Termékenység - a bőség kosara

Gyakran tapasztalom a meddőség jeleit. Itt ezen a Földön. Pedig egész évben adva van a feltétel arra, hogy valami újat teremtsünk. Rossz hírem van annak, aki mártírkodik, drámázik esetleg önsajnálja magát akár nyilvánosan, akár magában: nincsenek kivételek.
Egy csodálatos Univerzumban élünk, ami csak ad, ad és ad. Képes vagy befogadni? Mert Ő ontja Rád az energiáit, amivel Te magad megteremted a lehetőségeidet.

Képzeld azt, hogy az Univerzum, Isten vagy nevezd ahogyan számodra megfelel, egy hatalmas nagy kosár. Teli mindenfélével, ami csak érted, értem és Értünk van. Hogy fogjuk meg vagy be és használjuk arra, ami segít álmunkat megvalósítani.

Ne rekeszd ki magad egy- két vagy száz sajnáló, szánó szóért, ölelésért, álvigaszért! Tanuld meg lerakni azt, ami már teher. Engedd el és menj tovább. Miért is? Képzeld el, hogy veszel egy szép almát. Nem eszed meg, mert annyira gyönyörű. Idővel fonnyadni kezd. Megpenészedik, megrohad. És te ott keseregsz felette. Nem dobod ki, mert arra emlékszel, milyen szép volt. S az almával együtt te is lassan elrothadsz, elenyésződsz. És akkor mi marad? Újat szeretnél? Dobd el a régit. Ne félj az anyag nem vész el, csak átalakul. Az almából komposzt lesz, és rajta esetleg szép virágok nőnek, amiben tavasszal gyönyörködhetsz.

A Vonzás gyakorlásával nem leszel Isten tagadó, sőt egyáltalán nem kell elhagynod a hited, elveid, vallásod. Csak segít azokat használni, hogy teljességében élvezhesd azt, amit gyakorolsz, ami örömet okoz. Számomra a Titok olyan, mint egyfajta spirituális biokémia. Megérteti különböző módszerek működését. Több hitet ad, erőt az akaratnak.

Egy szabad labor mindenkinek. :) Kutassunk! Kísérletezzünk! Éljünk! :)
Mert, ha akarsz valamit igazán, akkor nincs helye kifogásoknak. Csak csinálod.

Címkék:

HozzászólásokMegihlettel Moyo :)

Asszalamu aleykum!

"Csak a szemed kivanja!", hu de sokat hallottam anno. :)
Van benne vmi!

"Amit nem latsz, nem faj a szived utana!"

:)Eszembe jutott..

kisiskolás koromban a suli bulikon a kirakott asztalon a sok finomság...., anyukáink süteményei, ritkán látott déli gyümölcsök..és a finom sós finomságok. Egész délután azt néztem, hogy mindenki görcsben áll az büfé asztalnál, hogy mindenképpen megragadjon egyet és felfalja. Ez az érzés annyira taszított engem, hogy sohasem ettem egy falatot sem. Csak nézegettem..aztán megteltem a látvánnyal, és minden évben ez ment, szörnyű volt.
Aztán gyerekeim lettek és meg kellett tanulnom teremtenem és elfogadnom, hinnem és élnem az ízekkel, megmutatni milyen a bőség kosara itt a földbolygón két apró kíváncsi léleknek...Alma-korte

Asszalamu aleykum!

Vegulis mindegy, ugyse tudjuk milyen fa volt! :)Oké lehet körte is. :D Az

Oké lehet körte is. :D

Az írásokra úgy szoktam tekinteni, mint azokra a bizonyos "tintapacákra". Így mindenki kedve szerint azt lel benne, amit szeretne. :)

Béke legyen veled is!AZ 'ALMA'

Asszalamu aleykum!

"...Képzeld el, hogy veszel egy szép almát. Nem eszed meg, mert annyira gyönyörű..."

Nem lehetne inkabb kortet? :)
Az almarol akarva-akaratlan Adam es Eva jut eszembe, no persze, ha Adam is csak nezegette volna es nem harap bele, akkor most..........

"...Tanuld meg lerakni azt, ami már teher. Engedd el és menj tovább..."

Ez olyan menekulosen hangzik. Meglogni a nehezsegektol, "bator" megoldas!