Üdv a ThetaHealing® technika és a TETT világában!

Üdv a ThetaHealing technika® és a TETT világában!

(Ez a cikk az orshee.me oldalról származik)

A ThetaHealing® technika és a TETT módszerek segítségével pontosan azonosítjuk saját vágyainkat, és kiépítjük a megvalósításhoz vezető egyenes utat.
Szabadulj meg gyorsan és hatékonyan az olyan gátló tényezőktől, mint a stressz, a bűntudat, a kétségek, az önvád, a meg nem értettség, a frusztráció.
Fontosnak tartom, hogy harmonikusabbá váljanak a hétköznapjaink, amivel nem csak magunkon, hanem környezetünkön is segíteni tudunk. Tegyük ezt álproblémák, játszmák, konfliktusok nélkül. Lépj Te is a sikeres emberek útjára, alakíts ki prosperáló közösségeket. Légy Te az a változás, amit a világodban látni szeretnél. Teremtsd meg magadban, majd mutasd meg másoknak is, hogyan csináltad!
Amennyiben még nem tartasz itt, ne csüggedj!

ITT és MOST a lehetőség számodra is elérhető! Nyitva állnak az ajtók!

Mit kell tenned?
Kopogtass, csengess, fogd meg a kilincset, nyisd ki az ajtót. Lépj át a kényelmi zónád küszöbén a biztonságos Térben. Használd fel az általam nyújtott lehetőségeket. Keress bátran:

ITT veheted fel a kapcsolatot Magyarország legjobb ThetaHealing mesterével, aki bevezette ezt a módszert az országban!

A ThetaHealing® technikában a saját tudatunk által létrehozott théta agyhullámokat használjuk, mint eszközt.
Létrehívunk egy olyan tudatállapotot, ahol a szellemiségünk már nem egy merev és ellenséges környezetként tekint az azt körülvevő anyagi világra, hanem otthon érzi magát benne.
Legyél profi az életedben. Manapság ez a járható út.

Észrevetted, ha nem vagy hajlandó fejlődni, akkor elavult 'tudásod' alapján hozod meg az életed fontos eseményeiben a döntést?
Észrevetted, hogy a világ tele van csodálatos lehetőséggel, amikből a felkészületlen emberek hamar kimaradnak?
Te milyen tudást hordozol magadban amit még nem fedeztél fel, nem aknáztál ki, nem adtad tudtára a környezetednek?
Te milyen képességeidet lennél hajlandó csiszolni, és végre használod a világ jobbá tételéhez? Mikor kezdesz el hinni magadban?
Elgondolkodtál azon, hogy mit fogsz átadni a gyermekeidnek?
Mit tudhatsz meg tőlem?

Hogyan engedd el a másoktól való függőséged, a tehetetlenséget, az áldozati szerepeket.
Hogyan alkothatod -gyakorlatilag- újra az önbizalmadat.
Hogyan válj megbízhatóvá magad és mások számára is.
A lehetőségek kinyílnak, az út világossá válik.

Ɵ Azért hozzuk létre a théta agyhullámot tudatosan fókuszálva, hogy az agyunk teljesebb kihasználtsággal működjön, a saját oldalunkon, hogy valóban nekünk dolgozzon.
Ɵ Az öröm rezgését fel tudjuk erősíteni, a tiszta öröm pedig a kreativitás, az örömteli teremtés kiindulópontja. Így lehet kiegyensúlyozott, hatékony, tudatosan építkező, de egyben szorongás nélküli módon spontán életet élni.
Ɵ A théta agyhullámok használatával létrehozunk egy állapotot, amiben a tudatos teremtés képessége felerősödik.
Ɵ Ebben az állapotban könnyen tanulhatók új, támogató érzelmek, mint például a szeretet, önbecsülés, a tiszta figyelem, bizalom, felelősség és elfogadás.
Itt érzed meg igazán a teljességet is a saját személyes életedben, amit a hétköznapi szintre integrálva óriási változásokat érhetsz el!

Tudj meg többet a Theta Healing tanfolyamokról ITT

​A ThetaHealing technikával és a théta agyhullámot napi szinten használók számára ez az energia kel életre, -vagyis saját módszert kapunk,- amivel saját életünkben hatékonyabbá és boldogabbá tehetjük magunkat.

Adottságainktól, múltunktól, egyedi képességeinktől és személyiségünktől függetlenül.

HozzászólásokChoose a brand that perhaps best

Choose a brand that perhaps best embodies your lifestyle or is led by a rolex replica sale sports personality that you really admire. Extra Features: If you want a rolex replica uk with a lot of bells and whistles, get one which has features like speedometer that tracks distance and speed, a full fledge GPS tracking system, an accelerometer and even a replica watches sale pedometer. This will help keep your workout well timed, well regimented and most importantly, effective. Here's the finding the perfect sports rolex replica for your personality, your choice of sport – one that combines a great look as well as functionality and durability. There are some lovely breitling replica sale on the market, no doubt about it. You can get yourself an elegant Bulova wrist replica watches and keep it for years to come.