Cathy blogja

Rezgésszintemelő vers, idézet :)

Ma a következő versrészletet láttam kifüggesztve az iskolánkban, ami nagyon megfogott és azóta még jobb hangulatban vagyok. Teljesen megnyugtató érzés, hogy én is éke vagyok ennek a gyönyörű világnak, nem pedig egy kis semmi porszem, ahogy régen gondoltam magamról...

"...Fény vagy te is, lobogj hát,
Melegíts és égess,
Hinned kell, hogy a világ
Teveled is ékes!" Tovább »

A vágyott vágy-naplóm

ma teljesült egy vágyam...persze több is, de ez olyan, ami mosolyt csalt az arcomra, mikor megláttam, úgy meglepődtem..... Tovább »

A vonzás tudatosodik... kezdek ráérezni!

vonzásÚgy érzem, "egyre jobban megy nekem az élet". És ez olyan örömmel és vidámsággal tölt el. A mai nap különösen tudatosan vonzottam, eddig ilyen jól sosem sikerült :) és még dél sincs. :D
Bementem ma a munkahelyre (mint máskor is), és az egyik férfi kollégám elkezdett velem a villámolvasással kapcsolatban cinikusan poénkodni. Abszolút nem hisz a dologban, és lovagol is a témán rendesen :) én meg erre úgy reagáltam, hogy utána még magam is meglepődtem, hogy ilyet mondtam: én érzem, hogy az én agyam többre is képes, és én ezt ki is fogom aknázni, amennyire csak tudom. Tovább »

Ha a vízzel ezt teszi, mi mindenre képes bennem?!

víz, EmotoMég csak tegnap találtam rá a "Mi a csudát tudunk a világról" c. filmre itt az oldalon... letöltöttem, megnéztem, és hát azt kell, hogy mondjam, megdöbbentett.
Számomra az eddig látott 3 film közül (A Titok, Az élő Mátrix és ez) ez volt az, ami legérthetőbb formában fogalmazza meg a gondolatok erejét, a receptorok működését, a beidegződéseket és a rossz beidegződések megszüntetésének jótékony hatását. Jó volt látni, milyen folyamatok játszódnak le a testben az érzelmek hatására. Tovább »

A kezdet...

Olyan érzelmi túlcsordulás van bennem, hogy ezt meg kell örökítenem, le kell írnom. Tanulságul mások számára, és mintegy bizonyosságot/bizonyítékot a magam számára, hogy ide visszatérve, mint egy naplót olvasgathassam. Tovább »

Címkék: