A NEHEZEBB ÚT

A NEHEZEBB ÚT

Ha az ember az Anyag világában is Szellemi Ember maradna, s Életörömeivel az ANYAGOT ÁTSZELLEMIESÍTENÉ, létrejöhetne a Kozmikus Egység, s itt a Földön megszülethetne: az Istenember. De jelenleg még fájna az önmagunkra ismerés, s mintha hárítani is szeretnénk e lehetőséget, valamint a tényt, hogy az EGYSÉGET hajdan mi magunk bontottuk meg.

Ma még csak a legalacsonyabb lépcsőfokunk: a „fizikai szint" fáj legtöbbünknek. Ha majd a többség „felsőbb osztályba" lép, a „fizikai szint" már kevésbé fog fájni, s legtöbben a Lélek fájdalmát érzékeljük majd erőteljesebben. Akkorra leszünk képesek felismerni, hogy maga a fájdalom: Isten párbeszéde az Emberrel. (Mert testben és lélekben az fáj, ami még nincs a helyén). S bár még akkor sem lesz minden a helyén, de világosan fogjuk érzékelni, hogy a Megváltás nem csoportfoglalkozás, mert mindegyikünknek önmagát kell megváltoztatnia, mindegyikünknek magának kell Megváltódnia.

Ha egy társadalmi berendezkedéssel baj van, akkor az értékrend felborul, minden téren a lelki hamisítványok kapnak teret és lehetőséget. Csakhogy a „társadalmi berendezkedés" főként belőlünk, emberekből tevődik össze. Vagyis feltehetően a baj velünk van, (mégha velünk történik is), mert nem értjük a Korszellem Üzenetét.

Ma a TEJÚT, a MAGYARSÁG ÉGI ÚTJA, sötét. Elhomályosítják egy önző, technokrata kultúra hamis csillogásai. Ezért nem láthatjuk, hogy a MAGYARSÁG ÚTJA a Matérián feltétlenül túlra vezet.

A MAGYAROK Istene – főként a mindent vezérlő NŐI Princípiumon keresztül (Istenanya - Bölcsesség, Regnum Marianum, Regina Hungarorum, Magyarok Nagyasszonya, Boldogasszony, Szűz Mária, Babba Mária) – egy idő óta naponta szólni próbál hozzánk, de mivel félünk a Csend - től, főképpen pedig a Belső Csendtől; halk hangját folyamatosan elnyomja a fülhallgatós rádió, magnó, CD, DVD, MP-3, MP-4, mobil - telefon. Mert nekünk a Korszellemből csak ennyire tellett.

Mivel mi, magyarok még nem ismerjük önmagunkat, nem értjük küldetésünk lényegét, nem érthetjük legszemélyesebb Feladatainkat sem. Ezért a hazai TURUL - Szobrokból nem a TURUL Szent Ereje árad, hanem valami megveszekedett, felajzott, háborgó lelki energia, amely egyes országrészekben gyűlölködés - energiával, másutt „sírva - vigadással" párosul, az elvakultság, a félelmeink, s a félreértelmezett „magyarkodásunk" miatt. (Mert a TURUL - szobrok főként a Hozzájuk ellátogatók érzelmi teltségét kénytelenek tükröztetni). Arról, hogy ez igaz lehet - e, felesleges vitatkozni, mert a TURUL Szent Erejét bárki megtapasztalhatná, csupán csekélyke jó szándék kellene hozzá.

A TURUL Szent Ereje mindenütt, (ahol valóban igazán megnyilvánul); azonos. S nem helyesli, hogy Őt csúcsragadozónak tekintjük, vérmes sasmadárnak, melynek vértől csepegő kard van a csőrében, karmai között.

Zaklatott korokban, amikor a HON fájdalma minden igaz magyar emberre rászállt, s a körbehordozott véres kard a HAZÁÉRT történő összefogást, véráldozatot és önfeláldozást egyaránt jelenthette, ez nem kívánt magyarázatot, s azokban az időszakokban a TURUL - ból áradó Energia is Szent Energia volt.

De most, hogy felelősséget nem ismerő, erkölcsi tartás nélküli „honatyák" és „országelsők" a haza és nemzetárulásnak még a fogalmát is eltörölték, s egymást követően segítik világra a felelősséget nem ismerő és erkölcsi tartás nélküli „magyartalanított" generációkat, a sasmadár karmai közti véres kard már nem az önfeláldozást jelenti, sőt: éppen arra nem utal.

Mai címerpajzsunk 4 folyója nem egyéb, mint a minden korban megénekelt 4 Főerény, (beleértve a Bölcsességet is), a TURUL pedig nem más, mint maga a FŐNIX, aki saját Szabad Akaratából, önmagát marcangolva, önnön vérével táplálja gyermekeit, s valamennyi pusztulásból – amelyet a maihoz hasonlatos félreértések váltanak ki –, ismét és ismét újraéled.

(S nem is tehetne egyebet a Matériában, hiszen otthona nem ebből a világból való). A TURUL - nak minden kontinensen létezik szent hegye, hiszen Ő a Földanya energiaközpontjait örző - védő népek szellemi vezetője. Jelenleg 7 nép felett rendelkezhetne, de ezek a népek elfelejtették küldetésüket.

Természetesen mi, nyomatékkal e 7 nép közé tartozunk, s itt a Kárpát - medencében, a Pilisben találhatóak a TURUL hajdani, egyetlen aranytornyú főtemplomának romjai is.

Nyomatékkal pedig azért nagyobb e folyvást vizsgázó és Felajánló Magyarság felelőssége is, mert itt található a Földanya Szívközpontja; az ÉGI Birodalommal való kapcsolatteremtés közvetlen lehetősége. Ezért érkezünk MI, Lelkiségből vizsgázni a Földre, s aki közülünk eszmélő Létet képes élni, maga is FŐNIX - ként élhet, akár a mindenkori Krisztus; az Örökkévaló Szeretet.

Mert csak MAGYAR lehet az, aki nem a „másikat" kezdi tépni, ha számára éppen nem tetszik a világ. Hiszen tisztában van azzal, hogyha ő jobbulni képes, akkor általa jobbá válik az emberi világ.

Krisztus, az Örökkévaló Szeretet, csak Emberben élhet, rajtunk kívül nem. S ahhoz, hogy meghaljon, nem szükséges keresztre feszítenünk. Mert már akkor meghal, ha a pillanatnyi gondolatainkból elmarad, s elfelejtkezünk Róla. Ezért aki MAGYAR, annak meg kell tanulnia Krisztust, az Örökkévaló Szeretetet érzékelnie, gondolnia és élnie, a MOST futó pillanataiban újra és újra megalkotnia és cselekednie.

S amennyiben ilyenformán a MOST egyetlen másodpercnyi, futó pillanatait hiábavalóságokkal el nem szalasztjuk, akkor ez a MOST, már itt a Földön, ÖRÖKKÉVALÓSÁGGÁ válik. Az ÖRÖKKÉVALÓSÁG nem a végtelenségig kitolt időt jelenti.

Jelenleg a földi növény és állatvilág az Örökkévalóságban él, mert ők minden egyes futó pillanatra JÓL reagálnak. Ez a dolguk.

A MAGYAR ember feladata, a NEHEZEBB ÚT (a könnyebb „utak" helyett), hogy megtanuljon az élete futó pillanataira, azok történéseire spontán módon is és tudatosan is JÓL reagálni. S mindig lehet helyesen dönteni és szépen viselkedni. Ily módon az Emberi Világot az ÖRÖKKÉVALÓSÁGBA átvezethetjük.

Ahhoz, hogy Föld - Anyánk Szívközpontjához NE engedjük oda az össz. emberiség szintjén naponta születő globális gyűlölethullámokat, a NEHEZEBB UTUNK: hogy őrző - védő nép - ként naponta Szeretetben éljünk, s békességet árasszunk magunk körül. Gyűlölethullámokat gyűlölettel másokra irányítani könnyen lehet, (ezt alkalmazza jelenleg a politika, a vallás, a piacgazdaság, akik az egyedi embert mindig függésben tartani, ellenőrizni és mozgatni igyekeznek), de a mi kötelességünk, hogy mindig készen álljunk a gyűlölködés felmorzsolására. S amennyiben közülünk bárki NŐ - nek született, bármely problémája esetén merje feltenni a kérdést: „Hogyan oldaná meg a helyemben Szűz Mária?", ha pedig férfinek született, gondjai esetén kérdezze meg magától: „Mit tenne a helyemben Jézus Krisztus"?

„Élj úgy, hogyha lepereg előtted az életed filmje, érdemes legyen végignézned"!

Hozzászólásokninest123 "This

ninest123

"This oakleysunglasses2.us.com longchamp handbags heinous links of london north face outlet attack kate spade outlet online air jordan was canada goose michael kors outlet made michael kors outlet online sale true religion jeans all true religion jeans hollister pas cher the karen millen oakley sunglasses cheap more replica rolex ray ban uk despicable nfl jerseys ugg boots by hollister air max the sac lancel true religion fact oakley store red bottom shoes that longchamp bags supra shoes it louis vuitton longchamp targeted north face pas cher abercrombie a moncler jackets oakley sunglasses peaceful burberry outlet online ugg italia demonstration," canada goose outlet abercrombie and fitch uk the polo ralph lauren air jordan White louis vuitton uk air max House jordan 11 moncler said.Iran uggs ghd hair destroyed burberry handbags ray ban sunglasses 100,000 jordan retro new jordans satellite ralph lauren outlet polo ralph lauren outlet dishes celine bags longchamp outlet and ralph lauren jordan 4 receivers sac michael kors longchamp pliage on rolex replica watches canada goose Sunday doudoune canada goose ugg boots as jimmy choo swarovski part kate spade louis vuitton handbags of michael kors lunette ray ban pas cher a ugg ugg boots clearance widespread oakley sunglasses insanity workout crackdown moncler sito ufficiale nike air max against swarovski jewelry louis vuitton the oakley outlet nike roshe run illegal moncler ray ban devices tiffany jewelry nike tn pas cher that michael kors toms shoes authorities guess pas cher louboutin say hogan swarovski uk are oakley glasses vans morally sunglasses outlet oakley sale damaging, nike outlet ugg pas cher a mcm handbags canada goose uk news celine handbags juicy couture website air jordan 11 ugg uk reported.

The michael kors pas cher polo ralph lauren outlet destruction gucci shoes nike roshe ceremony louboutin uk asics shoes took vans shoes soccer shoes place michael kors coach purses in nike air max longchamp Tehran nike free uk oakley in louis vuitton pas cher wedding dresses the true religion outlet kate spade handbags presence air max uggs outlet of abercrombie bottega veneta General moncler kate spade outlet Mohammad michael kors handbags nike blazer pas cher Reza ralph lauren michael kors outlet online Naghdi, canada goose pas cher coach bags head beats headphones converse of cheap oakley sunglasses michael kors uk Iran's cheap oakley sunglasses longchamp outlet online Basij replica handbags ugg militia, michael kors burberry who prada handbags nike sneakers warned longchamp outlet true religion outlet of michael kors outlet online sale juicy couture outlet the ugg air max impact cheap oakley sunglasses nike air max uk that hollister instyler satellite louboutin shoes louboutin outlet television christian louboutin outlet nike roshe was hermes bags sac longchamp having hogan outlet oakley sunglasses in ghd hair straighteners coach factory the abercrombie and fitch louis vuitton outlet online conservative canada goose outlet lululemon canada country.

"The uggs louboutin truth burberry outlet http://www.michael-korsoutletonline.eu.com/ is north face outlet polo ralph lauren that iphone cases mont blanc pens most louis vuitton outlet michael kors handbags satellite michael kors outlet online sale ray ban sunglasses outlet channels... moncler uk burberry deviate louboutin mulberry handbags the michael kors outlet north face outlet society's ugg australia michael kors handbags clearance morality burberry factory outlet uggs and reebok outlet pandora jewelry culture," new balance outlet reebok shoes he abercrombie and fitch nike air max uk said rolex replica iphone case at canada goose outlet abercrombie the phone cases moncler jackets event louis vuitton michael kors according air max pas cher tiffany and co to ugg boots uk longchamp uk Basij p90x workout polo ralph lauren pas cher News.

"What ray ban michael kors these michael kors outlet replica watches televisions michael kors canada coach outlet really nike trainers air jordan shoes achieve nike air force ralph lauren is nike air max lululemon outlet increased christian louboutin bottes ugg pas cher divorce, coach outlet nike factory outlet addiction montre homme oakley sunglasses cheap and tory burch outlet online michael kors handbags insecurity cheap gucci louboutin pas cher in hermes belt ghd society."

Naghdi soccer jerseys jordan 12 added discount oakley sunglasses cheap oakley that air max 2015 oakley pas cher a swarovski crystal uggs outlet total hollister north face of michael kors purses babyliss pro one pandora charms louis vuitton outlet online million ugg boots clearance nike free run Iranians michael jordan shoes michael kors outlet online had chanel handbags cheap uggs already asics outlet cheap oakley sunglasses voluntarily nike air max pas cher louis vuitton outlet stores handed ugg outlet jordans over christian louboutin shoes coach outlet their nike trainers uk uggs on sale satellite www.michael-korsoutletonline.eu.com nike roshe uk apparatuses michael kors outlet sac hermes to ugg boots sac louis vuitton pas cher authorities.
The new balance jordans for sale Taliban, canada goose nike air max who the north face rolex watches for sale are burberry outlet online gucci handbags in michael kors jordan retro 11 the ralph lauren uk sac longchamp pas cher middle abercrombie mulberry uk of christian louboutin north face uk their timberland wedding dresses uk annual ugg soldes oakley sunglasses outlet summer cheap ugg boots the north face offensive cheap sunglasses replica watches and uggs outlet louis vuitton canada are oakley vault wedding dresses more jimmy choo shoes gucci bags powerful burberry longchamp than sac burberry lancel pas cher IS, air jordan pas cher michael kors strongly ralph lauren outlet online vanessa bruno pas cher denied moncler longchamp pas cher any michael kors outlet gucci belts involvement burberry pas cher true religion jeans in babyliss ray ban sunglasses Saturday's nike free run longchamp pas cher attack.
The abercrombie and fitch jordan shoes National moncler outlet nike air max 2015 Directorate converse air force of louis vuitton bags links of london uk Security, hermes birkin converse pas cher Afghanistan's hollister polo lacoste pas cher main instyler ionic styler karen millen uk intelligence rolex watch air max agency, air jordan retro burberry sale said jordan 1 louis vuitton the ugg outlet air jordans attack lululemon outlet canada vans pas cher was louis vuitton outlet oakley vault masterminded nike free canada goose by moncler new balance shoes Abu pandora jewelry birkin bag Ali, vanessa bruno north face outlet online an montre pas cher marc jacobs IS vans outlet hollister commander christian louboutin moncler outlet in uggs louboutin outlet Nangarhar's pandora uk new balance pas cher volatile true religion outlet canada goose Achin polo outlet ray ban outlet district.
The ugg pas cher tn pas cher bombings, cheap nike shoes coach outlet store online which lacoste pas cher ugg the longchamp outlet jordan future interior ralph lauren outlet sac guess ministry retro jordans michael kors bags said michael kors handbags moncler outlet killed jordan pas cher moncler 80 canada goose outlet abercrombie people true religion jeans hermes handbags and coach outlet store north face jackets left uggs on sale air max 231 ralph lauren polo p90x3 others lancel bottes ugg wounded, vans coach outlet store online mark moncler michael kors outlet the fake oakleys ugg boots deadliest ugg boots clearance valentino shoes single michael kors outlet online uggs on sale attack nike free pas cher replica watches uk in nike factory jordan xx9 Kabul longchamp handbags north face since coach outlet online nike huaraches the michael kors outlet online fake rolex Taliban uggs outlet nike blazer were cheap ugg boots outlet herve leger toppled tiffany jewelry canada goose from louis vuitton bottes ugg power nike air max nike air huarache in gucci outlet online lululemon outlet a oakley air max 2015 2001 nike roshe sac vanessa bruno US-led oakley sunglasses wholesale michael kors outlet invasion.
The longchamp ugg soldes killings hermes pas cher baseball bats sparked timberland boots longchamp bags an converse shoes michael-korsoutletonline.eu.com avalanche louis vuitton outlet louis vuitton handbags of mulberry outlet timberland pas cher global louis vuitton nike tn condemnation, oakley sunglasses cheap ugg with michael kors bags polo ralph lauren outlet online the coach factory outlet hollister clothing store United polo ralph lauren uk chi flat iron Nations gucci outlet longchamp labelling ghd straighteners ralph lauren outlet the polo ralph lauren polo ralph lauren direct michael kors nike free run uk assault michael kors outlet online sale hermes on ugg boots ugg boots civilians hogan sito ufficiale michael kors outlet online a jerseys christian louboutin "war christian louboutin uk jordan 6 crime".louis vuitton louis vuitton outlet louboutin oakley vault moncler pas cher ralph lauren pas cher hollister scarpe hogan nike free run replica watches jimmy choo outlet doudoune moncler toms outlet air huarache beats by dre gucci louis vuitton uggs longchamp bags longchamp soldes oakley vault canada goose jackets michaelkors-outlet-store ray ban sunglasses oakley sunglasses canada goose jackets coach handbags canada goose jackets wedding dress lunette oakley pas cher p90x mulberry bags nike roshe run nike roshe run pas cher louboutin prada shoes hollister clothing michael kors outlet online true religion outlet prada outlet north face jackets chaussures louboutin tiffany and co nike outlet store hollister uk moncler outlet montre femme pandora charms marc jacobs handbags sac louis vuitton roshe run pas cher louis vuitton purses uggs outlet ray ban sunglasses nike free run pas cher christian louboutin shoes lululemon outlet online mac cosmetics polo ralph lauren outlet nike free mont blanc jordan 5 tory burch louboutin air max moncler canada goose outlet ferragamo shoes uggs canada nike air max nike roshe run tory burch outlet mulberry lululemon longchamp outlet online cheap nfl jerseys michael kors outlet canada new balance nike shoes canada goose jackets rolex watches sac louis vuitton louboutin shoes ugg outlet moncler jackets bottes ugg pas cher ferragamo belts vans scarpe jordan 3 ray ban nike air max 2015 hollister canada burberry outlet rolex watches michael kors canada cheap jordans longchamp outlet online nike huarache lululemon christian louboutin outlet uggs thomas sabo uk uggs polo lacoste nike air max nike store nike free ray ban pas cher thomas sabo north face jackets nike roshe run uk coach outlet
ninest123Lemaradt :)