Cseta blogja

Mit jelent valójában a TUDATOSSÁG?

tudatosság"Bár a Mesternek aznap éppen hallgatási fogadalma volt, egy utazó csak egyetlen szóért könyörgött, amely életútján vezérelhetné. A Mester barátságosan bólintott, fogott egy darab papírt, s ráírt egy szót: "Tudatosság." A látogató meghökkent.

Ez túl rövid. Volna olyan szíves egy kicsit bővebben kifejteni'?

A Mester visszavette a papírt, s ráírta "Tudatosság, tudatosság, tudatosság." Tovább »

Országunk szakrális helyei - Dobogókő

2009.08.30 megint egy olyan nap volt az Együtt Utazók történelmében, amelyet biztosan sokáig megőrzünk emlékeinkben. Ezen a napon kirándultunk először közösen, felfedezve Magyarország csodálatos, szakrális tájait. Első alkalommal Dobogókőre vezetett az utunk, mely köztudottan a Föld szívcsakráját rejti magában. De vajon tudjuk-e azt, hogy még milyen titkok lelhetőek fel a Pilis eme zöldellő erdejének mélyén?....

Reggel fél nyolckor gyülekeztünk a Batthyány téren, ahol nagy örömünkre új arcok is fogadtak bennünket, s közül többen teljesen ismeretlenként, internetes oldalakon keresztül ránk találva szavaztak nekünk bizalmat! Így indult hát neki a felfedezőútnak a kiscsapat, mely az indulási pont elejére 19 fővé nőtte ki magát! Szívünket melegség töltötte el mind a 19 fő láttán és magának a számnak az erején, mely egyszerre hordozza magában az új kezdetet és az isteni bölcsességet. Tovább »

I. Csend és Kreativitás Nap

A szombati napot biztos, hogy egy életre megjegyezzük! Ez volt ugyanis az első "komoly" nyílt napunk, mely nem kis erőfeszítések és egy igen zűrzavaros időszak után végülis LÉTre jött, ráadásul minden várakozásunkat felülmúlóan sikerült! Tovább »

Utazzunk Együtt!:)

Már régóta nézegettem ezt a honlapot és Isten segedelmével megismerhettem a megalkotóját is, Öbit. Hálás vagyok az Önvalómnak, hogy hol finoman, hol erőteljesebben terelget az utamon, mert személyiségem egy aspektusa (nevezzük Ellenálló Majomnak) bizony nagy szeretettel ellenkezik minden olyan folyamattal, ami kicsit is más irányba terelné. Hála Istennek már rég nem tudja igazán kezébe venni az irányítást, de azért közbemakog. :)
Azt hiszem ténylegesen elmondhatom, hogy amit január 1-jén olvastam egy Kuthumis közvetítésben, hogy az év második fele teljesen más lesz energetikailag, mint az első és gyakorlatilag mindenki máshol lesz - kívül-belül - az valóban megtörtént. Minden megváltozott, az Élet és benne én is. Hiába próbálunk szembe menni az új energiákkal, a természetes kiteljesedés folyamatával, hiába félünk, már nincs visszaút. A döntés már rég megszületett, felesleges visszakozni, csssssss Majom! Tovább »