Jó úton járok ;)

Ma, amikor gyalogoltam Pesten, és már majd leszakadt a lábam, de nem bírtam lassítani, mert odafelé a kíváncsiság hajtott, visszafelé meg a türelmetlenség, azért volt időm gondolkodni, a három óra alatt. Éppen rettenetesen boldog voltam, minden fizikai "tünetem" ellenére, annyira jó érzés végre abban lenni, amire vágytam, pedig ez még csak nagyon az eleje.

De átgondoltam kicsit, amit ÉN mondott a napokban a jelenről, meg a boldogságról. És hát Zeland is ezt mondja a transz-szörffel kapcsolatban (ja, merthogy mindig minden ugyanarról szól ;) ). Két (három) dolog indítja be legbiztosabban a többletpotenciált. Az egyik, amikor félek. meg amikor nincs hitem, de ez nagyjából az első változata. A másik, amikor túlzottan lelkes vagyok attól, ami MAJD LESZ. A jelen miatt érzett boldogság hihetetlenül beindítja a külső szándékot, de a jövőben remélt/várt dolgok felett érzett boldogság nagyon visszafelé hat.

Mindenesetre, a mintegy 14 km-es gyaloglás során (ki a fene gondolta volna, hogy ez a Pest ilyen rohadt nagy...) végig majdnem mindenhol akkor lett zöld a lámpa, mikor odaértem. Vagyok olyan majom, hogy ezt az univerzum jelzéseként értelmezzem, miszerint jó úton járok :)))))

HozzászólásokOlyan egyszerű, de hangzatos szavakkal, könnyebb megtalálnod a

helyes irányt életedben. A mosolyt olyan régen feltalálták, amikor olyan eseményben vagy ami első nekifutásra kedvezőtlen számodra mosolyodj el, figyeld az esemény egy pillanatra, ha akarod észreveszed annak hihetetlen szépségét, és már haladsz utadon tova semmi méreg és felesleges aggódás nincs lelkedben, de hogy Transz-szörf
na ettől az agyadra megy a tudat, hisz ha transzban vagy nemigen fogsz autókázni, te vagy a megtestesült veszedelem az utakon, és gyalogosan a városi forgatagban, Tibetben aki transz-gyaloglásban vett részt látták rajta hogy miképpen néz ki senki, de senki nem állította meg és nem tartóztatta fel, mondjam vagy tudjátok a miérteket, vagy eltudjátok képzelni. Újkori szavakat adnak régi köntösre hivatkozásul, hogy eladják a nesze semmi fogalmi rendszereket, pedig a mosoly ott van az arcodon minden kételyed ellenére, HA AKAROD:))Transz-szörf

Sajnos ,sokan nem értették meg a könyv lényegét ,én is sokszor elolvastam amire tényleg meg értetem de még így is egy két dolgot nehezen értek,de az életem varázslatosan átalakult amióta a Zeland elméletét követem.
Viszont sokkal több része van a könyvnek mint amit Magyarországon lefordítottak vagyis tisztelt (Balogh Béla) amit lefordított, nagyon érdekelne a többi könyv is. : -)

Hihetetlen hogy menyire működik a transz-szörf ,én már több mindennel foglalkoztam az agykontrollt-is elvégeztem valamikor régen, de az harcos embereknek való , Zeland azt mondja ha valamit erősen meg szeretnénk szerezni vagy elérni ,és vágy él bennünk nagyon nehezen tudjuk elérni ,és szenvedés lesz az út,de elérhető úgy is a cél csak nem egyszerű vagy egy egész életkel hozzá vagy talán még az is kevés lesz.

Transz-szörf-nél ez sokkal egyszerűbb, ha meg érti az ember.

Szóval, ez az elmélet teljesen ellent mond az eddigi gondolkodás módnak amit a médiában halunk , és a nagy guruktól a nagy tömegeket mozgató előadásokon halunk.

Pont ezért nem értik meg sokan ezt a könyvet ,a régi sztereotípiákra értem,azt a mintát viszik tovább az emberek amit a rendszer programoz ,senki sem áll meg egy pillanatra hogy elgondolkozón azon hogy lehet más képen is csinálni a dolgokat az Univerzum a lehetőségek tárháza csak sokan ezt nem érzik nem látnak túl a dolgokon ezért van a világ ott a hol tart de ez is néző pont kérdése :-) a gondolkodás móddal van a baj ,ezt ők is hangoztatják mert menő üzlet ágazat lett a gondolkodás mód változtatás :-) ,és szerintem pont azért is nem lehet a netten találni semmit sem a Transz-szörf-röl mert ellent mond az egésznek.

De tévedhetek :-) vagy még sem?Igen

Pontosan ezért kezdtem naplót annak idején itt: rákerestem a neten, és nem találtam semmit :) Gondoltam, itt majd megtaláljuk egymást azokkal, akik olvasták, akiket érdekel, akik használják, használnák, de ugyanúgy egyedül vannak, és beszélgethetünk. De nem találtam senkit :)Transz-szörf

Hihetetlen hogy ennyi információ van csak neten ,és csak két témát találok ,és az is régi.
Egyszerűen nem értem,de Zeland mondaná nem kell mindent értened a hoz hogy valami működjön attól még működik!Transz-szörf

Ha megérted félelmetesen működik a transz-szörf de sokan nem értik meg ,és meg ijednek az transz-szörf elvétől,ha csak egy két dolgot meg értesz már jobb életed lehet, Zeland is ezt mondta.Köszönöm kérdésed. Őszintén:

Köszönöm kérdésed. Őszintén: változó. Egy ideig jól mennek a dolgok (vagyis egyensúlyban vagyok), aztán mintha egyre több "bosszúság" történne, de ahogy az idő halad, más és más területen. Mintha nehezedne a feladat, és az ingák egyre inkább próbálkoznának. Jó, hogy leírod a tapasztalataidat, mert legalább van összehasonlítási alapom :-)
Az is lehet, hogy most, hogy tudok az ingákról, működésükről, meg az egyensűlyról, jobban odafigyelek rá, amikor valami ilyesmi történik. Szóval nem tudom pontosan megfogalmazni, de tudatosabban élek és tudom, hogy jobban a jelenben vagyok, vagyis kevesebb többletpotenciált "termelek", mint azelőtt. és mégis.
Szóval, másmilyen az élet, az biztos. Pont, amikor már megnyugodnék, hogy minden rendben megy, akkor történik valami.
Ezek szerint Te is ilyesmit tapasztaltál az elején?Hogy vagy most?

Szia, Napsüti :) Annyi idő eltelt, mióta írtál, már sokminden történhetett Veled :) Az ingák nekem is nagy feladat.

Nem nagyon szoktam foglalkozni apró bosszúságokkal. Úgy értem, bosszantanak persze, csak mindig arra gondolok, hogy "Hát, ez egy ilyen világ". Főleg, ha néha nagyon elszaporodnak :) Amikor az elején voltam a transz-szörf -használatnak, és nem mentek jól a dolgok mindig, akkor megijedtem, hogy beinídottam a többletpotenciált. Attól meg valszeg jól be is indult, mert a félelem, az aggódás, az nem tesz jót a transz-szörfnek :) Aztán kifejlesztettem egyfajta szemellenzős gondolkodást. Sok tanítás mondaná, hogy nem nézek szembe a valósággal, meg hogy homokba dugom a fejem, de nem érdekel. A transz-szörf így/ettől működik. Szóval, mikor nem úgy mennek a dolgok, ahogy elképzeltem, akkor azt mondom magamnak, hogy ez is része az útvonalnak. Nem visszafelé megyek, hanem előre, csak ez pont egy olyan útbaeső világ, ami nem olyan kellemes. Ez lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem. De segít kivenni az aggódást, a fölösleges agyalást, és enged tovább az utamon.Szia! Gratula, ez tényleg jó

Szia! Gratula, ez tényleg jó érzés! Apránként olvasom Transz-szörföt, emésztgetem. Nagyon jó érzéseket kelt, egy csomó "aha" élménnyel együtt. És tényleg érdekes, hogy olyan példákat hoz fel, amik pont vonatkoznak rám, pl. a már megírt munkával kapcsolatos történet, a festéssel, házzal való példálózások..
Amit észrevettem, hogy amióta jobban odafigyelek a világra ebben a szemszögből, apró bosszantó dolgok történnek - de csak apróságok. Pl. állok sorba, és pont az orrom elől veszik meg az utolsó darab husit, amiért sorban álltam. Vagy valaki morgolódik az orra alatt, amikor aprópénzzel fizettem. Ilyenkor más alkalmakkor én puffogok és elmesélem a rossz élményt, "kiadom magamból". Most meg láttam, hogy talán az ingák ellenkeznek, és nem tettem ezt, hanem elkönyveltem, ez történt, és továbbléptem. A húst megrendeltem másnapra, a néninek megmondtam, hogy azért az apró is pénz, de nem foglalkoztam vele, mint ahogyan régebben szoktam.

Aztán most jutott eszembe, ahogy olvastalak, hogy amikor minden klappol, akkor jó úton jár az ember. Ha meg apróságok, akkor rossz úton? De ugyanakkor öröm tölt el a jelen pillanat miatt, nincs semmi különös, csak "úgy". Úgy éreztem, hogy az ingák taszigáltak egy kis többletenergiáért. Aztán tovább álltak. :-)