:)

Sziasztok! :)

Én most leszek 22 éves,és kb októberbe pánik rohamok jöttek rám,pánikbeteg lettem!A tesóm kiköltözött külföldre és igy jött ki rajtam...
Elkezdtem pszichiáterhez járni, és pránanadihoz! Akik nagyon sokat segítenek!!És hatásosak is....kb egy napig,vagy amíg haza nem érek!
Szeretnék meggyógyulni,de félek! Félek elindulni otthonról,vágyom emberek társaságába de képtelen vagyok közöttük maradni,iskolába se járok,mert halálfélelem fog el!Néha úgy kelek fel,hogy Igen! ma nem hagyom magam,jó lesz minden...aztán jön a félelem és feladom!Ezernyi könyvet elolvastam már egy időre fel is töltenek,de nagyon hamar magamba tudok fordulni.Hamar feladom a dolgot! :( Annyira szeretnél változni és kitartó lenni!
Kérlek titeket,ha van tapasztalatotok ebben,vagy valami jó tanács,segítsetek nekem!
Ti,hogy jöttetek ki ebből??

Előre is nagyon köszönöm és nagyon hálás vagyok minden szóért!!

Szépséges napot mindenkinek és sok mosolyt! :)

Címkék:

HozzászólásokHálás vagyok a válaszért,a

Hálás vagyok a válaszért,a tanácsokért! :) A kitartásomon kell dolgoznom és akkor menni fog a gyógyulás! Csak néha nehéz...:)szerintem

több lehetőség is akad.
a pszichológus is segíthet, terápiás beszélgetéssel, de gyógyszerrel is, amiknek rengeteg mellékhatása van.
Kereshetsz lélekgyógyászt, aki annyiban jobb a pszichológusnál, hogy a terápiás beszélgetés mellett (ami a minőségi kulcs! ) kiegészítő lehetőségként adhat természetes gyógyírt is.
A titok mindenképp abban rejlik, hogy megtaláld önmagad, hogy meg tudd fejlődni azt, ami miatt kialakult a pánikbetegség. Te magad vagy a saját gyógyítód. Találd meg azt, aki elkísérhet egy darabig ezen az úton.
Kezelhető!
De a kulcsa Te vagy.
Tudom. :))

keresd a megoldásokat és hallgass a belső hangodra.

kitartás. :)