Segítség kérés

Nos, az Univerzum meghallgatta a kérésemet: elhagyom a pszichiátriát. Csak a kérésbe azt felejtettem el bele fogalmazni, hogy csak akkor, ha van már másik hely, ahova mehetek.
Röviden: két hetem van, hogy átgondoljam, vagy az egyetem, ami régi álmom, vagy a munka. Nem kérdés, egyetem. Meg, ha abbahagynám az egyetemet, akkor is találnának valamit, hogy el kelljen mennem. Amúgy is, szerintük szakmailag teljesen alkalmatlan vagyok. Szerintem nem igaz, de nem vitatkozom.
Állást keresek, Cegléd, Szolnok, Kecskemét környékén. Van egy "büfészakos", azaz semmire nem jó főiskolai diplomám, angol középfokú, jogsi, számítógép felhasználói szinten (+Linux Ubuntu felhasználói szinten...) Diktálási sebességtől nem vagyok túl messze, és nem ijedek meg, ha valamit latinul kell leírni. Szívesen dolgozom egyedül, monotóniát, pepecselést bírom. Bármit elvállalok. Egy fontos dolog van csak: engedjenek el suliba. Ez félévente 5-6 pénteket érint, meg a vizsgaidőszak. Nem kell, hogy fizessék, sőt, még az sem, hogy vizsga előtt három napot elengedjenek, csak mehessek. Mivel jogi egyetem, ezért a legjobb valami ügyvédi iroda lenne, ahol titkárnősködhetnék.
Tapasztalat, hogy a munkahelyhez kapcsolatok kellenek. Ha nem ismerős, vagy ismerős ismerőse, kicsi az esély a bejutásra.
Ha bárki bármit tud, kérem írjon!
Köszönöm!!!!!
(A kéréseimet az Univerzum felé pedig megtanulom pontosabban megfogalmazni...)

Címkék:

HozzászólásokHurrá! Akkor, ha a nyugalmad

Hurrá! Akkor, ha a nyugalmad adott és fent tudod tartani magadban már sínen vagy. Ez a legfontosabb. A többi magától műkszik majd, és ez így van.Köszönöm!

Tegnap még eléggé kétségbe voltam esve. Ma már sokkal jobb. Hisz ezt akartam. Nem így, de tény, hogy ezt akartam. Hogy mi lesz? Valami biztos. Olyan nincs, hogy nincs sehogysem. :) Ha átmenetileg munkanélküli leszek, több idő marad a tanulásra, akár még a kineziológus tanfolyamot is elvégezhetem a suli mellett... (Valamit csak lát bennem, ha első találkozásnál felajánlotta, hogy végezzem el a tanfolyamot.)
(Bár apám megpróbált előbb kiborítani, jött a szokásos miért nem megyek orvosnak dumával, de ügyes és jó kislány voltam, higgadtan megmagyaráztam neki ötezredszerre, is, hogy miért nem. Hogy ez a totális nyugalom a holdkő nyaklánc, vagy a kineziológus által előállított "koktél" eredménye, amit vízben oldva kell innom, nem tudom, de jó.)
A kéréseimet pedig belecsomagoltam az ezüstfehér szertet-körbe. Minden rendben lesz :) Van holdkövem, boldogságvizem, az angyalaim támogatnak és az Univerzum mellettem áll.Kedvesem

segítelek... kérésedet csomagold gondolataidban egy szép ezüstfehér SZERETET-KÖRBE:) Bármit kérsz, legyen ebbe a körbe beleküldve képzeleteid szárnyán! Mindenkit belehelyezhetsz és küldd rá a szeretetedet a szívedből:) Anikó