Hinni, hinni, mindig csak hinni

Hinni, hinni, mindig csak hinni... Hinni abban, hogy beteljesül. Hinni abban, hogy valóra válik. Hinni abban..., hogy tudsz hinni. Ez a legnehezebb.
Meginogsz az elején. Azt kérdezed magadban: "Valóban működik ez? Valóban be tudod vonzani magadnak azt, amire vágysz?" És akkor elkezded "csinálni", gondolsz rá, és egyszer csak megint megkérdezed: "Valóban működik? Tudok hinni benne?"

Mikor ezt a kérdést felteszed, egy válasz van - és nem az, amit hallani szeretnél-: Nem, nem fog működni. És nem azért, mert nem létezik a Vonzás törvénye. Mert az nagyon is létezik. Csak kételkedsz benne. És mivel annyit kérdezgeted, hogy működik e, és annyit gondolsz arra, hogy szerinted úgysem, így azt is vonzod be. Mert erről beszélsz, erre gondolsz.
Zárd ki a kételyeket, zárd ki a kérdéseket, és maradjon a hit. A hit a legfontosabb. Ha hiszel és úgy is érzel, hogy beteljesül, és örülsz, és hálás vagy az ekkor érzett örömnek, akkor az már jó út. Mondj hálát akkor is, ha a másodperc töredékéig is, de elhiszed, tudod hogy működni fog. És ne akarj mindig mindent azonnal. Idő kell. Lehet hogy 2 nap múlva teljesül be, lehet csak egy hónap múlva. Fontos, hogy vedd észre a legapróbb jeleket is, hiszen ha ezeket nem látod, elszalaszthatod a kapot lehetőséget. Higyj!!! Hinned/hinnünk kell!
És hálát adni, hogy hiszünk!!!

Címkék:

HozzászólásokA döntés.

Annyit tennék még hozzá ami eszembe jutott, hogy ha a döntést is nehéznek tapasztalod, akkor annak azaz oka, hogy nehezen engeded el azt, amit nem akarsz megélni.

Gyakorlatilag pont ezzel a szemlélettel állsz ellen annak, mait éppen megtapasztalni szeretnél.Köszike

Szia!

Köszönöm! Nem értettem hol, van a baj.

"Nézőpontod teremti meg az érzékelésed." Igen valóban igy van. Hát kipróbálom.
Másképp kell látni a dolgokat. Pedig ez több területen megy is. :-)A teremtés egyenlete

A nézőpontozd teremti meg az érzékelésed.
Az érzékelésed pedig a tapasztalatodat.
(A tapasztalatod még jobban megerősíti a nézőpontodat)

Ahogyan beszélsz, gondolkodsz, cselekszel, azt gondolod az életedről.
Amilyen szemszögből nézed a céljaid megvalósulását, úgy is fogod érzékelni.
Az érzékeléseden keresztül pedig úgy is fogod megtapasztalni.

Nehéz hinni valamiben ami nincs meg? Akkor ez alkotja a nézőpontodat, az érzékelésed az pont megteremti a tapasztalatot, miszerint nehezen, vagy egyáltalán nem kapod meg azt, amire vágysz. És ez a tapasztalat bele is ragasztott abba, hogy nehéz hinni.

Megoldás: Változtasd meg a nézőpontodat.
Ez pedig csak döntés kérdése, semmi egyéb.Érdekes

Szia Babácska!

Érdekesnek találom, hogy ilyen jó kis témára elég kevés felasználó reagál. Pedig ez ami szerintem a legnehezebb.
Lehet, hogy a többikenek ez megy a legjobban? Hát nekem ez elég nehezen megy. Hinni abban ami még nincs a tapasztalatomban. Hinni, hogy az már az enyém, és úgy tenni mindha már ott volna. Csak pont azokat a dolgokat nem tehetem meg, mert az a vágy szükséges ahoz, hogy tovább léphessek. Vagy nem látom jól a dolgot?
Mindegyikünknek vannak vágyai amit el szeretne éri. Sokat gondolunk rá, érzelemmel dússan. Hogyan lehet elhinni,és érezni is, hogy az a vágy már a birtokodban van és használni is tudodjuk?
Olvastam itt a bejegyzések között egy jót.: Hogy eleinte hazugságnak tünik, de utóbb el tudod hinni. Most ebből a szemszögből próbálom közelíteni, de még mindig az a bajom, hogy tovább tudjak lépni pont az állított vágy megléte kellene. Hát nem tudom, ti hogy vélekedtek erről?Igen

A titok az én tapasztalatom szerint is működik.
Fennáll a veszély is, ha önző emberek tudomására jut.
Sajnálatos módon azt látom, hogy a honlap működtetője nincs tisztába ezzel. :(
Így aztán többet árt mint használ.Sokáig én is kételkedtem,

Sokáig én is kételkedtem, hiába hittem a titok működésében. Most már pedig egyre jobban működik, szinte észre sem veszem, és máris jönnek a válaszok, tettek, eredmények.Ne fesd az ördgöt a falra mert megjelenik.

"Ne fesd az ördögöt a falra mert megjelenik."

Ennyi lenne a titok.
Ezt mindig is tudták az épeszű emberek.
Az ügyeskedők ebből is titok/üzletet csináltak.

Örömteli napot :)Szép álmokat! :-)

Szép álmokat!

:-)Babácska! Vedd észre, nem

Babácska!

Vedd észre, nem azzal van a gond, hogy nem tudnak hinni, hogy kételkednek.
Azzal van a gond, hogy nem tudják elengedni a kételkedésüket.

Kételkedőknek ajánlok valamit.
Egyszerűen keress rá bizonyítékokat.
A magyar mondás is ezt fejezi ki: Aki keres talál. Nem hülyeségből lett kitalálva ez a mondás az őseink által. Ha egyáltalán léteznek őseink. :)
Abszolút igazság nincs. Mert az már korlátozott szabadságot eredményez, így az a felvetés, miszerint szabad akarattal rendelkezünk, így lettünk teremtve, azonnal hamis.
Ezért ha az abszolút igazság nélküli világban élünk, akkor olyan igazságot teremthetsz magadnak amilyet csak akarsz. És ha ebből indulunk ki, akkor ezt úgy teheted meg, hogy hozd létre. Hogyan? Keresd meg a módját. Milyet? Nem tökmindegy? Egyszerűen keresd (teremtsd) meg az igazságodat.
Bármire keresel bizonyítékot, azt meg is találod. Ha pedig megtaláltad akkor állj ki mellette kitartóan. Mert a tiéd lett.

Szép álmokat :):-)

Ige :-)

Te is hiszel... a hitetlenségben :-))

:-)Vagy inkább hitetlenkedni

A hitetlenség ereje