Hiányzik a fiam

Nem is tudom, ezt miért nem vettem be a célszektorba. Mármint eddig, mert gondolhatod, hogy most már benne van!

Amikor elkezdtem használni a transz-szörföt, amikor észrevettem, hogy működik, hamar kiderült, hogy érdemes a jó dolgokat fixálni. Úgy értem, amikor elindulsz a célszektor felé, a külső szándék a legrövidebb úton indul el. És az persze tök jó, csak vannak dolgok, amiket szeretnél megtartani.

Akkor elkezdtem felsorolni a jó dolgokat, amik csak eszembe jutottak, hogy olyan életvonalon akarom elérni a célomat, amin ezek meg ezek a dolgok megmaradnak. Csak a miheztartás végett. Mint a Titokban, mikor soroljuk, miért vagyunk hálásak. Az egyik ilyen volt, hogy a fiam, aki most 17 múlt, maradjon olyan egészséges, jóravaló, megbízható és szabad kölyöknek, amilyen most.

Nagyon szeretem a transz-szörfben azt, hogy az emberekkel való "problémákat" nagyon rövid úton lehet vele rendezni. Mert ez a legnagyobb kihívás szerintem, hiszen az embereknek önálló akarata van, és nem teremthetünk az ő világukban, amellett - megmondom őszintén - engem mindig is zavart, hogy valakit a saját akaratomra formáljak. És valljuk be, néha elég kilátástalannak tűnik, hogy bizonyos emberekkel valaha is dűlőre juthatunk. A transz-szörffel meg simán, gyorsan, fájdalommentesen és lelkiismeret-furdalás nélkül tudom ezeket a dolgokat megoldani. Nem kell hisztizni, nem kell alkudozni vagy könyörögni, se trükközni se megalkudni. És főleg, nem kell megváltoztatni vagy kényszeríteni.

Csak a fiammal eddig nem tettem. Valahogy olyan klassz kölyök, hogy az, hogy kissé zárkózott, nem kifejezetten fecsegős típus, eddig olyan kicsi problémának tűnt. Meló volt és feladat, de azért valahogy megoldottam, hogy mégis tudjak róla, lehetőleg tőle. Két dolog miatt döntöttem úgy, hogy ezen változtatok. Az egyik, hogy elköltöztem, és most már nem várhatom el, hogy a koleszból errefelé jöjjön, mikor a barátnője a másik irányban lakik. Főleg, hogy iszonyúan örülök, hogy barátnője van :) Csakhogy így nem nagyon van módom, ha fáradságosan is, de képben/kapcsolatban maradni vele. Egy zárkózott emberrel, aki egyébként meg elég elfoglalt is, semmit sem ér az ingyentelefon :(
A másik, hogy mostanában módom volt egy barátnőm családi életét belülről is megnézni, és nagyon megérintett a különbség. Jó, az ő fia még kiskamasz, a nagykamasz gyereke meg lány, de akkor is!

Úgyhogy ráállítottam a külső szándékot. "A fiammal gyakran beszélünk telefonon, mesél, sokat nevetünk és közel érzem magamhoz."

Hát, lássuk :)

Címkék:

Hozzászólásoktransz-szörf

Szia, Zsuzsi :)

Vadim Zeland: Válaszd ki magad a sorsodat

ez a könyv, amiről beszéltem. Két kötete van magyarul, nem magyarul meg állítólag egy csomó, de ennyi szerintem bőven elég. Magunk között szólva, egy csomó dolgot nem csinálok, ami a könyvben van. Szeretem azt a mondatot benne, hogy: a céljaid megvalósításához bőven elég egy "másodosztályú" szándék. Szóval, nem kell tökéletesen :)

Egyébként kicsit jelzem, hogy mi most ott tartunk, hogy felerősödtek bennem a rossz érzések (miközben a tudati infók jönnek, hogy csomó dolog rendben van), hogy tudjam őket tisztítani. Gondolom, még egy-két nap...Köszönöm

Kedves Mariann

Köszönöm a válaszod.

Említesz egy könyvet ezzel a témával kapcsolatban. A címét vagy elérhetőségét megírnád még nekem?

Hálás szívvel köszönöm.

Üdvözlettel ZsuzsiHogyan

Szia, Zsuzsácska :)

Megpróbálom leírni, mit kell csinálni. Nem tudom, olvastad-e a könyvet, és nem tudom, ha nem olvastad, mennyire lesz érthető.

Az első, és legfontosabb lépés, hogy tudomásul veszed: már VAN olyan világ az univerzumban, ahol a fiad, és a vele való kapcsolatod olyan, amilyennek szeretnéd. Abban a világban, azaz variációtér-szektorban is úgy hívják, úgy néz ki, mint most. De szigorúan véve nem ő az. Vagyis nem megváltoztatod őt (ezt a mostanit), és a világodat, hanem elfogadod, hogy ez ilyen, csak nem maradsz itt :)

Aztán megfogalmazod, hogy pontosan mit szeretnél. Le is írhatod, de nem fontos. Ezzel tulajdonképpen el is indulsz, több tennivaló nincsen. Apránként, szektorról szektorra fogsz oda érni, ahol úgy éltek, ahogy szeretnéd, ha túl nagy a különbség a mostani és az ottani világ között, akkor lassabban, ha kisebb, akkor hamarabb.

Ez a megközelítés abban tud segíteni, hogy
1. megnyugszol, mert elkezd javulni a helyzet (minden szektor ha nem is mindig, de általában egyre jobb).
2. Miután rájössz, hogy nincs értelme ezzel a kölyökkel "megváltoztatni" a dolgokat, vagyis nem akarod őt megváltoztatni, hiszen ez NEM AZ a fiú, sokkal könnyebben fogod viselni azt, ami most nem annyira tetszik. És ez máris sokat lendít a folyamaton.Lehet egy kérdésem

Szia Kedves CsMariann.

Lehet egy kérdésem?
Nekem is van egy 17 éves kamasz fiam. Kapcsolatunkat közelebbivé szeretném tenni.
Megosztanád velem a transz-szörföt hogyan tudnám használni.
Szívesen várom tapasztalataidat a gulyas69@freemail.hu cimre, vagy ezen a fórumon.

A leírt gondolataid már így is sokat segített.

Üdv Zsuzsi