld a dolgod...és én is...de szívből mondom gurulnék ...egyet veled örömömben...

"szakmailag" .....hehe lelépek...a többi a fehér ruhások és szentélyek dolgaKedves Moyo:))

szívszentélyemben ritkán és csak egyetlen személy volt csak, érdekessége őt sem úgy láttam ahogy kinéz a mostani állapotában, nagyon sok dolgot köszönhetek neki is, mint mindenkinek kivel találkozok beszélek vagy csak olvasom az írásait, tanulunk belőle, szívszentély egy meditációs hely, számomra roppant érdekes hely, az összes színemnek szándékomban áll ehhez hasonló szentélyeket építeni, és majd összekötni őket, de addig sok mindennek kell történnie még, sok találkozásnak, aki ott volt már két bolygó dolgait tettük rendbe. (szerencsére nincs kényszer gyógykezelés így beszélhetünk ily féle dolgokat). nem tárjuk ki senki láttára csak egyedül látlak annak aminek régen ismertelek, ez lehet az időben nagyon rég is. Volt akit láttam olyan energia lénnyé átalakulni mondtam neki uraltad az embereket evvel a tevékenységeddel, sajna ebben az életében is ezt teszi vagyis akarása van rá (na megint menekülsz majd ha ilyeneket írok) őt voltam meglátogatni is érdekes gömbformában jöttem haza szuper volt maga az élmény is, nem örült nekem pedig csak beszélgettem vele ott ahol dolgozik, teljessen láttam a helységet mintha valóságban benne lettem volna, ellenkezik velem de valamiért egyűvé tartozunk, de eddig nem sikerült rajtam is múlik mert nem felejtetettem el dolgokat, és tudomására hozom( na megint menekülsz ha ilyeneket mondok), tudod a nett világában keveseket tudsz találni, de megéri ha évekbe is telik mire sikerül az összhang elérése, vannak olyanok is akikkel nem sikerül, de az idő nekünk dolgozik soha nem ellenünk, csak értünk, szia:))nemtom hogy nevezzelek..

de a legeslegjobban a fűben gurulnék Veled...s nem itt leveleznék...az bizti..ha tudok maradok, ha nem megyek a dolgomra...ezt hogyan nevezed, magadban, hogy tiszta szíveinket kirakjuk a vitrinbe?:) mindenki szeme láttára?
Ettől még mindig borsó fut a hátamon..talán félek az emberek fura gondolataitól....dejóhogymegleltem magát újra:) ehh...ajándékok holleanyó köves útjain...aj...a net hálójában...:) régi kedvem visszatért...a mindenit neki...de verset még nem tok írni, pedig van benne gyakorlásom....hasonlítunk ebben is...Kedves Moyo:))

nem vagyok mágus csak képeket összerakó, és megint MEGKEL KÖSZÖNNÖM NEKED HOGY AZ ÉLETEM RÉSZÉT KEPEZTED, mert régi dolgaimra sikerült rá jönnöm a kundalini másolása közben olvastam dolgokat, amiket eddig nem értettem miért és hogyan, mára értem és oszlatom a tabu felhőket el erről is, mert nagyon fontos esemény életünkben, köszönöm még egyszer. nem volt késztetésem hogy gondolkodjak felőled, de ha nem látlak itt biztosan fogok gondolni rád milehet vele miként érzi magát, és a szívszentélyemben igaz rég voltam hát megkeresem Hölgyemet hogyan miként él, azt ha sikerül érzékelnem ott érdekes dolgok veszik kezdetét, így arra kérlek maradj, hogy ne keljen gondolnom reád állandóan:)))kedves mágus...én lelépek átalakulni..ehh

...... tudom milyen a tiszta felsőbb én és a pszihikai én látogatása....egyiket sem mi irányítjuk...és akarjuk....és őszíntén mondom utálom mindkettőt.....ezért a legjobb ha álmomban, nem éberen történnek ezek a dolgok...én az életet szeretem, a kacagást és a gondolatoktól mentes tiszta esőt és a friss szénakazal illatát, itt a tündék földjén hajnalban....ennél több nem kell nekem.

nem kívánom, hogy gondolkodjon felőlem, azt kívánom, hogy éljen kedvesem...a változás mindenit nekije..jöjjön, aminek jönnie kell, veszély, izgalom és szenvedély, állok elébe..hehe...ahogy eddig is....és ezután is.