Itt van, ott meg nincs...

Ma megint megtörtént az a tipikus eset, amikor az egyik szektorban még van az adott program, a következőben meg már nincs. Az egyik szektorban még azt mondta, a másikban meg nem is emlékszik rá. (Ez azért tud idegesítő lenni, a transz-szörf minden pozitívuma mellett. Lehet, hogy sose szokom meg...)

Jó, de akkor legyen, hogy az a program is egy másik szektorban volt csak, ami miatt nem tom, hol alszom szombat éjjel, és mire szombat lesz, maradjon el :)

HozzászólásokÖrülök, hogy benéztél :)

Szia, András :)

A könyv már megvan, el kellene olvasnom :) Az én univerzumomban még kínai, hogy mindezt gyorsan is lehet, bár tisztában vagyok vele, hogy a természeti törvényeket is én alkotom. Elolvasom a könyvet, és majd eldöntöm, átmegyek-e oda, vagy maradok ennél a kalandos változatnál. Mert jól mondod, tényleg az!:-)

Ritkán olvasgatok itt a secret blogokban (inkább írni szoktam), ezért nagyon örülök, hogy benéztem hozzád! :-)
Egyre többször magyarázom az embereknek az elengedést, mint a többlet potenciál feloldását.
A mátrix energetika dimenzióugrása hasonlít a transzszörfhöz, izgi dolgokat csinálunk vele néha. Pár barátom menet közben, a forgalmi dugóban szokott átugrani egy dugó mentes realitásba.
Richard Bartlett azt tanácsolja, hogy olvaszd össze az összes realitásból a legjobbat, és teremts ezáltal egy tökéletes valóságot magadnak.
A Quantum jumping technika is párhuzamos világok én-verzióitól tanul. Aedina barátom egy "előző életből" hozott elő zongoratudást tíz perc alatt.
Inelia Benz is azt tanítja, hogy létezik egy Föld, ami már felemelkedett, csak annyi a dolgunk, hogy megtaláljuk a sok-sok variáció között...
Összeérnek a szálak!

Sok jó kalandot kívánok a szörföléseid által!