boldog blogja

A gondolat teremt, de nem mindegy, hogy mit akarunk és az hogyan teljesül....

A gondolat teremt.... Tovább »

A várva várt igaz szerelem

szerelemKedves olvasóm!
Enged meg, hogy megosszam veled az mi boldogságunkat!
A páromnak sok rossz tapasztalata volt párkapcsolat terén, nem kapott olyan szeretett amit érdemelt volna. A párom és én is egy internetes oldalon voltunk fel regisztrálva, ő írt nekem, semlegeset, de kedveset. Én válaszoltam rá. Ő ismét írt. Hirtelen annyira közel éreztem magamhoz, hogy talán megilyedtem ettől és nem jelentkeztem egy-két hétig, sőt mindent elkövettem, hogy Tovább »

Címkék:

Fesd meg a saját életedet!

fesd megFESD MEG A SAJÁT ÉLETED!!!

Emlékszel a titok c. filmre(?)! Te is tedd azt, amit ott láttál! - Nekem sikerült úgy magamhoz vonzani eseményeket, tárgyakat, személyeket, hogy egyszerűen lerajzoltam azt, amit szerettem volna elérni!
Ha ránéztem a képre, csak POZITÍV gondolatok voltak bennem! Mint mással is, velem is előfordult a bizonytalanság. De bárhol is voltam épp, csak becsuktam a szemem és Tovább »

Címkék:

Boldogság!

Tudjátok mit legyetek boldogok....

Csak úgy! Ne gondolkodj, elmélkedj! Élj! Éld át gondolatban amit szeretnél a valóságban!
Élj úgy, hogy szabad vagy, mint a madár!
Élj úgy, hogy csak nevetsz mosolyogsz a világra!
Szabad vagy! A szabadságodnak csak Te magad szabhadtsz határt! De határ ha Te úgy akarod akkor nincs!! Tovább »

Titkos tanítások (Müller Péter)

Müller Péter, titkos tanításokJó pár hónapja már, hogy egy valamit igazán, tiszta szívből szeretnék bevonzani. Kisebb nagyobb sikerrel ez sikerül is. Ez ügyben jósoltattam már nagyon régen egy kártya vetővel (eddig amit mondott minden bejött) ő akkor azt mondta, hogy igen létrejön, megvalósul az amit szeretnék, de ez egy nagyon hosszú és nagyon lassú folyamat lesz majd... Hát teltek, múltak a hetek hónapok... Volt hogy már azt hittem, "igen sikerült és előbb, mint ahogyan azt a jós mondta", de Tovább »

Az én titkom

nevetésAmikor felébredtsz, mond a családodnak, hogy jó reggelt! De mosolyogva, életvidáman! Amikor reggel bemész a munkahelyedre/iskolába... stb, mond mindenkinek, széles szívből jövő mosollyal, hogy jó reggelt!! Még annak is akit nem szívlesz! Garantálom, hogy az egész napod ilyen szép lesz, és derűs, mosolygós :-))

Velem előfordult, hogy Tovább »

Címkék:

Szeretem!!!!

Most nem a tőlem megszokottat írom! Nem intelem, tanács.... Csak ÉN és Ő=MI:-)

Szeretem a párom, mert szeretem! Megmagyarázni, ha Ő kérné se tudnám csak szeretem! Nem tudom, hogy mit szeretek benne, mert mindent szeretek ami Ő!!!
Nem tudok neki ellent mondani, nem tudom Őt utálni, még ha más szerint és Ő szerinte is lenne rá okom! Mert szeretem! Tovább »

Amíg kérdezel, addig kételketsz!

szerelem érzésVolt már, hogy szerettél volna egy munkát, autót, lakást, pasit/lányt?! És folyton azt kérdezted mindenkitől, hogy szerinted sikerül? Sikerülhet nekem?
Amíg ehez hasonló kérdéseket teszel/teszünk fel önmagunknak, addig kételkedünk, mindenben, de legfőbb önmagunkban!

Amíg azt kérdezel másokat, hogy sikerülhet-e neked adott dolog addig a negatív rezgést erősíted önmagadban, és arra koncentrálsz! De akik nem a "titok szerint élnek" azok lehet, hogy azt mondják, hogy nem neked ez "ez és ez miatt nem sikerülhet". Ilyenkor kedvedet szegik, talán Tovább »

Címkék:

Az élet boldog és vidám! Mosolygj a világra és rád mosolyog a szerncse!:-)

Szépet és jót kívántam néhány "teremtő" társamnak, hogy végre azt amit nagyon szeretnének bevonzhassák!! Másnapra én lettem nagyon boldog mert amit annyira szerettem volna megkaptam :-))

Segítek másoknak ha tudok, szóval, tanácsal, ha van rá lehetőségem pénzzel, vágy egyéb más módon!!!

Probálom az életett komolyan venni, de semmit se komolynak vélni!!! Tovább »

Címkék:

Újra bevonzom a régi szerelmemet!

Sziasztok!

Ezt a blogot azoknak szánom akik újra beakarják vonzani régi szerelmüket, kedvesüket!

A topic nagy népszerűsége miatt döntöttem úgy, hogy blog formájában is írok erről!

Pontokba szedek néhány dolgot, amin mindenki gondolkodjon el és ennek megfelelően akarja bevonzani azt a bizonyos nagy Őt!!! Tovább »

Címkék: