Pénzt hozó Újhold

Az újhold megújító energiái, mindig segítségedre lehetnek, vágyaid megvalósításában.
Ebben az időszakban a legjobb amit tehetsz, hogy az Újhold nyújtotta lehetőségeket saját céljaid elérésére felhasználod, miközben kilépsz az elakadt élethelyzetekből.

Újhold idején:
Könnyebben tudsz befogadóvá válni a pozitív változásokra, mert a hold megújító energiája ilyenkor nagyon aktív. Ilyenkor érdemes Tértisztítást csinálni!

Ebben az időszakban a befogadó energiáidat erősítsd, vagyis azt fogalmazd meg, hogy Te mit szeretnél befogadni, mit szeretnél kapni, milyen energiákat szeretnél megélni. (harmonikusabb kapcsolatok, boldogabb élet...)

Amik akadályozhatják a befogadást: - ha mások miatt szeretnél valamit megkapni.
Pl.: szülői nyomás miatt megnősülni, férjhez menni, gyereket szülni...
A főnök miatt túlórázni...
A gyermeked nyári tábora, vagy iskolai tovább tanulása miatt plusz munkát vállalni...

Ezek a dolgok azért akadályozzák a jóléted, mert valójában csak az hoz több pénzt, ha magad miatt, a magad kedvéért teszel dolgokat.

Vagyis, ha több pénzt szeretnél, jobb anyagi körülményeket, akkor bizony azért kell pluszmunkát vállalnod, mert TE azt a tevékenységet élvezed. Vagyis a legjobb szándékod mellett is legyen ott az ok, hogy magad miatt teszed a dolgokat. Azért mert TE az adott tevékenységet élvezed.

Közben pedig, az Újhold, Tértisztítást segítő energiája, abban tud segíteni Neked, hogy a környezet ahol élsz jobb energiájúvá válhasson, és megtaláld azokat a dolgokat, tevékenységeket, amelyeket élvezettel tudsz csinálni, úgy, hogy közben pénzt is kereshetsz.

Szóval csak egy kicsit kell figyelned az energiákra amelyek benned vannak, és ami az otthonod energiájában hathat rád, és akkor, könnyen megtalálnod azokat a tevékenységeket amik Neked örömet okoznak, segítenek az öröm megélésében, és megújulásodban.

Ne feledd: Tértisztítás után, a megújult energiáiddal sokkal könnyebb a pénzt is magadhoz vonzani!.

Onnan tudhatod, hogy megújulnak energiáid, hogy jobban érzed magad. (Még akkor is, ha a fizikai világodban a fizikai tárgyak, mint például a pénz, még nem kezdtek akkora mértékben megjelenni, mint amire vágysz. De tudd, hogy ha jobban érzed magad, akkor máris, a változás útján jársz!)

A pénz energiákat lendítsd mozgásba mantrával.
„Az Újhold segítségével a Tértisztítás is könnyebb, ez pedig segíti a jólétem.”

Szeretettel írtam Neked
B.Nagy Magdolna
www.ezoterikustanacsok.hu