Ez annyira tipikus...

úúúúúúúú, ez nagyon durva.

Régen kerültem már olyan kínos helyzetbe a transz-szörf miatt, mint ma este. Persze, mert nem figyeltem oda, nem számítottam rá... Pedig már annyira tudnom kéne!

Van a családban egy kislány, akinek az alteregója (bezzeg mostmár eszembe jut!) a másfél évvel ezelőtti világomban elmesélte, hogy úgy lett túl a nagy szerelmén, hogy lefeküdt egy sráccal, akibe nem volt szerelmes, de régóta hajtott rá a srác, és hogy nem akarta, csak így alakult, és hogy mennyit segített. Határozottan emlékszem, hogy így volt, visszakerestem a naplómban is, de azért is megmaradt bennem, mert én is épp szerelmi bánattól gyötrődtem, és arra gondoltam, hogy francba, nekem is ez kéne, hátha segítene.

Néhány hete meg elmesélte (ebben a "másik" világban, ez a "másik" kislány), hogy most szakított a pasijával, pedig most érzi, hogy készen állna már a testi kapcsolatra.

Jó, hát nem gondoltam bele, arra gondoltam, hogy talán csak feltételeztem, hiszen a mai világban... De most előhívta a beszélgetésünk azt a régi szituációt, és úgy beszéltem vele, mint aki már túl van rajta. A szava is elakadt, hogy én miket feltételezek, de az enyém is, hogy most mit gondol, én miket gondolok róla.

Pffff.

Címkék: