Szeretettel teljes pillanat:-))))

Szeretettel teljes pillanat:-)))

A csend hangjai vannak bennem, ezért nem írtam a héten...
A nagymamám elment, nincs szó, ami elmondaná az érzéseinket.
Hallgatunk, befelé figyelünk...gyászolunk, feloldódunk és elengedünk.

Megállunk egy pillanatra, hogy az Élet végtelen körforgásában mit jelent a pillanat...
Egy pillanatra megszűnik minden sérelem, harag, csalódás, fájdalom és csak a szeretet ölel védelmező, biztonságot nyújtó karjaiban.

Mi lenne, ha az Életet ajándékként kezelnénk, a végtelen lehetőségek ajándékaként, ha ezt a szeretettel teljes pillanatot vinnénk tovább, ha minden reggel hálás szívvel ébrednénk és örülnénk a napfénynek, az esőcseppeknek egy gyermek mosolyának, egy szerető szívnek, egy gyertya fényének, a nehézségeknek, melyek által fejlődni tudunk.

Mi lenne, ha szívünket nem terhelnék a sérelmek, a fájdalmak a félelmek, a bosszúságok, csak ezt a szeretettel teljes pillanatot őriznénk szívünkben.

...és mi lenne, ha őszintén, szeretettel elfogadnánk, hogy ami itt van, az van és minden pillanata Életünknek ajándék. Minden év, hónap, hét, nap, perc és az Örök, végtelen pillanat.

Ez a pillanat, megállított, hogy elgondolkodjak, hogy bocsánatot kérhessek azoktól, akiket bántottam, hogy szembenézzek önmagammal, hogy változtatnom kell dolgokon, hogy addig éljek szeretetben mindenkivel, amíg itt vagyok. Tanuljak meg még jobban tenni dolgokat, kimondani, ami fontos, elengedni a sérelmeket, fájdalmakat és még őszintébben élni. Még jobb Emberré válni.

...mert Ő is ezt tette. Szeretettel teli szívvel élt és méltóságteljesen tette meg az utolsó lépést is.
Elfáradt a Lelke és pihenni vágyott. 91 éves volt.

Köszönöm Nektek, hogy itt vagytok velem, hogy meghallgattok, hogy olvastok, hogy tanítjuk egymást, hogy közös úton járunk.

Ha megérzitek ennek a szeretettel teli pillanatnak a varázsát, akkor talán egy kicsit más lesz az Életetek. Igazi ajándék, kincs.

Ez a pillanat, mely arra tanít:
- felhívd aki fontos
- ne halogass semmit
- mondd ki, ha szeretsz valakit
- élj harmóniában, szeretetben
- öleld meg a számodra fontos embereket
- tanulj meg bocsánatot kérni
- tanulj meg megbocsátani
- tanulj meg ITT és MOST boldogan szeretetben élni:-)

Nagymamám szavaival búcsúzom a mai csillám végén: Légy mindig büszke erő!!!

Mosolyokat, szerelmet, bőséget, egészséget!
Csillagvirág