Cherry blogja

Csodálatos élet

csodálatosSajnos régen írtam, és még sajnálatosabb az, hogy már majdnem visszacsöppentem a 'materialista' világba. Szerencsére ott van a 'majdnem'. Az Univerzum gondoskodott róla, hogy ne álljak vissza abba a sorba, ahol korábban sem éreztem igazán jól magam.

Most a boldogságomat szeretném megosztani veletek.

Szilveszterkor megismerkedtem egy férfival. Egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak. Tovább »

Élek és élvezem!

Nem tudom, hogy minek köszönhető, lehet, hogy annak, hogy rengeteget foglalkoztam a vonzás törvényével, sok pozitív emberrel érintkeztem, vagy annak, hogy érettebb koromra bölcsebb lettem, de az utóbbi időben KÖNNYED, LAZA, BOLDOG vagyok!

Nem idegesítem fel magam semmin! Tovább »

Szereztem a barátnőmnek pasit... De milyen áron!

Van egy nagyon kedves barátnőm, Edina, akinek eddig nem alakult szerencsés a szerelmi élete.
Én könnyebben teremtek kapcsolatot, többször kért, hogy segítsek már neki, szerezzek fickót!
Mivel nagyon szeretem őt, s gyakran szóba hoztuk ezt a témát, beleültettem a gondolat magvakat a fejembe, sokat tűnődtem, mit is tehetnék érte. Tovább »

Új szelek fújdogálnak a régi kapcsolatomban

Sziasztok!
Régen írtam. Remélem lassan lezárul egy újabb zaklatott időszakom, és talán fellélegezhetek.
A barátom ex csaját feljelentettem. Tovább »

Átok, vagy érzelmi hullámzások?

Feljelentettem a csajszit, aki a barátomat, és engem zaklat. (Előző bejegyzéseimben írtam róla.)
Amióta bekerült a nőci az életembe, sokszor nem érzem jól magam.
Amikor levelet kaptam tőle, égett az arcom, szinte lángolt. Megérintettem, de nem éreztem semmit. Olyan érzésem volt, mintha ez az égető érzés belülről jönne. Tovább »

Lassan begolyózok!

Régen írtam, de ettől függetlenül zajlik az életem. Már-már szappanoperába illően!
Most leírom a 'begolyózásom' okát.
Tudjátok, hogy volt egy pasim, akire berágtam, mert a volt barátnőjének sok infót kiadott kettőnkről. Tudvalévő, hogy a csaj sem kutya, mert folyamatosan zaklatja őt. Tovább »

Címkék:

"Pozitívoskodás"

Az egyik barátnőm, - aki szintén foglalkozik a vonzás törvényével - néha, amikor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elvárná, ezt szokta mondani dühében: "Elegem van már a pozitívoskodásból! Tovább »

Szerelmem

Előző bejegyzésemben írtam, hogy közeledik az ex barátom születésnapja, és szeretném őt visszahódítani.
Sajnos nem sikerült.
Már hónapok óta nem érintkeztünk, ezért remegő ujjakkal pötyögtem a billentyűzeten a köszöntőt, amit egy virtuális képeslapon küldtem el.
Izgatottan vártam a választ. Tovább »

Címkék:

SOS HELP!

Július 20án lesz a szülinapja Életem Egyetlen Szerelmének, akivel lassan 2 éve nem találkoztam.
Szeretném visszahódítani, ugyanakkor félek az elutasítástól. Merjek találkozást kezdeményezni, vagy elég, ha csak felköszöntöm?
Kérjem az angyalok segítségét? Egyáltalán, mitévő legyek?
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szeretném ŐT!!
U.i.: Tovább »

Címkék:

Beszéljek, vagy szó nélkül lépjek ki?

Most megint kavarog a fejemben rengeteg gondolat a párkapcsolatomat illetően. Tovább »

Ezek jelek?

Még mindig kínlódom a pasimmal, aki van is nekem, meg nincs is, mint a mesében. Egyik percben azt mondom, hogy amíg nincs más, addig jó, mert olykor-olykor találkozunk, és akkor jól érezzük magunkat. Másik percben meg legszívesebben kiszállnék ebből a viszonyból, mert igazi, teljes értékű kapcsolatra vágyom. Tovább »

Címkék:

Tanulható-e a könnyedség a teremtésben?

könnyedség a teremtésbenGyakran visszapergetem eddigi sikeres bevonzásaimat. Újra és újra próbálom az érzést megragadni, mert szeretnék többször sikeresen bevonzani újabb és újabb dolgokat. Amikor tényleg működött valamit bevonzani, akkor mindig gondolkodás nélkül, gyorsan, hipp-hopp jött az elképzelés, és nem rágódtam a megvalósuláson. Illusztrálom egy egyszerű példával: például legutóbb kiterítettem az Tovább »

A szeretetről

Mindenhol a szeretet fontosságáról olvasok. Adjunk, adjunk, és adjunk minél több szeretetet. Tovább »

Hurrá, megváltoztam!

hurrááá!Már jó ideje foglalkozom a vonzás törvényével, a gondolat teremtő erejével.
Az első könyv, amit elolvastam ezzel a témával kapcsolatban Norman Vincent Peale: A pozitív gondolkodás hatalma volt, ezt követte a második része: A pozitív gondolkodás eredményei. Ez a két könyv nagyon nagy hatással volt rám, és ezután szinte faltam a hasonló témájú műveket.
Aztán egyszer csak 'besokalltam', mert nem az elképzelésem szerint alakult az életem, de nem adtam fel! Most már tudom, hogy Tovább »

Címkék:

Apróságok, de bevonzottuk!

bevonzottukHétvégén egy fesztiválon voltam az egyik barátnőmmel a fővárosban. Mivel 250 km-re lakunk Budapesttől, autóval mentünk. A szállásig mentünk kocsival, onnan úgy döntöttünk, hogy busszal fogunk közlekedni. Kiokoskodtuk, hogy hétvégén úgysincs ellenőr, és a buszjegy baromi drága, ezért megkockáztattuk a bliccelést. Már a buszon ültünk, amikor a barátnőm megszólalt: Tovább »