Katyvasz

Szóval az van, hogy úgy döntöttem ma írok. Igazából nem is tudom még mi sül majd ki belőle, meglehet az is, hogy semmi. Ez amolyan késztetés vagy nem is tudom. Nem. Inkább sugallat. Valami nyomaszt. Nem tudom pontosan mi lehet, igazából nem érzem magam se rosszul tőle, se jól. Olyan feszítő érzés, de mégsem kellemetlen. Azt hiszem, inkább nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget neki, ha fontos a miértje előbb vagy utóbb megmutatkozik.

Miközben irkálom itt azt, amiről még fogalmam sincs mi lesz a vége, eszembe jutott valami. Talán ez kapcsolatban lehet ezzel. Mostanság vissza- vissza tér, szinte mindennap felmerül bennem. Minden egyes nap előjön egy érzés, hogy ma valami fantasztikus dolog történik, persze nem történik semmi különös, és ami meglep, hogy ez már egyáltalán nem lep meg, mármint nem vagyok csalódott, hogy nem történt semmi különös, egyszerűen csak nyugtázom. Ami inkább foglalkoztat ezzel kapcsolatban az, hogy tulajdonképp mire várok? Vagyis minek kellene történnie? Érzés szinten merül fel és igazából nem tudom hová tenni ….mi lehet ez?
Ha erre rájövök már megérte ezt az egész homályos agymenést, katyvaszt leírni, de ha ráismer valaki magára és ő jön rá a saját megoldására ez által akkor még jobb... :)

Hozzászólásokreplica versace bags

I bought this replica VERSACE shoes and bags and clothes from this store. [url=https://www.replicaversace.co.uk/]replica versace[/url] The quality is very good. I have bought them many times and recommended them to my friends.[url=https://www.replicaversace.co.uk/product-category/bags/]replica versace bags[/url] They all praise the quality of shoes and bags, and the service attitude of the store is good.barneklær delbart

barneklær delbart, å behandle inngrodde hår skambeinet, for å bli kvitt utslett under armhulen og mer. I dag’s verden, vi meagerly vær oppmerksom på vår helse som i denne travle dag til dag liv, o,barneklær,g det er virkelig vanskelig å administrere tid og ta vare på kroppen vår. Med alarmerende grad av forurensing øke og forurensning i mat produkter, folk med å håndtere så mange helseproblemer og orale problemer er ikke bak. Det er ingen alder bar for ,Bæresele Test 2019,dental problemer som folk nesten hver aldersgruppe er vendt mot tannskader som tannråte, tannkjøttsykdommer, munnen sår, dårlig ånde, tann erosjonamp; følsomhet, osv. mye folk velger å gå til en tannlege for sin behandling, men de vet at deres geby,barneklær på nett,rer og behandling er svært dyrt som automatisk repulses ideen i hjernene deres.Igen csak idő kérdése csupán

Igen csak idő kérdése csupán :)Semmiképp sem sértődtem volna

Semmiképp sem sértődtem volna meg erre, mert vissza olvasva, de még megírás közben is jól szórakoztam én is rajta :)

Örülök, hogy tetszik :)mindenre rájössz:)

mindenre rájössz:)Ez kicsit mókás volt. :D Nem

Ez kicsit mókás volt. :D Nem megsérteni akarlak ezzel. Nagyon tetszett ez a kis eszmefuttatásod! :)