Egy rossz kapcsolatból

"Egy rossz kapcsolatból kimenekült ember ritkán talál magának másik társat. Nemcsak azért, mert sérült, hanem azért is, mert torz még a lelke. Hordozza még a ki nem hevert méltatlanságok nyomait. Hosszú ideig még "nem ő". Meg van nyomorítva. Rajta vannak egy rossz tekintet torzító bélyegei. Gyanakvó. Férfi- vagy nőgyűlölő. (...)

Először is, föl kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, s a léleknek ki kell hevernie a bántások fájdalmas emlékeit, de főleg meg kell vizsgálnod mennyit rontott benned az elmúlt kapcsolat. Meg kell szabadulnod egy rossz igézet hatásától. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Meg kell találnod igazi arcodat. És, főleg, vissza kell nyerned az erődet! Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn "szerettek", fáradtan kerülsz ki. Kimerülten."

(Müller Péter)

Címkék:

Hozzászólások...

Asszalamu aleykum!

Andras81,

te a jelened(legnehezebb pillanatok) miatt kacsingatsz az eg fele vagy keresel vkit? Mondjuk egy entitast, pl. kryont? :)))

U.i.:"Asszalamu aleykum, neked is!" irtad, ez igy helytelen, de azert ertekelem, hogy probalkozol! :)A rossz kapcsolat peldaja...

Asszalamu aleykum!

"...Isten áldására nincs szükségem, tartsa meg magának!..."/andras81/

Ez egy jo pelda, milyen a rossz kapcsolat, Istennel.
Az ember Istentudattal szuletik.
Aztan vagy taplaljak ezt a tudatot harmonikusan vagy "kiolik", megrongaljak, megszakitjak," felegetik". Kik? A szulok, kornyezet, baratok......stb.

De meg igy is, a legnehezebb pillanatban, nincs olyan ember, aki ne nezne sohajtva az egre, vagy ne sovarogna Isten segitsege utan!

Egyetlen EGYENES UT van, amely Istenhez vezet, a tobbi mind gorbe!

Egyetlen eletfeladatunk van, megtalalni ezt az Egyenes Utat.:)

szia.
nem, nem vettem-veszem zokon. :)

mindösszesen "hangosan gondolkodtam":

részben magamra, részben másokra gondolva írtam a kommentet.
azt, hogy túl legyen valaki egy ilyen kapcsolaton, rengeteg önismeretre és elfogadásra van szükség.
azt, hogy túl vagy rajta, azt csak az idő tudja visszaigazolni.

dolgozni kell rajta.
és igen...én is ezt teszem...

azt is látom azonban, hogy ez még mindig idő. de már gyógyulok. :)))
további szép napot-hétvégét neked. :)Nem az égiektől függ,

Nem az égiektől függ, elsősorban önmagunktól! Sajnos azonban könnyű átesni a ló másik oldalára; amikor az ember engedi magának megélni a fájdalmait (mert ez elengedhetetlen a lelki fejlődéshez, az újrakezdéshez) és könnyen "odalent" ragad, belemerül az önsajnálatba...elhatározás hiányában csak önmagát marcangolja (talán ezt élvezi??) s minden energiáját felemészti, közben telik az idő... Mindenki saját magáért felelős, a saját boldogságáért és csak az boldog, aki boldog akar lenni. Egy másik embertől, akár az "égiektől" képtelenség elvárni, hogy teljes életet éljünk, ahogyan mi sem lehetünk felelősek mások lelki békéjéért.

"Ha kiheveri egyáltalán..."
- Bízz Magadban! Saját életed minőségét teszed kockára ilyen kijelentéssel. Tudom mit beszélek (pontosabban írok), mert tapasztaltam.

"Akár képes vagy rá, akár nem, mindenképpen igazad van."

Remélem, segítettem egy kicsit és nem vetted zokon az írásomat. Kitartás! :)Olyan nincs...

Asszalamu aleykum!

....hogy rossz kapcsolat.

Van torvenyes es torvenytelen, es ettol fuggoen aldott v. aldatlan, nem csoda, ha az utobbi lemeriti az energiakeszletet.
Es van sok-sok zagyvalas 'kapcsolat' cimen.
Sajnos....

hogy ez mennyire igaz.....

csak az égiek tudják mennyi idő mire egy ilyen kapcsolatot valaki kihever.
ha kiheveri egyáltalán....
akár évek....

hogy ez mennyire igaz.....

csak az égiek tudják mennyi idő mire egy ilyen kapcsolatot valaki kihever.
ha kiheveri egyáltalán....
akár évek.