Chloé blogja

Tudatosság függetlenül

Azon gondolkodtam a napokban, hogy mitől függ az, hogy az egyik ember, aki ugyanannyit tud az önismeretről, az univerzum törvényeiről, szeretetről, elengedésről, stb, mint egy másik, nem tudja alkalmazni azokat, a másik pedig igen. Tovább »

Könnyű lenne, de mégsem az

“Tedd túl magad rajta, nincs szükséged egy ilyen emberre…”- mondja mindenki körülöttem… És tudom hogy így van…DE…valami miatt mégis szükségem van rá, másképp nem lenne még ennyi év után is jelen az életemben… Valamit nagyon meg kellene hogy tanuljak, és ennek a tudásnak a megszerzéséhez valószínűleg az ő jelenléte szükségeltetik… Egykor, nem is olyan régen is, kb egy-két hete is még meg voltam győ Tovább »

Változni...változzak?

Ez nem jó, az sem jó,ki vagy te?Mi vagy te? Miért viselkedsz így?Annyiszor hallottam ezt életem során,hogy uralkodógondolatommá vált az ezekből való egyszerű következtetés, miszerint én úgy ahogy vagyok valahogy sehogysem vagyok jó...összekapcsolnám ezt gyorsan a vonzás törvényével, de ezt majd későbbb... Előbb haladjunk szép sorjában... Tehát... Tovább »

Címkék: