Cunyami blogja

A KICSI LÉLEK MESÉJE

A KICSI LÉLEK MESÉJE

Volt egyszer egy lélek, aki fénynek ismerte önmagát. Lévén újdonatúj lélek, türelmetlenül vágyott a megtapasztalásra.
- Én vagyok a fény!- mondogatta – én vagyok a fény!
Ám mindaz, amit erről tudott és mondott, nem helyettesíthette a megtapasztalását. Tovább »

TUDATOSSÁG

- Cselekedetekkel, vagy szemlélődéssel lehet elnyerni az üdvösséget?

-Egyikkel sem. Az üdvösség látáson keresztül jön.

- Mit kell látni?

- Hogy az arany nyaklánc, amit annyira szeretnél, már ott van a nyakadon. Hogy a kígyó, amitől úgy félsz, csak egy kötél a földön.

Címkék:

Gondolatok egy élet margójáról

Valami tortenik. Tudjatok azt az erzest..a vihar elotti csend..Tulsagosan nagy a csend. Jo regota nem irtam mert tortent egy s mas, de most csend van...varakozo allapont. Tovább »

Pénz Mágnes Meditáció

pénzesőSziasztok, ezt az irást a neten találtam.

Pénz Mágnes Meditáció.

21 napig minden este meditáljál erről, mielőtt aludni mész. Mindkét reszt csináld estenként, az első ess második részt egymás után. Ha valamelyik este nem tudnád csinálni, akkor ajánlatos újra kezdeni a 21 napos meditálást.

Első rész:

Menj le szintedre, és láss 10 arcot egyenként, egymás után. Ezek az arcok lehetnek olyanok akiket ismersz de lehetnek teljesen idegenek is. Lásd ezeket az arcokat úgy hogy mindegyikük mosolyog. Ha egyik másik arc nem mosolyog küldjél neki pozitív energiát magadból hogy mosolyogjanak és üzend nekik gondolatban hogy hamarosan újra látni fogod őket. Tovább »

Gondolatok egy élet margójáról....rájöttem

Azert orulok aam hogy itt vagyok Angliaban, mert nem is volt telunk:) Mar jon a tavasz! Tovább »

Címkék:

A Vonzás kicsit másképp

vonzásEzt az írást a neten talaltam, kicsit tömény de szerintem érdekes!

A bőség megteremtése - Kvantumvalóság, bőségtudat

A bőségtudat jóval többet jelent annál, mint hogy egyszerűen csak elegendő pénzt keresünk. Ez egyfajta gondolkodásmód is, amely által az életet nem végtelen küzdelemnek, hanem varázslatos kalandnak fogjuk fel, amelyben vágyaink könnyedén és magától értetődően beteljesülnek. E gondolkodásmód része az is, hogy bármiben képesek vagyunk meglátni a szépséget, hogy áthat a hála érzése, és kitárjuk színünket a bennünket érő benyomásoknak. A bőségtudat lelkiállapot is egy érzés; nem hit, hanem maga a tudás: az a tudás, hogy minden, amire csak szükségünk van, rendelkezésünkre áll, elérhető számunkra. A bőség és a jólét valójában az ember természetes létállapota.

A kvantumelmélet szakértői szerint minden anyagi természetű dolgot Tovább »

Gondolatok egy élet margójáról....

Uj nap virradt, de mar este van. Aludni kene...nem megy..A mai nap egesz jonak mondhato. Nem voltam kulonoskeppen logo orru...Megneztem a videot, es olvastam a Kerd es Megadatikot. Erdekes erzes volt ahogy magaval ragad a konyv tartalma, annyira beletudom elni magam. Mikor olvasom azt erzem hogy hegyeket tudnek elmozgatni a helyukrol, es igeen megtudom csinalni. Tovább »

Címkék:

Gondolatok egy élet margójáról....

Sziasztok' Tovább »