Finomhangolás

A fiammal kapcsolatban megérkeztünk. Amikor rosszkor hívom, és leteszem, de megkérem, hogy hívjon vissza, akkor visszahív, és beszélgetünk, mesél. Néha magától is felhív, most például azért, hogy elmondja, hogy sikerült az OKTV. És ennek következményeit. Ha már beszéltünk, szóba kerültek a tervei... Ennél többet én már nem kívánok tőle.

Jöhet az új feladat: már pár napja irányoztam, hogy valami olyan életvonalra szeretnék jutni, ahol kevesebb a szösz :) Olyan faluból jövök, ahol még postahivatal sincs, 400 lelket számlál. Hogy csendes, az egy dolog, de tiszta a levegő. Feljöttem Pestre, bizniszt csinálni, ez rendben is van, csak épp a képeim nem olyan szépek, mert a por és a szösz elrontja. Úgy el is tudja venni a kedvem... Hát, most átmegyek valami portalan-szösztelen világba :) Erre kíváncsi vagyok, mert ezt ésszel nehéz elhinni. Adok neki két-három hetet :)

A néni, aki egy-két héttel ezelőtt emilben ajánlotta fel a tegeződést, és azóta beszéltünk is így már párszor, itt meg magáz. Majd eldöntöm, emlékeztetem vagy nem...

Címkék:

HozzászólásokAha. Hát nem mondom, hogy

Aha. Hát nem mondom, hogy értem... :) de legalább volt értelme a kérdésemnek?! Az is valami :)
Olvasgatom a beszámolóid, érdekesek. Csak nem mindig értem... :Dmint a kártya

"Ha te mindig dimenizókat váltasz, és ide mindig írsz róla, én meg olvasom, akkor megyek veled?
Vagy ez az én világom, és te jössz velem?"

Igen. Én Veled, és nem Te velem, a Te világodban...

"És ha csinálsz tiszta levegőt, és leírod, hogy van, de én mondjuk ugyanott, vagy majdnem ugyanott nem tapasztalom, akkor te itt vagy, de a levegőd nem?"

Igen. Mert a levegőm az én világomhoz tartozik. Az az én, akit olvasol, az pedig a Te világodhoz... Hacsak nem akarod másképp. Haladhatsz olyan életvonalon, ahol én is ott vagyok az írásommal, és a Te tiszta levegőd. De akkor is én megyek Veled a Te világodban, és nem Te velem.

Azt hiszem, ez is olyan, mint a kártyajáték, az elején gyorsan-gyorsan elmondanak pár alapszabályt, de játék közben érti meg az ember :)szösz

Ha te mindig dimenizókat váltasz, és ide mindig írsz róla, én meg olvasom, akkor megyek veled?
Vagy ez az én világom, és te jössz velem?
És ha csinálsz tiszta levegőt, és leírod, hogy van, de én mondjuk ugyanott, vagy majdnem ugyanott nem tapasztalom, akkor te itt vagy, de a levegőd nem?
Vagy megyek én is veled, és lesz tiszta levegő körülöttem is?
Csak ezek ugrottak be így hirtelen ;) Igazából nem biztos, hogy érteném, ha megmagyaráznád. Csak úgy elmélkedtem :)
(A könyvet még nem olvastam végig... Valahogy nem kötött le eléggé.)