Kötelező köröket futni...?

Én azt hiszem, sem maradi, sem túl modernül gondolkozó nem vagyok, mégsem értem, a "kötelező köröket futtató" nőket. Persze, sokan vagyunk, sokféle gondolkozással, más-más elképzeléssel, sok-sok különböző érzéssel, de mégiscsak hasonlítunk egy dologban, mind szeretetre vágyunk. Ahogy erősen vágyunk talán mind, egy jól működő, kiegyensúlyozott párkapcsolatra is. De hogyan működhetne jól egy kapcsolat, ha már a legeslegelején hamis tettekre "kényszerítjük" a kiszemeltünket...?
Valljuk be őszintén, a férfiak nagy része, egyáltalán nem "szívesen udvarol", egy bizonyos idő eltelte után, meg pláne nem.

Én nem azt mondom, hogy nem fontos az udvarlás, sőt nagyon is fontos, és nemcsak a kapcsolatok elején, de ne legyen "kötelező". Hiszen akkor ez egyáltalán nem őszinte viselkedést "kényszerít" ki az erősebb nemtől.
Ugyanis minden férfi "máshonnan jött", más szokásokkal, igènyekkel, viselkedési formákkal megáldva.
Én ki merem jelenteni, egyáltalán nem számít az az idő, már az udvarlási idő hossza, mert nem ezen múlnak, dőlnek el a dolgok.
Vannak gyors "egymásbafeledkezéses" kapcsolatkezdések, vannak átlagosak, és vannak a többlépésesek. Mindegyik jó, bármelyikhez is áll közel a személyiséged, a személyiségetek, úgy van jól, ahogy van. A szépség, az izgalom, mindegyikben ott lapulhat. Persze, csak ha őszinte lépések, tettek kísérik végig az "úton".
Tehát, légy kicsit őszintébb magadhoz, és/vagy a másikhoz, és ne "kéresd" magad feleslegesen...:)
L.I.

HozzászólásokKedves Burguca!

Így van.........Minek futkosnánk nem?
Minek futkosnátok?
Nem kell szaladgálni..........mert még a végén el fáradunk és le csücsülünk egy kis dombra......
Ahogy érzed ahogy érzitek szerintem.....
Az ismerkedés nagyon fontos szerintem,mert ott vannak a fokok....
Udvarlás manapság már nem nagyon van,pedig egy ici-pici azért kellene mert azért a nők ezt igénylik szerintem....
De persze át lehet mindent ugranide azért egy kapcsolatnál ez fontos,a férfi udvarol,és hódit.....a nő meg el csábul és hagyja magát,élvezi hogy rá figyel a férfi,azért valljuk be jó dolog ez.............
Egy kapcsolatnál az őszinteség és a BIZALOM a legfontosabb ez ALAP!!
~Egymásba feledkezős kapcsolat kezdés az milyen?

Szerintem is minden úgy van jól ahogy van,ahogy történik.......
Köszönöm a bejegyzésed!
Legyen szép a napod!Megérteni... (?) :D

Drága Burguca,

igen, mondhatjuk, hogy megértettem - bár sokkal inkább érzem, mint értem... Az agyammal képtelen vagyok érzelmi információkat feldolgozni, mert minden esetben tévút a vége. Az agy az évek alatt rögzült vélt vagy valós klisékkel "operál", amit az egyén sajnos elhisz... és kezdődik a bibi... ;):)

Neked is kedvesem!
És mindannyiunknak. :)Szmörcsi...:)

Én is!!! Szép napokat, heteket, hónapokat....!:)

Aki játszmázik, az játszmák által vész el...
Ha elejétől fogva önmagunkat adjuk bele, mindenféle maszkok nélkül, sokkal nagyobb az esélye, hogy hasonlót fogunk bevonzani. :)))
S ha mégsem, mi a saját szemünkben akkor is őszinték, erősek és becsületesek vagyunk, ami elengedhetetlen.

ölellek Ildi :)Kedves Burguca!

Jó írás,tetszik:)
Így van igazad van....

Minden úgy van jól ahogy van:)
Így van:)
Szép estét!CsiribiManó!!! Szia!

Azért örülök, hogy te megértetted, hogy mit is akartam mondani...:)))Érdekes...

... olvasni a bejegyzést és a hozzászólásokat...
Érzetem szerint burguca a játszmákra, drámákra, színházra gondol, ami bizony sokaknak lételeme. Sokan ezektől tudják csak érezni, hogy léteznek, hogy élnek. Fontos nekik. Ha épp nincs - olyan szituációkat teremtenek, hogy megélhessék, hogy érezhessék, hogy élnek...
Szerencsére vannak, kik drámák, játszmák nélkül is élik/érzik létezésüket. Jól érzik magukat megtapasztalásaikban - ezért nincs szükségük a "drámatagozat" műsoraira. No - az ilyen emberekkel a "drámatagozatosok" nem tudtak mit kezdeni... A december 21. un. "paradigma váltásnak", - vagy inkább nevezzük Új Energiának - köszönhetően azonban a "színházi" emberek önkéntelenül is elkezdtek nyitni a játszmátlanok felé. Érzékelik boldogságukat, szabadságukat, amit ők is szeretnének érezni, megélni. És ennek köszönhetően egyre különösebb Találkozások, Kapcsolódások jönnek létre ember és ember közt, csodálatos megéléseket szerezve ezekkel egymásnak és elsősorban önmaguknak - már, ha megengedik maguknak a megélést...
Én valahogy így érzékelem ezt a dolgot mostanában...
:D*

"Egymásbafeledkezni". :) Igen, amikor valóban nem érzékelhető sem tér, sem idő, semmi más. Nagyon szép és meghitt találkozás. Lassú, vagy éppen keringve forgató mámoros, békés tánc. Azért van abban valami, hogy ennek sokféle megtapasztalási módja lehetséges.

Hálás vagyok. *)