2011. aug. 28. Ahogy velem történt meg...

A tegnap sem indult másképp, mint terveztem, átlagos napnak ígérkezett. Egyet kivéve, a délutáni program, amit izgatottan vártam.
Na, de ne rohanjunk ennyire... A délelőttöt „kutató” munkával töltöttem, keresgéltem egy filmet, ami sokunknak hasznára válhat. Igaz én már láttam (aki nem, az feltétlen nézze meg) és pont ezért kerestem, hogy letölthessem, és bármikor megnézhessem. „ A mi a csudát tudunk a világról” és annak második részét a „Le a nyúl üregébe” ez utóbbira még nem volt időm.

A nagy keresgélés közben mást is találtam (ez mindig így van). Rábukkantam egy olyan filmecskére, ami a meditálásról és annak lényegéről szól… Minden teremteni vágyónak figyelmébe ajánlom!!! A címe a szellem valósága
Nagyon részletesen és érdekesen mutatja be a lényeget, bár volt olyan benne, ami picit túl misztifikáltnak hatott számomra, de mégis alapvetően minden szükségen infót elmond a témáról.

Pont a végére értem a filmnek…Sietősre is kellett vennem a tempót, hiszen eldöntöttem, ott leszek a secret talin…
A metróhoz érve…(nem közlekedik) Pff…gyorsan metró pótló… Ugye-ugye na, de nyugtatom magam, időbe vagyok, simán oda érek..nem kell túl aggódni :) és valóban háromnegyedre ott is voltam…
Ilyesztőőő…. nem látok senkit…talán nem jól olvastam…vagy valamit kihagytam..:( mentem vagy 3 kört a szökőkút körül)..néztem az embereket..vajon ki jöhetett a talira…egy lányzót szúrtam ki, de amilyen nyámnyila vagyok…nah nem kérdeztem rá…de végül figyelmes lettem egy kisebb társaságra, amint épp egy kört igyekeztek tenni a szökőkút körül…azt hiszem…talán ők lesznek…

ÉS IGEN :) VÉGRE EGYÜTT…elindultunk egy nyugisabb hely felé…

Leültünk körbe…azzal kezdtük, hogy mindenki pár szóban bemutatta magát…pfúúú…meg kell szólalnom… aztán elég hangosan mondjam..ááá…nem vagyok hozzászokva, hogy idegenek előtt beszéljek…főleg magamról pfff van még mit tanulnom…pánik….hirtelen azt sem tudtam miért vagyok ott…bár a mostanában szokott jó érzés megvolt…jó helyen vagyok…semmi kétség…nyugalom
Jó hangulatban telt a találkozó, a végére már kezdtem oldódni…meg kissé csontig fagyni :D

Mindent összevéve…tetszett..nagyon tetszett…jó volt ott lenni azokkal, akik ott voltak és úgy, ahogy ott voltunk…
Köszi mindenkinek :)

UI: a magam nevében remélem Adminunk összehozza újra azt a clubbot és megint találkozunk mindenkivel :)

Címkék:

Hozzászólásokmiááááúúúú:)))) így?

miááááúúúú:)))) így?beváltottam bibliákra:)

beváltottam bibliákra:)nem tudom..mutasd:)

nem tudom..mutasd:)mi pedig örülünk, hogy

mi pedig örülünk, hogy örülsz, hogy örültünk :)Remélem a következőn én is leszek . Remélem .

Remélem a következőn én is leszek . Remélem .

Pedig de mentem volna , de nem a szomszédban volt a tali , és mi meg aznap délelőtt indultunk pár napra nyaralni a Káli medencébe családostul ( bő család ilyenkor jön össze mindenki már szokásként minden évben ebben a családban én új vagyok ( már tavaly óta ).

Örülök hogy jól sikerült , jól éreztétek magatokat .ugyanaz, hová tűnt a kamerád?

ugyanaz, hová tűnt a kamerád? :)nyávognék? :)

nyávognék? :)a nyávogásodról meg tudom

a nyávogásodról meg tudom állapítani:)én meg kölyök cica...:)))????

én meg kölyök cica...:)))????csikó:)

csikó:)Hmmm úgy tippelem max 30 :)

Hmmm úgy tippelem max 30 :)há' pont eggyel több mint

há' pont eggyel több mint tavaly ilyenkor :Dmé,hány éves Admin?

mé,hány éves Admin?Tudtam....:D:D:D:D

Tudtam....:D:D:D:Dén is ott voltam..én voltam a

én is ott voltam..én voltam a szökőkút:)uhh ez nem semmi kis

uhh ez nem semmi kis kaland... de mint tudjuk minden okkal történik...bár az ilyenek nem kellemes élmények de lehet egy nagyobb rossztól menekültél meg...és nem a találkozóra gondolok mert az szupi volt :)

Jobbulást Neked és találkozunk legközelebb :)hát Ragyogás, te sem vagy

hát Ragyogás, te sem vagy semmi :) jobbulást kívánok!! amúgy meg el kellett volna hozni magaddal a macskát is :) úgy látszik ez egy ilyen nap volt de úgyis lesz még találkozó, hisz minden évben van. meg a Secret klubot is újra indítjuk szerintem mert úgy néz ki sokan hiányolják a jókedvű találkozók hangulatát :)Kedves Blogindító, Belépekide:) És kedves Admin!

És kedves mindenki aki olvassa:)
[:@] Jól el és beterveztem a szokásos találkozónkat magamnak.... mire pufff!!!!!!!!!!!!! Lányom felkért a tiszteletteljes " MACSKA FELVIGYÁZÓ" szerep szerinti címre! Ez lett a vezstem, minda kettőnk veszte, mert az a drága tigrisszürke csíkos beste macsek alfonz, MEGLÉPETT!!!

HAHHHHHHHH! És ez még a kisebbik "rossz"! A nagyobbik, hogy amikor a szomszédba átugrott, ő kennyedén, nekem meg csak kerülővel ment, amire odaértem, ott találtam a másik macskák tálkájánál, falatozott. Én nagy bátran nyúltam érte, meg akartam fogni, de csak a szokásos lágy fogással, hiszen egy jámbor, szelíd kis cicus hercegnőről van szó, szóval, nem fogtam meg erősen, kiugrott a kezemből és nagy prüszköléses fújással átívelte magát a kezemen és BELEHARAPOTT!!! Akkor jöttem rá, hogy nem az én kis drága hercegnős cicámat akartam nyakon csípni........! Vérzés, csorgatás, hazamenés, kimosás, és szídás ( a dög!!!), majd egy gyors kötözés / közbe ökelme hazaérkezett, és dorombolt a beste lelke!!/ Na irány a Baleseti Sebészet. Ahol körberöhögött a doktor, mellesleg szimpatikus módon, de a macskáékat utálja! Ezért én nem libegtem ki sajna közétek!

Éjszaka fájás, lüktetés, sajgás, reggel 8 óra, Sebészet, átkötözés! Puff! Hiába kaptam TETANUSZ-t, a vérmérgezés csík beindult.
Na ennyit a kalandjaimról:))) Most már paradicsomos dunszt kötésben érleljük a gyulladást belőlem, mert a doki, AUGMENTIN gyógyszert- méreganyagot akart adni.

Szeretettel felétek: Anikó

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?dffd437b8da078d0ccad5bec4f9b95efBevallom én meglepődtem

Bevallom én meglepődtem amikor bemutatkoztál :) Egy idősebb valakit képzeltem el :) De kellemes meglepetés volt...:)kedves Belépekide, örülök

kedves Belépekide, örülök hogy tetszett :) és hogy jól érezted magad, nekem nagyon szimpatikus volt mindenki aki jött, és örülök hogy egy jó társaság alakult ki. és úgy vettem észre hogy mindenki a legjobb formáját hozta, mindenkinek volt egy-egy kedves szava, gesztusa, mosolya a többiekhez, jó volt látni a sok csillogó szemet :) és persze megismerni sok új arcot is végre, akik a nevek mögött vannak :)