Márciusban Újpesten útjára indítjuk Egészség Közösségünket:

Márciusban Újpesten útjára indítjuk Egészség Közösségünket:
Aranyosi Éva:
A kineziológia után, nemzetközi meditációs oktatóként, most erről az oldalamról is szeretnék bemutatkozni, és segíteni abban, hogy kiegyensúlyozottabban, stressz-mentesebben, boldogan élhesse az életét. Tapasztalataim szerint sok ember keresi az utat a belső békéjéhez, de egyedül nem találja. Az alapoktól fogjuk kezdeni. Célunk, hogy megtanuljunk lazítani, kikapcsolni, relaxálni, vizualizálni, imaginálni, érzékeinken túl is érzékelni, elmélyülni, meditálni. Mindezek segítségével képesek leszünk gyógyítani testünket, lelkünket és szellemünket, hogy egészségesek, egységben lévők legyünk, béke, nyugalom és szeretet költözzön belénk. Beszélgetünk, lazítunk, nevetünk, mantrákat énekelünk, (dobolunk) gyógyulunk, tanulunk… Ami mindezt még kiegészíti: zene, mécsesek, füstölők, egy kellemes helyen.

Férjem, Aranyosi Ervin Metafizikai terapeuta és életviteli tanácsadó, továbbá Új Medicina konzulens és Szellemgyógyász, nevetésterapeuta. Az Ő közreműködésével szándékozom létrehozni egy társaságot, ahová mindenki eljöhet, aki változtatni szeretne az életvitelén. Sok oldalról, sok szemszögből kaphat segítséget, útmutatást a változtatáshoz.
Heti egy este az egészségünkért – remélem, hasznos idő és energia befektetés.

Az első alkalom 2013. március 27-én, szerdán, 19-21 óráig lesz.
A cím: Budapest IV. kerület, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b, ARCADIA IRODAHÁZ, Konferencia terem
A részvételi díj: 2.500 Ft/fő
Amire még szükség lesz: a relaxáció fekvő helyzetben történik, (15-20 perc) ezért szükséges jógaszőnyeg vagy polifoam-szőnyeg, pléd, kispárna, ásványvíz, kényelmes, laza öltözet és mosoly :-)
Előzetes jelentkezést kérünk a 06-30/520-1113-as számon.

Szeretettel várunk, a szervezők: Aranyosi Éva és Aranyosi Ervin