Új időszámítás

Nagy elhatározásra jutottam, leszámolok minden rossz szokásomról az elkövetkezendő időszakban :)

Hogy miért épp ma? Na erre nem tudom a megfelelő választ, de talán most ért meg bennem elég erősen az elhatározás. Az ember normális esetben tisztában van a hibáival, csak épp sokszor nem vesz róla tudomást.
Kíméletlenül őszinte volt hozzám, de minden szava jogos.

Semmi sem történik ok nélkül. Ez sem.
Kicsit olyan, mintha minden amire eddig vágytam, épp az orrom előtt öltött testet. Én meg egyszerűen felfogni sem tudom, hogy ott van.
Soha semmit sem adnak ingyen, és azt hiszem keményen megfizettem az árát. Most meg csak itt ülök hatalmas csodálkozó szemekkel.
Kicsit olyan érzésem van, hogy még nem nőttem fel eléggé ehhez a feladathoz, de ami késik, nem marad el. Szóval semmi mást nem akarok, csak javítani azon ami kell ahhoz, hogy tökéletes legyen.
Úgyhogy csak az a fontos, hogy napról napra jobb legyek.

Az első amivel le akarok számolni, az a halogatásom. Piszkosul megkeseríti az életem. Attól, hogy előttem van egy feladat, és nem esek túl rajta rögtön, csak össze torlódnak, és még nehezebb. Azt az időt veszik el, amit sokkal értékesebbre is használhatok.
A másik megint csak nem egyszerű, a több mozgás. Piszkosul legyengültem az utóbbi időben. Nem csak lélekben, de testben is erős akarok lenni.

Ma igazán hálás vagyok két embernek. Az egyiknek az őszinte szeretetért, a másiknak pedig, mert hosszú ideig volt mellettem,mikor szükségem volt rá. Nagy hiba volt, hogy sohasem mondtam ki. Leginkább ezek azok a dolgok,ami miatt a legnagyobb ellenségemmel akarom kezdeni.
Ezen kívül ennek a kis havannai szőrcsomónak, aki folyton megmosolyogtat az utóbbi időben :)

HozzászólásokKöszönöm:)

Köszönöm:)blueeyes

Bekesseg nektek kedves blueeyes!

"...Úgyhogy csak az a fontos, hogy napról napra jobb legyek. .."

Nagyszeru elhatarozas!
Erot es kitartast kivanok neked hozza.:)

Hasznos, mozgalmas, szep napokat!