Connie2 blogja

Pillanatképek a szerelemről

Nem sokkal később, amikor a fiú elment mellettem, mondta is, hogy "de szép vagy!" Naná, hogy majd' elolvadtam! :) Tovább »

Moziban ülünk

moziKépzeljétek el, hogy bemegyünk a moziba. Mindenki együtt, bár nem egyszerre. Van aki korábban érkezik, van aki másik teremben másik filmet néz, van aki korábban kimegy. De mindannyian moziban vagyunk. Itt és most. :)
A film mindenkinek olyan amilyet kiválasztott, amire a jegyét vette. Van aki vígjátékot néz, van aki tragédiát, és van aki horrort. Miután megváltottuk a jegyet már azt a filmet kell néznünk, amit kiválasztottunk. De még ha ugyanazt a filmet is nézzük, Tovább »

Címkék:

Egy kis megerősítés...

Vásárlás... Szokásos tevékenység, megyek én is a boltban, nézelődve a polcok között, ez is kell, meg az, na ezt is tegyük a kosárba, hopsz, a tejet ki ne hagyjuk! Mire a pénztárhoz érek szépen megpúpozom a kosarat, gondolkodom is, hogy kell vennem egy plusz szatyrot, mert amit elhoztam az nem elég. Tovább »

Címkék:

Szerelmes vers Connie-tól

Nem érdekel ki vagy

Nem érdekel, ki vagy, csak mit szemedben látok.
Nem érdekel az sem, mit mondanak mások.
Nem érdekel semmi, hisz látom, amit látok,
Te vagy, ki elűzi szememből az álmot.

Nem érdekel semmi, csak mit belül érzek.
Hisz a szemem csalhat, de sohasem a lélek.
Mondhatnak akármit, a szív sohasem téved,
Te vagy az, ki rám várt, s én vártalak Téged. Tovább »

Vizsgáld meg magad!

vizsgáld meg magad!Megnézzük a Titkot. Érezzük, hogy elindít bennünk valamit, lelkesedésünk határtalan. Rögvest elkezdünk kívánságlistákat gyártani, pozitívan gondolkodni, hálásnak lenni a legapróbb dolgokért, észrevenni az élet szépségét. Ez jó. Sőt, JÓ! Elindulunk egy úton, ahonnan már nem fordulunk vissza, nem térünk le, és nem engedjük magunkat eltéríteni. DE...
Telik az idő, jönnek a szürke hétköznapok, az újabb vagy régi problémák, gondok... A lelkesedés némiképp alábbhagy, olykor kell egy-egy emlékeztető vagy lökés, hogy ne essünk vissza. Például a secret oldal. :) Vagy megint megnézzük a filmet, újra és újra, Tovább »

Amikor minden jól alakul...

titokKöszönöm! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!
Mindent, de mindent köszönök!!!!!!!
Köszönöm, Univerzum! Köszönöm, Titok oldal! Köszönöm Nektek! És köszönöm ÖNMAGAMNAK!!!
Ha minden jól megy, valahogy nincs kedve az embernek írkálni... Nem jönnek a szavak. Pedig érzem, hogy annyi minden van bennem. Annyi mindent szeretnék elmondani. Legfőképp a hála érzése tölt most el...
Amikor picit, vagy picit jobban visszazuhansz, idejössz. Írsz valamit, egy bejegyzést, egy pozitív történetet, vagy bármit, amitől reméled, hogy feljebb visz. Vagy csak olvasgatsz, és ha nem is leszel tőle olyan happy, de eltölt egy fajta nyugalom, és először a remény, majd a tudat is rád talál, hogy bizony, Tovább »

"A GONDOLATOK DOLGOKKÁ VÁLTAK!!!"

A képek alapján nem tűnt annyira jó pasinak, de helyes arca volt, ezért neki is küldtem egy puszit, mint a többi valamire való fickónak, akire keresgélés közben ráakadtam. Jóllehet, még mindig csak egy fiúra bírtam gondolni, tudtam, hogy most is, mint már annyiszor az életemben, tovább kell lépni. Tovább »