Sikerolimpia

Ezúttal egy 3 napos rendezvényre invitállak titeket. Az előadások témája a siker, egészségmegőrzés. A konferencia meghívott előadója Chad Hymas. Chad világszerte tart szemináriumokat melyek részvételi díja megközelítőleg 3000$

A Sikerolimpián számos más sikeres ember is tart előadást a fenti témákról.

Chad Hymas - 27 éves korában élete egy csapásra megváltozott, amikor egy baleset miatt négy végtagja teljesen lebénult. Azóta Chad-et Utah állam az Év legmagasabb rendű polgáraként ismerte el. Chad saját kommunikációs cégének és saját internetes marketing cégének elnöke.

37 éves korában Chad a legfiatalabb olyan személy, amelyet a CPAE díjjal illettek, illetve bekerült a Nemzeti Hírességek Csarnokába, a Hall of Fame-be. A nemzeti Előadók Egyesületének tagjaként, Chad tavaly több mint 220 előadást tartott. Évente 300,000 mérföldet utazik. Tavaly 4 kontinens 5 új országában tartott előadást több száz profinak és civil szervezeteknek is, mint például a Wells Fargo, Blue Cross Blue Shield, AT&T, Rainbird, IHC, American Express, Prudential Life, Vast FX, Zion Securities és mások.

Chad nős, feleségével négy gyermek büszke szülei. Jelenleg a utahi Rush Valley-ben élnek, egy 200 hektáros vadvilági rezervátumban. Chad világhírű kerekesszékes sportoló: kosárlabdázik, rögbizik, sárkányrepülőzik és síel. 2003 júliusában Chad Világrekordot döntött személyes, több mint 500 mérföldes kerekesszékes maratonjával, Salt Lake City-től Las Vegasig. Chad szintén egy helyi bestseller, az Új magasságokba szárnyalni című könyv szerzője.

Chad nemcsak inspirálja, motiválja és megmozgatja hallgatóközönségét…Olyan élményt nyújt, mely mindenki szívét egy életre megérinti. Chad a Vezetés, Csapatépítés, Ügyfélszolgálat és Változás mesterfokon kategóriákban ad elő!

Engedd meg magadnak, hogy megváltozzon az életed.....

Pontos időpont: 2012. július 06-08.
Helyszín: VESZPRÉM ARÉNA - 8200 Veszprém, Külső-Kádártai út
Konferencia díj: 32.000 Ft

További részletekért fordulj hozzánk:

Kovács-Sipeki Rita (Belépekide)
06 20 434 1989

Brzezánsky Péter
06 20 930 3614

(csak számkijelzéssel fogadunk hívást)

HozzászólásokSziasztok! Aki ott volt

Sziasztok!

Aki ott volt tudja, aki nem az jöjjön el a következőre! Aki nem volt ott lemaradt valami egészen elképesztő dologról. Chad hihetetlen volt. Köszönöm hogy ott lehettem. Hatalmas megtiszteltetés hogy ott lehettem, egy levegőt szívhattam olyan emberekkel mint Chad és Kenton Worthington. Mint Váczy Károly, Benkovics Norbi, Balogh Ottó...és még sokan mások. Mind Nagyon sikeres emberek....
Megosztották velem, velünk a történetüket, megosztották velünk a sikerüket, megosztották velünk a legnagyobb titkot...
Elmondták, hogyan kell csinálni, mit kell tenni, hogy én is olyan sikeres lehessek mint ők.

Köszönöm nekik, életem végéig hálás leszek nekik!