Furcsa karácsony

Az idei karácsony érdekesre sikeredett. Furcsa volt, még nem tudtam feldolgozni, még nem tudom, mi történt velem. Életem első jó karácsonya volt.
Már jól is indult, hisz előtte nap vizsgáztam a szórótárgyból, és elsőre átmentem. Átcsúsztam. Volt, aki kilencedszerre volt ott.
A reggel is jó volt, mert a legjobb haverom itt aludt, nem egyedül ébredtem, ami mostanában sokat jelent.
Aztán megérkezett anyukám, és felutaztunk öcsémhez. (Eleinte rossz volt ABBAN a lakásban lenni, hisz ott éltem a volt élettársammal, aki majdnem a férjem is lett, de elhagytam, és már belépésnél az jutott eszembe, hogy igen, egy esélyem nekem is volt, csak elszúrtam, azzal, hogy többre vágytam, mint amit kaphattam volna.) Kicsit dumáltunk, leültem öcsémmel Mortal Kombat-ozni :D nem játszottam ilyet már több mint tíz éve! Gyorsan átadtuk a - kézzel készített - ajándékokat, aztán leültünk körbe a földre, megfogtuk egymás kezét, és meghallgattunk egy fantasztikus meditálós zenét. (Már ekkor bőgni kezdtem, nem tudom miért. Semmire nem gondoltam a zene közben!) Aztán beszélgetés, olyan dolgokat tudtunk kimondani, amiket - legalábbis részemről - soha senkinek, még saját magamnak se!
Majd megnéztük az Avatart. Eztán vacsora - ezen sajnos apám is részt vett, de nem maradt sokáig. Esti "karácsonyi" filmnek az Eredetet néztük, aztán megpróbáltuk átbeszélni a filmet, bár nem sok sikerrel, mert anya szerint félelmetes volt, én meg csak bőgtem, mint mindig aznap. Reggel, amikor felkeltünk, levezetésnek megnéztük még a L'ecsót. Eddig úgy néztem, mint egy aranyos ki mesét. Ma rájöttem, sokkal több annál!
Jövőre is öcsémhez megyünk karácsonyozni. Mert ilyen jó még nem volt.
És zárnám azzal a párbeszéddel, ami legjobban megragadott ma reggel a L'ecsóban.
- Merre mész?
- Kis szerencsével előre!

HozzászólásokÖrülök hogy jól sikerült a

Örülök hogy jól sikerült a karácsony. Épp a héten néztem meg én is az eredet c. filmet, tetszett. Nekem az ugrott be róla, hogy olyan mintha a Mátrix lenne "többszintes" formában.Köszi! :)

Egyetemes állam és jogtörténet van soron... A történelmet szeretem, csak ne kéne megtanulni! :D Bár ma jó hírt hallottam: írásbeli vizsga lesz mégis, lehet puskázni, és az előzőektől a két legkönnyebb tételt kérdezte a drága Tanárbácsi!Sok sikert a tanuláshoz...

És Boldog Karácsonyt neked. Üdvözlettel: Csicsernyica