Magamban magammal

huuuhuuuhúúú Reggel, amikor felkeltem, fáradtnak és fásultnak éreztem magam. Egy földön csúszó szerencsétlenségnek. Megtettem a reggeli rutin dolgaimat aztán elindultam a dolgozóba…a dolgozóba? Igen oda. Oda ahova nem akarok menni, ahol már nem sokáig akarok lenni. Az hogy van egy kép bennem, mit szeretnék? Egyenlőre csak álmodozom, bár leírtam és célnak tekintem, de egyenlőre csak álom…de térjünk csak vissza, oda hogy elindultam, fontos egy fél óra volt, ami útközben történt.

Az emberek nem láttak semmit, csak én voltam magammal? Hányan is voltunk? Hmm legalább ketten, de nem is fontos, hogy hányan, csak az eredmény a fontos. Az történt, hogy a belső angyalom meg az ördögöm is fejmosást tartottak nekem, igen. Vagyis, tökmindegy, de jól el voltam. Ebben a fél órában megértettem magammal, azt amit könyvekből már nagyon jól tudok. És megígértettem magammal, magamnak, hogy ragyogni fogok. Nem leszek többé önző, ragyogni fogok. Adok a fényemből másoknak is.

Nagyájából a következő eszmefuttatás zajlott le bennem:
HHHHééééj héééj hééj magadnál vagy? Miért érzed magad ilyen szerencsétlennek és szánalmasnak??? Hééj, hééj, miért gyártod magadnak az akadályokat? Mi fog történni, ha ezt így folytatod??? Örült vagy?? Térj észhez. Hmmm hmmm.... tudom,... tudom, egy két lábon járó csődtömeg vagyok…Az akarsz lenni??? Nem, és nem és NEM. Akkor gyerünk, ragyogj! Ki fog hinni benned, ha te megad sem hiszel magadban???? Mondd, ki? Örült vagy? Heee???? Szedd össze magad!!! Nem emlékszel? Megigérted neki? NEM EMLÉKSZEL????? Jövőre Afrikában kell szafariznotok!!! Nem emlékszel???? Héééj!!! Térj észhez! ÉS hallod, kezdj már végre valamit magaddal!!! Hogy akarod? Hmmmm??? Hogy akarod betartani az ígéretedet??? Kezd el!!!Naaa, akkor gyerünk, ragyogj!!!Ne legyél önzőőő, ott a fény , ott a napsütés, ott a ragyogás…OTT, ott ,ott, belül..Nyisd ki azt az ajtót! Engedd meg másoknak is, hogy lássák, érezzék….Ne légy önző!!! Gyerünk!! Csukd be a hátsó ajtót, ne engedd, hogy több sötétség jöjjön ! Gyerünk, megígérted neki!!! Ne okozz , már csalódást neki??? Vagyis kinek is??? Neki se és magadnak se!!! OKÉ????Hééééj hányszor akarod halogatni??? Meddig??? HEEE????? Jól van! Akkor csak ragyogj, gyerünk, képes vagy rá! Igen, te is vagy legalább olyan jó, mint mások! Igen, bizony te!!Képes vagy rá!! Képes vagy rá! Nézd, hol is az a tükör??? Kit látsz benne??? Ki akarsz látni benne? Mitől félsz? hmm?? Félni akarsz? Meddig? Gyerünk, gyerünk ragyogj! Enged meg, enged meg, hogy mások is megfürödjenek a fényedben! Gyerünk! Benned is van fény, pont elég, hogy tíz, száz, vagy ezer ember is megfürödjön és feltöltődjön!!! Szóval ne légy önzőő! Gyerünk.!!!! Ragyogj, az emberek nem szeretik a komor, unalmas embereket….De szeretnek fürödni mások fényében, szeretnek fényt lopni másoktól, adj hát nekik!!Ne legyél önző!! Rendben! Ragyogni fogok! Megígérem! Megígérem!! Ragyogni fogok! Nem leszek önző! Jobb ember leszek! Megígérem. Ez egy ígéret!!! Nem ez egy, annál több!!! Egy önnyilatkozat!! Héééj! Ne okoz többé csalódást!! Oké??? Figyelj, ha nem fogsz ragyogni, jövök és szétrúgom a segged! Érted!! Szóval! Ragyogj, okééé!!!! Megígérem, hogy szétrúgom a segged, ha nem tartod be!!! Szóval, hééééj RAGYOGJ!!! Érted!!!????Tündökölj!

Az elején, még tényleg egy csődtömegnek éreztem magam. De mire beértem a dolgozóba….hmmm igen ragyogtam!! Hatalmas, gyönyörű mosoly ragyogott az arcomon. Beszálltam a liftbe és láttam a tükörben is :)
Szóval Ragyogj!!! Oké ???? Megígérted!!

Te fogysz ragyogni??? Ragyogjatok ti is! Megígéritek???

Örülök, hogy leírtam! ÁÁáá remélem nektek is segít! Ragyogjatok, mindenkiben ott a fény, ott van a remény, és minden, ami ahhoz kell, hogy boldog és sikeres légy! OKÉ! Csak ragyogj!

Szép RAGYOGÓ napot mindenkinek!