Nem adom fel...

Pfúúúú… Ha vissza tudnám nektek adni azt az agymenés sorozatot, azt a viaskodást, küzdelmet, ami nap, mint nap lejátszódik magam és magam között… és mivel rendelkezem némi öniróniával én is csak nevetek rajta néha, bár cseppet sem olyan vicces mint ahogyan én azt elbagatellizálom… Megörülök? Vagy megörülök saját magamtól. :D Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a filmekben a főhős egyik vállán az angyal, másikon az ördög és mindkettő mondja a magáét.

Gondolom sokan vannak vele így, ha nem, akkor tényleg megőrültem. Pár éve volt egy kisebb fajta összeomlásom, hirtelen sírva fakadtam első gondolat, ami felbukkant, hogy ki vagyok én? pff Segítség kell… Modern társadalmunk első lépéseként, google, keresett kifejezés: önismeret, vagy valami hasonló. Nos, akkoriban a spiritualitás nem igazán érintett mélyen, így ami az átmeneti segítséget elhozta az egy olyan web-oldal ahol pszichikai önismereti tesztek voltak, töltögettem őket, rajzolgattam meg minden, ami kellett ahhoz, hogy kapjak egy elemzést a személyiségemről… Hmm akkor jó volt, akkor elhittem és megnyugodtam, bár halványan élt bennem még a gondolat: segítség kell, ez viszonylag hamar el is temetődött a semmibe. Most úgy érzem megint alakul ez az összeomlásosdi. A történet most annyiban más, hogy tudom, hol kell keresnem a választ.
Megnyugtató…
A kérdés csak az marad, megtalálom az örök kérdésre a válaszom, vagy keressek diliházat teljes ellátással, bentlakással. A lecke feladva: Ki vagyok én?? Jöhet a keresés :)
„Nem hős, nem nős, nem gyémánt és nem is agyag, Se csúcstechnika, se hanyag anyag”…
Hihi :) Hirtelen ez a szám ugrott be, gyorsba: youtube, keresés, másol, beilleszt, hallgat, olvas (mármint a dalszöveget) vigyorog.

Zárás: „Én kérdezek, amíg szétesek,
És ha nincs, aki felel, én nem adom fel.”

Címkék:

HozzászólásokPersze, hogy okosat mondtál.

Persze, hogy okosat mondtál. Nincs ezzel gond. Csak úgy gondolom hogy ezt mindenkinek saját magának kell megtapasztalnia.Így nekem is. Az elméletben tudás az még nem tapasztalat. És én még egyenlőre csak elméletben tudom azt, hogy "nem tudom". Ez van, de mint az írásom címe is mutatja : nem adom fel :)))Értlek :) Hát, azt hittem

Értlek :)
Hát, azt hittem mondok valami okosat azzal, hogy "nem tudom" :)))
Köszi a linket :)Kedves Szivárványvirág!A én

Kedves Szivárványvirág!

A én is úgy vagyok vele hogy majd alakul valahogy, csak ha van valami ami kikívánkozik belőlem azt szeretem leírni és megosztani. Több okból is:
1 hátha valakinek volt hasonló és mond valami okosat...
2 Segít mert megkönnyebbülök tőle
3 hátha valakinek segítségére van az én írásom, vagy bárki hozzászólása
4 később jó vissza olvasni hogy is volt és mit gondoltam róla

Minden jót és sok sikert az utadon!

Am találtam egy ilyet, ha esetleg érdekel töltsd le:

Brandon Bays belső utazás Cd+videó+könyv
Hátha... :)mint a guberáló akinek elfogy

mint a guberáló akinek elfogy a helye
nincs hová tenni az újabb szerzeményeketÉrtelek :)

Értelek :)
Én jelenleg annak is örülök, hogy a "nem tudom" nem :( hanem :)
Ez konkrétan pár napos élmény, szóval élvezem :)))
Tény, hogy ha úgy vesszük szinte semmi, mert még csak azt sem tudom, hogy "hogy kellene befelé nézni", és hasonlók... De majdcsak lesz belőle valami :)Igen van tovább, de ahogy

Igen van tovább, de ahogy Adyashanti mondja, amikor rájössz, hogy nem tudod ki vagy és egy ponton túl, amikor megvilágosodsz valóban nem lesz már a kérdés. Igaz nem fogod a választ sem tudni, de elkezded megismerni azt aki vagy. Ott kezdődik az igazi móka. :) Mert az, hogy megvilágosodsz az még csak a kezdet. Én még nem tartok sehol, sajna csak az elméleteket olvastam, de az út, ami oda vezet "rögös", nem egyszerű....felmerülnek kérdések, félelmek stb.
Nem csak könyvekből akarom tudni, valóban akarom tudni, mert könyvekből már sokan tudnak sokmindent, de amíg nem tapasztalod meg, addig az hogy "NEM TUDOM" rohadtul nem elég....ezt simán egosan is bárki megállapíthatja, én nem az elmémmel akarom tudni azt, hogy nem tudom, hanem a lelkemből, szívből átérezve....Van tovább is?

Értem :)
Lenne tovább is?
Illetve biztos van tovább, de nem hiszem, hogy van másik válasz.
Osho szerint sincs válasz, maximum egy idő után már a kérdés sem lesz meg.

Engem mindenesetre nem lombozott le a "nem tudom", sőt :)
Illetve az jutott még eszembe, hogy amíg "tudni akarod", addig megkapod, hogy tudni akarhasd. Vagy mi :)))Adyashanti jó gyerek!

Adyashanti jó gyerek! Olvastam az Üresség táncát és ezt a videóját is láttam 1-2x ;) Eddig a válaszig én is eljutottam, de van tovább...és én a továbbot is tudni akarom.

Azért köszi!Nem tudom...

Régen én is úgy voltam vele, hogy Ki vagyok én? Nem tudom! NEM TUDOM!!! ÁÁÁÁ, úristen, NEM TUDOM!!! Most mi lesz velem, semmi nem vagyok, senki nem vagyok, semmit nem érek, atyaég, el kell érnem valamit!! Nem tudom, rossz válasz, tudnom kell! Milyen ember az aki nem tudja, hogy ő kicsoda???
Aztán jött Drága Adyashanti és megmondta a frankót! Hallgattam és végre leesett, hogy ki vagyok én. NEM TUDOM!!
Szerintem nézd meg ezt :)
Lehet, hogy neked nem jön be, nekem bejött! :)Összességében jelen pillanat

Összességében jelen pillanat így áll a helyzet...;(nem tudod?

Szóval, összességében az a válaszod, hogy nem tudod?
... ;)Kedves Szivárványvirag!Pont

Kedves Szivárványvirag!

Pont ez a bajom, hogy több válasz is eszembe jut, ha felteszem ezt a kérdést... De tudni az más....egyikben sem vagyok biztos, hogy jó válasz. Én is tudni szeretném, nem hinni vagy sejteni, biztosan tudni.
Szívből örülök, hogy te tudod a saját válaszod.Ki vagyok én?

Régen is volt válaszom, a Ki vagyok én? kérdésre, csak azt hittem, hogy az nem válasz.
Most is ugyanaz a válaszom, csak most már tudom, hogy az a válasz.
Nem kell hozzá sem teszt, sem könyv.
Neked mi jut eszedbe először, ha arra gondolsz: Ki vagyok én?Kedves Keisla! Velős válasz

Kedves Keisla!

Velős válasz köszönöm, törpölök rajta. Kincset érő mondat!Köszönöm

Köszönöm Felebarátikérdés!

Eléggé vizuális típus vagyok, ami néha elég vicces, így rögtön ez jutott eszembe a helyzetről. Igyekszem a feladatot megoldani.Kedves Dezoxi!Köszönöm a

Kedves Dezoxi!

Köszönöm a könyvajánlást! Ezeket ugyan még nem olvastam, de páron már túl vagyok :) (Mello,Adyashanti,Golas,Tolle, Szatmári L. M.) Meglátjuk, csak az a bajom, hogy kb mind ugyan azt írja le, mármint ami a lényeget illeti, igaz mindben van 1-1 plusz infó...olyan ez mint a kirakós játék, van aki már egy darabból kirakja van akinek több kell....Meglátjuk nekem hány darabkára van szükségem. :)Kedves Love--Faith! Az

Kedves Love--Faith!

Az egyetemet azért ne hagyd ott, szerintem. Magadra közben is rálelhetsz.
Annyit én már tudok, hogy a válaszokat magamban kell keresnem, pár könyvet már elolvastam a témáról. És kb mind ezt írja. A meditáció nagyon sokat segít, na meg az is ha bármit is csinálsz és közben rádjönne ez az agymenésesdi, akkor csak annyit kell tenned, hogy lecsöndesítsd, hogy elkezded figyelni a légzésedet.
Fordítsd figyelmedet, arra ahogyan beszívod és kiengeded a levegőt. Ez átmenetileg segít. A hosszú távú megoldásokat még csak elméletben tudom, és hülyeséget nem akarok mondani, no meg ez mindenkinél más.Az vagy igazán....

..., aki akkor is lennél, ha egyedül lennél a világban.:)Megörülök?

Bekesseg nektek!

Kedves Belepekide,

"...Megörülök? Vagy megörülök saját magamtól. :D Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a filmekben a főhős egyik vállán az angyal, másikon az ördög és mindkettő mondja a magáét..."

ez a hasonlat telitalalat.
Komolyan.
A nagy feladat, ki tudni valasztani, melyik sugallatra hallgass.

Jo valasztasokat es szep napokat!Ajánlom figyelmetekbe

Balogh Béla : A végső válasz című könyvét! Igen sok mindenre választ kaphattok belőle!Majd az emésztés végeztével a többi könyvét is! Ez az ember igen érthetően elmagyarázza a "Titok", az Univerzum, stb., működését! Agymenésre pedig ott van Byron Katie: Négy kérdés című könyve.Hmm...

Ismerős helyzet.
Én nem akarom feladni,de mi van,ha azt se tudom melyik a helyes út? Ismerem önmagam,v nem? Ez itt a kérdés... gondolom,ha nem ismerem,akkor nem is tudhatom melyik a helyes út.. nemde?

Én is napok óta szenvedek. Képtelen vagyok eldönteni mit akarok. Folytassam az egyetemet,vagy hagyjam? De akkor mit csináljak helyette?? áááá :S néha már odáig jutok h tök felesleges bármit is tennem.. :S :(