Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Nézzétek meg a kislány arcát, egyszerűen gyönyörű...
Ne haragudjatok, de nem tudok nem foglalkozni ezekkel a gyerekekkel, néhány aprósággal segítsünk nekik, aki tud! Bármilyen segítség jól jönne a gyerekeknek, a kórháznak. Sajnálom, ha ez reklámnak minősül!

Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Jó hírünk van!
Jövő héten beköltözik a jókedv a Madarász utcai Kórházba! Gyereknapot tartunk a kis hősöknek, hogy legyen erejük tovább harcolni!
A részletekkel nemsokára jelentkezünk, addig is várjuk a nagylelkű felajánlásaitokat, amelyeket a játékgyűjtésen már tettetek! Így lesz teljes a boldogságuk!

Pasaréti út 122./C. Fszt. 4
Budapest, Hungary 1026

Telefon (1) 356 2136
E-mail info@leukemias.hu
Honlap http://www.leukemias.hu
http://www.facebook.com/leukemiasalapitvany

Névjegy:
Gyermekleukémia
Küldetés:
Hisszük és értjük, hogy az elesettek megsegítésére a társadalom egészének kell összefognia; erőfeszítéseink csak így lehetnek sikeresek. Szervezetünk minden tőle telhetőt megtesz, hogy a lehető legtöbb daganatos, leukémiás beteg gyermek részére nyújtson támogatást.
A cégről röviden:
Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, alapítva 2003-ban.
Leírás:
Az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány célja a Magyarország területén élő leukémiás és egyéb rákos megbetegedésekben szenvedő gyermekek életkörülményeinek javítása, a gyógyulásra való esély növelése. Míg az 1950-es években a rákos gyermekeknek mindössze 10%-a élte túl a betegséget, ma már a rákos gyermekek 75%-a sikeresen gyógyítható, ha adottak a megfelelő körülmények.

Általános információk:
A 2000-es évek elején egy szülőkből és szakemberekből álló csoport összefogott annak érdekében, hogy javítson a leukémiás és egyéb rákos megbetegedésekben szenvedő gyermekek gyógyulási esélyein és családjuk életkörülményein. Ennek az érintett csoportnak közvetlen közelről volt lehetősége megtapasztalni a daganatos gyermekek sokszor alig elviselhető fájdalmát; harcát a betegséggel. Látták, ahogy a hosszú kórházi tartózkodás során egy-egy kezelés folyamata évekig eltartó, erős fájdalmakkal járó ismétlések végtelen sorozatává válik. Mégis ezeknek az elkötelezett felnőtteknek célt és reményt adott a hit, amit a gyógyult gyermekek sikeréből meríthettek. Tehették mindezt azért, mert bár a betegség még mindig pusztító hatással van a gyermekek és családjuk életére, mára a rákos gyermekek több mint 75%-a gyógyítható. 2003. szeptember 27-én ennek mentén jött létre az EGYÜTT A LEUKÉMIÁS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY kiemelten közhasznú nonprofit szervezet. Az Alapítvány elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon daganatos betegségekben szenvedő gyermekek gyógyításához.nélkülözhetetlen, mert ennek hiányában az immunológiai szempontból teljesen védtelenné váló szervezet átmenetileg nem tud védekezni a kórokozók ellen, így életveszélyes baktérium- és vírusfertőzések alakulhatnak ki.

► BANKI UTALÁS ◄
▪ Számlaszám: 11702036-20689775