Melazo történetének apropóján

A szerelmet, a szerelmest, a kedvest ugyanúgy be lehet vonzani, mint egy jó állást vagy a pénzt.

Régebben ez komoly lelkiismereti dilemmát okozott nekem, mert hittem, hogy más életébe nem tudok teremteni, az ő szabad akarata mindig előbbre való lesz, mint az én vágyam, tehát eleve nem is hittem az egészben. A transz-szörfről szóló tanítások segítettek feloldani ezt bennem.

Persze nincs új információ: azóta a régebben tanultakat is átértékeltem, és másképp látom, épp a napokban Felebarátikérdés felvetése kapcsán sikerült végleg letisztázni. (Imádom ezt, mikor az elsőre-sokadszorra ellentmondásnak tűnő dolgokról kiderül, hogy dehogy ellentmondás, csak másképp kell nézni.)

Szóval. Transz-szörf szavakkal, de ettől független, általános törvényekről:
Amikor szeretünk valakit, és ő meg (még vagy már) nem, azt természetesen át lehet fordítani. Azaz: van olyan világ/valóság/variációtér-szektor (mindegy, minek nevezem), ahol ő meg én boldogan élünk (együtt!) míg a halál el nem választ. Ez a szektor persze a mostanitól kissé távolabb esik. De ahogy haladunk felé, minden egyes szektorral közelebb vagyunk, egyre jobban hasonlít a világ a célunkhoz. Hiszen egyik szektor a másiktól persze csak picit különbözik, de néhány szektor (néhány hét ez általában) után visszanézve, már látszik a különbség.

Ez történt melazo-val. A párhuzamos világokban, a következő-következő szektorokban élő emberek nem azonosak azzal, akit a bánatos szektorunkban hagytunk! Amikor - éppen a teremtésünk, a külső szándék hatására - az emberek másképp viselkednek, mint ahogy nekünk nem tetszett, az nem azt jelenti, hogy labilisak, vagy nem normálisak, vagy nem tudják, mit akarnak. Csak annyit jelent, hogy ők egy MÁSIK.

De ahogy a világok csak kicsit változnak egyik szektorról a másikra, úgy az emberek is. Két fontos dolog a tennivalónkkal kapcsolatban.

1. Nem kell minden útközbeni szektorban találkoznunk, kapcsolatban lennünk azzal a személlyel, aki épp ott megtestesíti azt, akit szeretnénk. Minek, ha ő úgysem az? Hiszen nem megváltoztatni akarjuk. Csak kivárni azt, aki (amilyen) kell nekünk.
2. A transz-szörf nem azt jelenti, hogy hagyjuk magunkat kihasználni, megalázni. Belépünk egy világba, ha találkozunk az illetővel, megnézzük, hogy ő az, vagy sem (elég könnyű felismerni abból, ahogy viselkedik velünk), ha ő, akkor ásó-kapa-nagyharang, ha nem, megyünk tovább. De ez, ami melazo-val történt, tipikus. Ez az illető még nem az, akire vágyik. Hiszen még nem vállalja fel az érzéseit, csak magában emésztgeti. De nem azonos azzal sem, akivel megszakadt a kapcsolata iksz ideje. Csak nyugi. Megyünk tovább, ott lesz :)

Itt egy példa, girlinlove írta le. Pontosan ez az, ahogy a külső szándék által elérjük a célunkat. Nem hinném, hogy transz-szörfnek hívja a módszerét, de attól még használta, és egyébként meg kit érdekel, mi a neve, ha működik, nem igaz?

http://www.thesecret.hu/visszahoditas_girlinlove