KI JÖN TÁNCOLNI?

Ha mindened a zene, ha imádsz táncolni szép zenékre, ha fontos számodra a jó társaság is,
ha épp keresed a lehetőséget, írj nekem a Secret oldal levelező rendszerén keresztül!
Írj, ha érdekel, és gyere táncolni! (Mi már táncolunk:)

Hozzászólások\o/

Nos...?TÁNC

Sziasztok Lányok! (Lányok, ugye? :-)

Hol is kezdjem...

Modern zenéről van szó, igen.
Egy Trance-DJ közvetlen baráti társasága vagyunk, akik lassan 5 éve havi 1-2 alkalommal összejövünk zenélni-táncolni, töretlenül. A DJ-t DJ Bear-nek hívják, minden egyes alkalommal 3-és fél órás felépített műsorokat ad le nekünk. A zene kirobbanó, vitális, képtelenség rá ülve maradni...:). És mindeközben felemelő, gyönyörű. Hollandiából indult ez a zenei stílus, "uplifting trance", vagyis "felemelő trensz"-zene a neve, ami mutatja is hogy mit tesz az emberrel:-)) Tényleg nagyon felemelő, ezért is gondoltam, hogy írok róla nektek.

A bulik este 8-kor kezdődnek, mert nem szeretünk éjszakázni. Valahol pont ezért is csináltuk meg magunknak ezeket az alkalmakat, amik eleinte zártkörűek voltak, mert sokunk életében volt egy óriási hiányérzet:

Jó lenne, ZENÉS-TÁNCOS helyre járni, de hova???
- Hol van olyan buli, ahol nem minimál technot / electrot / Lagzi Lajcsit / retrot / társastánczenét stb. adnak, hanem olyan zenét, amire úgy táncolsz ahogy jól esik, koreográfia nélkül,
- Hol van az a buli, ami kora este kezdődik,
- Ahol a hang is jól van beállítva, nem leszel halláskárosult a buli végére,
- Ami nincs tele drogosokkal,
- Ahol mindegy, hány éves vagy,
- Ahova az ember mehet a zenéért és a táncért, kizárólag, és nem snassz vagy kényelmetlen egyedül bemenni, mert attól mert valaki egyedül megy, nem feltétlenül "pasizni" vagy "csajozni" akar,
- és ahol barátságos emberek között lehetsz, és ha Te is ilyen vagy, az első pillanattól otthonosan érezheted magad,

Szóval, mivel mi nem találtunk ilyen helyet, inkább megcsináltuk magunknak, és így a feltételeinkből sem kellett engedni. Lett egy hely, ami befogadott minket (az Óbudai Supersonic Vörös Yuk), a bulik este 8-kor kezdődnek, a zene csodaszép, a társaság jó, a hangzás minőségére tanult hangmérnökök vigyáznak (szintén a társaságból), minden koncertet eszméletlenül gyönyörű lézershow fest alá (ez is "saját" alkotás), a társaságra a mai napig nagyon vigyázunk.

Mivel tudom, hogy nekem mennyire hiányzott ez az élmény, míg létre nem jött, gondoltam, megosztom ezt a lehetőséget Veletek, mert egészen biztos vagyok abban, hogy más is keresi a szép dolgokat, amik itt vannak egy karnyújtásra, csak lehet, hogy eddig másik irányba nyúltunk ki.

A következő buli február 23., azaz most szombaton van.

Mindenkit örömmel látunk!Kedves Bea! (dance)

Dance:)

Tánc,zene:))
Hol mikor?
És kikkel?
Levelező rendszer az hol van?
Nagyon kellemes napot neked!