csillair blogja

Kedveseim! Ki tudja magyarul mondani, hogy gmail.com?!

Hát drága Teremtőtársak!

Anyu regisztrált egy vásárlói klubba, ahová kértek tőle egy emailcímet is.

Már ugyan elvégezte évekkel ezelőtt a Kattints nagyi! nevezetű tanfolyamot, de használni nem igazán szokta a netet. Bár a fakanál web oldalt nagyszerűnek találta, és nyomban felhívott, mostmár érti, miért töltök olykor órákat az internet bűvöletében. Tovább »

A karmának NINCS humorérzéke! -AVAGY miért menekült meg Lusta Dick a Macskafogóban?

A karmának NINCS humorérzéke! -AVAGY miért menekült meg Lusta Dick a Macskafogóban?

Legyen csodás heted drága teremtőtársam!

Csillátok és Gyuszika

Ui: És ne feledd! TE vagy az életed sugárzó Napja! ;) Tovább »

Ékes bizonyíték arra, hogy Lucky növekszik!

Fergeteges vasárnapot kívánok minden kedves teremtőtársamnak sok-sok szeretettel!

Ékes bizonyíték rá, hogy Lucky növekszik! Katt az alábbi linkre:

Csillátok

A szárnyas Nap-szöszök világában...

Az élet néha csuda dolgokat képes produkálni.Miközben rádöbbenünk,Mi vagyunk a legfontosabbak saját életünkben, azt is megértjük,mennyire parányiak vagyunk.Rákerestem a szárnyas Napra,van olyan! Tovább »

Összeköltözünk!Gyurcsány Ferenc pedig még aznap lemondott!

Kedveseim!

Ezúton szeretném megköszönni mindannyiótoknak a segítséget, akik lehetővé tettétek, akár egy bíztató szóval is, hogy én és a kedvesem összeköltözzünk.

Örömmel tudatom veletek, hogy pont aznap, amikor összeköltöztünk, lemondott Gyurcsány Ferenc és elindult az országban egy óriási változás! Tovább »

Nem tudom mi ez, de jó nagyon!

boldog párDrága teremtőtársaim!

Voltatok-e már úgy az életetekben, hogy inkább lemondtatok egy álmotokról, merthogy fájdalmas lett volna csalódni, ha nem teljesül?

Voltatok-e már úgy, hogy azt mondtátok magatokban, inkább egyedül, mert még nem született meg az a férfi, vagy az a nő, akivel el tudnátok képzelni azt, hogy megértitek egymást, ami alapja egy igaz kapcsolatnak? Tovább »

A tanítók csak az ajtót nyitják ki, belépned neked kell!

tanítók, ajtókHát kedveseim, nagyon sok mindennel találkoztam az életben, de keksz jóslással még sohasem!
Ám mint tudjuk a Titok életünkbe lépése óta, nem létezik lehetetlen, csak tehetetlen!

Keksz jóslás Tovább »

Gyógyító gondolat

Ezt tegnap kaptam egy nagyon kedves barátomtól.
Úgy éreztem, mindenképpen meg kell osztanom Veletek.

Gyógyító gondolat.
" Ahogy a Nap, a boldogság is az akaratodtól függetlenül bújik elő a viharfelhők mögül, hogy Rád szórja aranyló sugarát, mindössze annyi a dolgod, hogy ne menekülj el a fénye elől.... Tovább »

Te mivel töltöd az életed?

idő, élet, mivel töltödKérdezte tőlem ma egyik régi ismerősöm. Tényleg! Mivel is?

Év elején különösen ajánlatos mérleget készíteni az életünkből. Sok érdekes felismerésre tehetünk ezáltal szert. Például arra, hogy mennyi felesleges és mennyi számunkra hasznos dologgal töltöttük az időnket.

Ahogy visszatekintek a tavalyi esztendőmre, úgy látom, hogy tehettem volna sokkal többet, sokkal hasznosabbat is. Tovább »

A szeretet és a megbocsátás

Azt gondolom, a szeretet és a megbocsátás két egymástól el nem választható fogalom. Egyik sem létezhet a másik nélkül.
Nem tudunk szeretni, ha tüske van a szívünkben, és nem tudunk megbocsátani, ha nincs bennünk szeretet.

És még akkor ott van az a fránya ego is! Az ego, ami gyakran akadályozza meg azt, hogy szeretetből cselekedjünk. Tovább »

A Hókuszpók ármánykodása miatti törpexpedíció a Törpbogyó szigetre

hupikék törpikékCsak most jutott tudomásomra, 2008-ban 50 éves volt a Hupikék sorozat! Az erről szóló hír:

Imádom a törpöket! Ha csak tehetem, mindig megnézem a vasárnap reggeli részt az RTL-en. Aprajafalván mindig történik valami! Hókuszpók ma egy kivételével az összes törpbogyó bokrot megmérgezte. Azt az egyet a házánál helyezte el, egy gödör szélén, és a gödörbe egy kobrát ültetett, hogy ha majd beleesnek a törpök a gödörbe, végezzen velük. Tovább »

Nagyon szépen kérlek benneteket, akik Isten követőinek tartjátok magatokat!

Legyetek kedvesek engem békén hagyni, és ha már tiszteletet nem tudtok adni nekem, legalább ha már Isten nevét a szátokra veszitek, akkor ne egy sátánista rágalmazó linkjére hivatkozzatok! Tovább »

A félresikerült almáspitéim mégiscsak örömet okozó esete

almákDrága Teremtőtársaim! Örömmel tudatom Veletek, megint csak kaptam egy leckét az unitól!

Sütöttem egy almáspitét, - mivel nyári alma is terem a kertben - és valamilyen módon kifelejtődött a tésztából a sütőpor! (azt a fránya porját neki!!! :)))) Nagyon szerettem volna brillírozni ezzel a pitével, és amikor végre elkészült, akkor rágós, szíjas lett és nagyon-nagyon randa! Természetesen bosszantott a dolog, mert hogy sütőtudományomra eddig igen büszke voltam, és méltán, mert még anyu munkatársai is gratulálni szoktak nekem, amikor Tovább »

Répa és Marcipán

répa és marcipánRépa a kertek alatt bandukolt. Gazdi vadászni vitte. Hol előre, hol hátra futott, hiszen magyar vizsla volt, s a mozgást nagyon szerette. Az erdei út a város határánál kezdődött. Répa figyelme a gazdiról az útra terelődött. Halk miákolást hallott,s az út melletti fűben egy sebzett kiscicára lelt. Talán egy rossz gyerek gyötörte félhalálra,talán egy családi házban vált feleslegessé.
Nyöszörgött. Fáradtan, reszketve, éhesen, piros bolhanyakörvben. Répa körülszaglászta, s mivel a gazdi a cicust a tenyerébe vette, neki családtagja lett. Répában fellángoltak az anyai ösztönök, s cicust attól kezdve Tovább »

Hát kedveseim, anyu már megint alakított! Nyílt egy Aldi a városunkban...

Képzeljétek el, a postaládánkban volt egy prosi, abban sok minden jó dolog szuper áron, hát fogtuk magunkat, és odalibbentünk ildikével, (ILD-309 a rendszámunk ugyanis), hogy bevásároljunk! Persze, ami a prosiban volt, az nem volt az üzletben, de még így is sikerült majd 10 000 Ft-ot elköltetünk. Tovább »