Csokiszemű blogja

Ha itt a vége, fuss el véle....

Az emberek miért nem bírják békében elengedni egymást? Miért szaladnak vesztükbe? Miért másznak bele egymás életébe annyira, hogy az egyik azt mondja elég? Ha vége egy kapcsolatnak akkor miért nem lehet teljesen vége? Miért kell még valami...miért? ennyire egymásba kapaszkodunk? Tovább »

Címkék:

Szívdobbanás.....segítsetek......

Pár órája meséltem el a tegnap esti történetemet M-mel....hogy fagyos volt és stb...próbálom elengedni...hm....érdekes ....9hónapig neki is köszönhetem, hogy nem ment ez az elengedés, mindig megjelent amikor már elég jól voltam...ma boldog vagyok...fent van nekem msn-en, nem töröltem mert úgy gondoltam, hogy nem haragszom, nem kell törölnöm az csak haragot szül...de nem kezdeményezek beszélgetést Tovább »

Címkék:

Félt találkozás....boldog reggel...

Tegnap este találkoztam M-mel, mert vissza kellett adnom a gyűrűt amit tőle kaptam, amivel megkérte a kezem, kedvességből gyerekes fellángolásból 33 évesen. Szép emlék fűzött hozzá engem is...de az övé, nincs jogom megtartani. És nem is kell ma már..hisz nem ragaszkodhatom a múlthoz a jelenben kell élnem, hogy szép legyen a jövőm. Tovább »

Címkék:

A boldogságod magadban keresd....

Nem könnyű, de menni fog....egy történet, mely tele van mindennel...hazugsággal, szerelemmel, szenvedéllyel, kétellyel, megbánással, haraggal, mindenféle emberi érzésekkel... Tovább »

Címkék:

Valami vége...valami kezdete.....

Ma véget ér végre valami..végre? Tovább »

Címkék: