Nevető Edzés - Hahota Jóga klub - Nevetéssel az egészségért - Újpesten

Kedves Nevetésre vágyó Barátom!

Múlt pénteken ismét jót nevetgéltünk és jól éreztük magunkat. Az új helyszínünk szebb és hangulatosabb.
Erről készült néhány fénykép is, melyeket a weboldalon meg is nézhetsz!

A KÖVETKEZŐ NEVETŐ EDZÉSÜNK 2012. október 12-én, pénteken 18:00-kor kezdődik

az ARCADIA IRODAHÁZ Konferencia Termében,
(1043 Budapest, Lórántffy Zs. utca 15/B)

A foglalkozás kb. 45-50 percet fog igénybe venni. A részvételi díj 1.000 Ft,
de ha hozol magaddal valakit, mindketten 200 Ft-tal olcsóbban vehettek részt a nevető edzésen.
Mindenkit nagy szeretettel és jókedvvel várunk!

Amire szükséged lesz:
Könnyű, laza ruházat, amiben jól érzed magad (pl. melegítő, váltócipő), és feltétlenül hozz magaddal egy üveg ásványvizet, mert bár a hahota jóga nem megerőltető fizikailag, ugyanakkor jelentős folyadékveszteséggel jár. Örülünk annak is, ha pozitív, kellemes hangulatban érkezel, aminek fokozásáról igyekszem gondoskodni. Kérlek, a foglalkozás előtt, legalább 10 perccel érkezz meg, hogy legyen időd kényelmesen átöltözni, és a kezdéskor már ott lehess.

Mostantól heti rendszerességgel lesznek a foglalkozások. Azoknak, akik rendszeresen részt akarnak venni a találkozóinkon, szeretnék egy bérlettel kedveskedni. Ez a bérlet 5 alkalomra szól és akciós, vagyis félárú részvételi díjat jelent. Emellett nem túl szigorú, mert az 5 alkalmas bérletet 2012. december 31-ig lehet beváltani. A bérlet ára: 2.500 Ft

A bérletet ajándékba is adhatod: Ha szeretnéd egy barátodat, ismerősödet, családtagodat megajándékozni egy kellemes és nagyon egészséges élménnyel, akkor erre tökéletes megoldás a HAHOTA BÉRLET, amely az újpesti nevető edzéseken váltható be 5 alkalommal.

MÉG EGY FONTOS BEJELENTÉS:
Hahota és Gong – Nevetés és relaxáció! (erről majd még küldök hírlevelet)

2012. október 20-án 17 órai kezdéssel, ismét lesz Hahota Jóga és Gong meditáció a Szemlő-hegyi barlangban, ahol a barlang felfedezése mellett vendégeink megtapasztalhatják a helyszín csodálatos akusztikáját, hangulatát, a hahota jóga frenetikus vidámságkeltő hatását és a gong meditációt, megismerhetik és megszólaltathatják a hangtálakat.
Amennyiben kíváncsi vagy és szeretnéd te is megtapasztalni ezt a rendkívüli élményt, akkor jelentkezz a következő alkalomra:
További információ és regisztráció itt

Üdvözlettel:
Aranyosi Ervin
tel: 06-30-520-1113
skype: aranyosi.ervin
e-mail: ervin@hahotajoga.hu
web: