Évértékelés

December 31. Szilveszter. Bulizás, az év átgondolása, elmélkedés.
Volt jó is, rossz is, vegyesen.
Jó? Először is az, hogy felvettek az egyetemre, túlvagyok a vizsgák felén sikeresen. Aztán idén ismertem meg a Titkot is. Ide 28 hete, és 5 napja regisztráltam. Voltam felsőbbén terápián, készülök kineziológushoz, és várom, mikor lesz vizsgaidőszakon kívül Esszencia kurzus, ami az önismerettel foglalkozik. A fejlődés útjára léptem. Sokszor elestem, de felállok, megyek. Úgy érzem, idén az öcsémmel is jobb lett a kapcsolatom. Mindig is szerettem, de miután felnőttünk, csak távolról szerettük egymást, nem nagyon bírtunk egy légtérben tartózkodni, mert abból vita lett. Ennek vége. Egyszer még a csigaházamból is kimozdultam idén, és az az alkalom is jól sikerült.
Rosszak? A hiányok. Amik egy része csak picit zavaró, pártól kezdek megőrülni. Még mindig nincsen motorom, a kis Eliminator még valahol külföldön van, valaki más tulajdonában, de tudom, vár engem. Nem szedtem össze még a bátorságot arra sem, hogy bemutassak a főnöknek, és vigyorogva beadjam az azonnali felmondásomat. Nincs még párom se. Lesz-e? Akarom-e? Vágyom egy gyerekre is... pasi nélkül nem egyszerű, bár nem is lehetetlen. Még idén se kezdtem el élni. Még elbújok, még félek, még inkább nem megyek, ha hívnak, akkor se. Jövőre nem mondhatok nemet egy meghívásra sem, és aktivizálnom kell magamat, hogy ne mindig csak itthon ücsörögjek, mert az sehova nem vezet.
Tanulság? Élni kell. Nem jó, hogy csak a suli és csak a munka. Meg kell tanulnom egy új fogalmat: szórakozás.
Életbeli idén tanult dolgok? Az egyetem és a fősuli között nem csak az az egy év a különbség. Most, már, hogy én is közéjük léptem, megértem a diplomahalmozókat is.
Lelki tanult dolgok? ÉN legyek az első magamnak. Ezen még dolgoznom kell, mert gyakoribb, hogy másokat helyezek előtérbe. Nem vagyok egyedül, soha. Először is ÉN, mindig ott vagyok magamnak, de velem vannak az angyalok is, vigyáznak rám. A MOSTban kell élni. Ez a felsőbbén terápia után ment pár napig, aztán folyamatosan elfeledkezem róla! Pedig olyan jó! Napokon át vigyorogtam, a munkatársaim meg agyvérzést kaptak, hogy vajon mitől merészelek mosolyogni, boldognak lenni.
Nem szoktam újévi fogadalmakat tenni. Egy fogadalmat mégis tehetnék: ÉLNI kezdek végre, mégpedig azzal a mottóval, hogy: Nekem jó!

HozzászólásokGratulálok! B.U.É.K. 2011!

Catsy!
Szuperül csinálod! Így tovább, előre! Haladj kitűzött céljaid felé!
Sikereket kívánok feladataid megoldásához, szeretettel! Anikó