Angyalokkal táncoló...:(

Bár sem tisztem, sem tudásom nincs meg ahhoz, hogy kétségbevonjam a világ működését, mégis napok óta egyetlen egy kérdés visszhangzik a fejemben. Miért kellett elmennie?
Igen, napok óta ezen morfondírozok, hiszen a lelkem most sehogy sem tud megelégedni, sem a racionális, sem a többi felvilágosult "válasszal".
Sőt, jön a következő, és a következő kérdés is...Miért most? És mért ő?

Mielőtt bárki felháborodna az utolsó kérdésemen, nem arról van szó, hogy másnak kellett volna helyette eltávozni, hiszen mindenki élete ugyanolyan fontos az univerzumban. Ezt jól tudom.
És mégis...miért pont ő?
Miért kell egy olyan fiatalembernek eltávoznia az élők sorából, aki igazán megpróbálta jobbá tenni a világot, aki a szerzett hírnevét, és "vagyonát" valami egészen másra használta, mint a többség? Még egyszer megkérdezem, miért?
Hiszen szükségünk volt rá, szüksége volt a rászorulóknak őrá, szükség lenne rá továbbra is, hogy példát mutasson mindenkinek, bárkinek!
Sok-sok magyarázatot hallottam az elmúlt napokban a feltett kérdésemre, de nem kaptam rá olyan választ, ami megnyugtatta volna háborgó lelkemet.
Hozzáteszem, nem arról van szó, hogy fanatikus rajongója lettem volna bármikor is, úgy mint színésznek, de mint ember, már évek óta kivívta a tiszteletemet.
Igazán sajnálom a távozását, nem tudok egyenlőre semmiféle pozitívumot sem érezni a halálát illetőleg. Nem szégyellem, úgy gyászolom a hirtelen jött távozását, mintha egy közeli hozzátartozómat veszítettem volna el. Le vagyok sújtva, hiszen sok dolga lehetett volt még...
Nagyszerű ember, egy lány édesapja, remek barát, és szerető társ volt.
Paul Walker nyugodj békében...
<3

Címkék: