Küldd tovább! Vágj bele! Teljesül a kívánságod! :-)

Kedves Barátaim, Felebarátaim!

Rengeteg levelet kapok azzal az üzenettel, hogy küldd tovább x embernek y időn belül és akkor valami jó FOG történni veled, MAJD teljesül a kívánságod. Ekkor hová tűnik Belőletek az a fene nagy hit és tiszta szándék és bizalom a Mennyei Gondoskodásban, Magatokban vagy az Univerzumban? Az Élet és az Álmaitok rajtatok keresztül valósulnak meg, tetteken és hiten.

És ahhoz nem boszorkányság kell, hogy megvalósuljon, hanem töretlenség. Ha valamit akarsz, de nem éred el, akkor nem akarod eléggé. Vagy elgyengültél a hétköznapok igája alatt és csupán egy megerősítésre van szükséged. Akkor mindig emlékezz erre, amit most írok Neked:"Fókuszálj inkább a vágyadra, mint a kétségeidre, és az álmod elkezd majd valóra válni. Meg leszel lepve, mennyire könnyen történik majd. A kétségeid soha nem olyan erősek, mint a vágyaid, hacsak nem te teszed őket azzá." (Marcia Wieder) ÉBRESZTŐ!!! Nincs itt semmi féle boszorkányság, hiszen az eredményeket, az álmokat és vágyakat, amik valóra váltak, mik előzték meg? TETTEK! A mágia max az lehet az egészben, hogy az olvasó végre erőt vett magán, ha nem is tudatosan és bejött neki. Olyan ez, mint egy kabala. Talán a kabala írta meg kiválóra az érettségit? A kabala szerezte meg a jogsit? Ha kabala az, aki segít rendíthetetlenül akkor a dicsőség, pihenés és a "jutalom" is őt illeti nem? Ha egy kabalát elvesztesz elveszted a hited, a tudásod? Vagy keresel egy másik szerencsehozó figurát? És mikor kerülsz ki az ördögi körből, amit Ten magad ALKOTTÁL?
Bármi és bárki segíthet, de csak Rajtad múlik mihez kezdesz az Erővel, amit felismertél magadban másokon(vagy bármin) kersztül.

"A probléma az, hogy álomvilágban élünk, örökké a múltba, vagy a jövőbe nézünk, ahelyett, hogy élveznénk a jelen pillanatot." (Helen Fielding)

"Az álmaink azért vannak, hogy újraálmodjuk őket akkor is, ha összetörtek." (Fejős Éva)

"Ha egyedül nem vagy boldog, ha te nem vagy boldog, akkor nem tudsz mit adni. A másik nem tudja kitárni a szívedet, ezt neked kell megtenned. Azonban ha már kitártad, akkor a másik megfürödhet benne, megfürödhet benned." (A. J. Christian)

"Higgy abban, hogy van egy erő a háttérben, ami azon dolgozik hogy minden jóra forduljon, te csak tedd a dolgod és sose foglalkozz mással." (Beatrix Potter)

"A tudat, hogy szerethetsz és szeretnek, olyan melegséget és gazdagságot ad az életnek, amit semmi más nem pótolhat." (Oscar Wilde)

"Áldj meg valamit, és te is áldott leszel. Átkozódj, és rád is visszaszáll az átok. Ha megáldasz valamit, nem lesz többé hatalma, hogy bántson téged." (Emmet Fox)

"Nem vagyunk mások, csupán gondolataink eredménye." (Buddha)

"Az élet túr rövid ahhoz, hogy elvesztegessük. Az álmokat csakis cselekvés útján lehet megvalósítani, nem pedig véget nem érően azt tervezve, hogy mit fogunk majd tenni." (David J. Schwartz)

"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."(Victor Hugo)

"Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat." (Buddha)

"Látni a szíveddel
a szemeddel lesni
ha becsukod vágyak
és ha, ha kinyitod semmi"

/30y/

Címkék:

HozzászólásokSzívesen. Mindig nagy öröm,

Szívesen. Mindig nagy öröm, ha bárkineki is hasznos, amit az írással átadok. :)
Minden jót az Utadon! :)jó összefoglalás!

Csokibreki, szerintem nagyon jól összefoglaltad a teremtés lényegét!
Én is - gondolom mint sokat - elkövetem azt a hibát, hogy tervezek, reménykedek, de túl lusta/motiválatlan/szétszórt stb. vagyok, hogy a megvalósitásáért tegyek is. Hogy cselekedjek.
Jó összefoglaló, köszönet érte!"Amikor szívem gyáva és agyam

"Amikor szívem
gyáva és agyam lusta:
véleményem van."
:)
/Fodor Ákos/

Jó Utat!segíts mindenkin tudsz

akkor ezt meséld brrrreee brrrrreeeee