Bif blogja

Mindenkinek tudnia kellene - Korunk fogyasztói társadalma

Sziasztok!

Épp most néztem meg egy videót youtube-on, ami azzal foglalkozik hogy hogyan védd ki a propaganda piszkos trükkjeit, hogy kerüld a szándékosan gyakorlatilag megmérgezett élelmiszereket és egyéb érdekes tények a táplálkozásról, az emberi szervezetről és egyéb érdekességekről amit mindenkinek tudnia kell(ene). Tovább »

Mentális próba hatékonyan - vizualizáció mesterfokon

Leo Angard: Szerezd vissza éleslátásodat c. könyvbe belenézegettem és egy roppant érdekes dolgot találtam vizualizációval kapcsolatban, így hát megosztom veletek:

"Valóságstratégiád
Ha ismered annak a belső kódnak a működését, amely megmondja neked, hogy mi­
kor tarthatsz valamit valóságosnak, roppant érték birtokában vagy. Mégpedig azért,
mert ezt a rendszert azon dolgok megerősítésére is felhasználhatod, amelyeket erő­
teljesen akarsz megtapasztalni a valóságodban. íme egy módszer annak megvizs­-
gálására, hogy milyen módon értelmezed a világod:
1. Idézd fel, hogy mit reggeliztél ma! Tovább »

Felejtsd el rossz érzéseidet!

felejtsd elA titok kapcsán sokszor hallhatjuk hogy a kulcs hogy jól érezzük magunkat. Ami nem is oly meglepő hiszen hogy hogyan érezzük magunkat az határozza meg tetteinket, gondolatainkat. Ha negatív érzéseink vannak mindenki tapasztalta már hogy semmi sem jön össze, nem tudunk kijönni a barátainkkal stb. Tehát szabaduljunk meg a rossz érzésektől. Brian Tracy gondolatait és saját tapasztalataimat szeretném leírni Nektek a témával kapcsolatban. Tovább »

Lelki törvények

természeti törvényekAhogy néztem az oldalon még nincs fent sok törvény ezért leírom a szellemi törvényeket, Brian Tracy szemináriumából. Fontos hogy ezeket Ti is ismerjétek mert nem csak a vonzás törvénye létezik, a többi törvényt sem szabad figyelmen kívül hagyni.

A lelki törvények állandóan fennállnak, ugyan úgy ahogy a gravitáció törvénye. Ez azt jelenti ha leugrik egy tízemeletes ház tetejéről a szülővárosában, Londonban, vagy akár Peruban akkor egyszerűen Tovább »

Az önbecsülés és annak fontossága

Brian TracyBrian Tracy aki több mint 30.000 órát töltött az egyéni és társadalmi siker tanulmányozásával, egyszer azt mondta: "Az siker legmélyebb titka tehát a következő: Gondoskodjunk az önbecsülés állandó növeléséről, gerjesztéséről. Cselekedjünk folyton olyasmit, önmagunknak, önmagunkért az életünkért, amitől tetszünk magunknak, amitől elfogadjuk és tiszteljük önmagunkat. Mondjuk tehát újra és újra: Én szeretem magam, én szeretem magam, én szeretem magam.". Ha nem halottatok volna még Brian Tracy-ről akkor Tovább »