Ho'oponopono kicsiben?

Úgy kezdődött, hogy kissé labilis lett a lelkiállapotom, úgy egy napja. Nicsak, mondom, milyen érdekes egy variációtér-szektor. Merthogy egyrészt nincs okom rá, hogy ilyen legyek, másrészt nem nagyon szoktam már ilyet.

Az volt a gyanús, hogy az érzelmi kilengések amplitúdója sokkal kisebb, mint akkor szokott lenni, mikor ilyen voltam. A kétség és a bizakodás hullámzása. Ki tudja ám készíteni az embert. Kerestem az okát. Jaja, én már csak ilyen agyalós vagyok. Mindig, ha valami olyat tapasztalok a lelkivilágomban, ami nem túl kellemes, meg szoktam állni, és megkeresni, pontosan mi a fene folyik itt. Az a tapasztalatom, hogy ha tudatosítom a hangulataim okát, sokkal könnyebben kezelhető az egész. Nem tagadom meg, nem fojtom el, érzem, megélem továbbra is, csak nem merülök el benne. Meg tudok maradni külső szemlélőnek, és szép higgadtan kivárni, míg elmúlik :)

Na, hát most arra jöttem rá, hogy az egész kábé két napja kezdődött. Úgy döntöttem, hogy jó, jó, megy ez a transz-szörf meg minden, de mostmár itt az ideje elfogadni a fizikai síkon is, hogy igenis tényleg megtörténhet, ami miatt ezt az egészet elkezdtem (mondjuk ez a gondolat hetek óta itt mászkál). Szóval pörgessük fel kicsit a bulit. És elővettem a Ho'oponoponot.

És tényleg visszafelé megy!!! (szerencsére ez a téma csak két éves, gyorsan végzünk :) ) Azért vagyok ingatag lelkiállapotban, mert az adott problémának volt ilyen szakasza. Mindjárt jobban lettem, tudatosabban tisztítok, és kíváncsian várom, mi a következő lépés. Te jjjó éééég! :)

HozzászólásokÚgy megy visszafelé,

kedves Napsüti, mint mondjuk a kineziológiában szokott.

Van egy problémám, elkezdem rá mondani - szeretlek, bocsáss meg, sajnálom, köszönöm -, és felhoz újabb tisztítanivalót a közelmúltból. Vagyis olyan helyzetet, ami valamikor nemrég volt, és rossz volt nagyon. De nem lesz olyan rossz. Mint az oltás: ugyanaz, de csak kicsiben, sokkal gyengébben. Akkor arra is tisztítok. Elmúlik, és pár nap múlva jön egy újabb "oltás" egy picivel régebbről. Kitisztítom, elmúlik, jön megint egy újabb, még régebbről. Gondolom, attól függhet, hogy milyen gyakran, mennyire, mennyi ideig, hogy mekkora gát az, ami akadályoz az eredeti célom elérésében...
Így értem.Szia! Szuper! De mit értesz

Szia! Szuper! De mit értesz azalatt, hogy visszafelé megy?
Én meg pont a transz szörffel kapcsolatosan olvasgatok a mátrix energetikáról és fantasztikus élményeim vannak. Richard Bartlett könyvei magyarul is kaphatóak. Nagyon ajánlom, mert a transz szörf is benne van, meg sok minden más is, és nagyon egyszerű!Az a második lépés,

kedves lollipop. Olyan is van, amikor "a férfi olyan, mint a gumikötél, a nő olyan, mint a hullám." Akkor elmegyek aludni, megnézek egy filmet, kocsmázom a barátaimmal, és más egyéb módokon élem túl. De ez csakis a második.

Az első mindig az, hogy kiderítem, mi van, mert akkor tudom, hogy kell valamit csinálni vele, vagy sem. Jelen esetben épp kellett, és erről eléggé meggyőzött az, hogy azonnal jól lettem, meg egy telefonhívás mindössze bő három óra múlva....

Figyi...néha szeretnéd tudományosan megmagyarázni a lelkiállapotaidat, és ebbe belebonyolódni.
Nem volna egyszerűbb elfogadni, hogy néha neked is van rossz napod?
Ezzel együtt fogadd el magad, én is így vagyok vele. :))
Minden jót!