curly0324 blogja

vasárnap esti gondolatok

E- mailben kaptam :)

Ebben a világban legalább öt ember van, aki úgy szeret,hogy meghalna érted, és legalább15, aki igazán Tovább »

Jósnál

jósnál"(...) A tevehajcsár nem volt harcos, és már több jóstól kért tanácsot. Némelyeknek igaza lett, mások tévedtek. Mígnem a legöregebbik (és legrettegettebb) megkérdezte a tevehajcsárt, miért érdekli õt annyira a jövõje.
– Hogy tehessem a dolgomat – válaszolta a tevehajcsár. – És megváltoztathassam, amit nem szeretnék, hogy megtörténjen.
– Csakhogy az már nem a te jövõd lesz – jegyezte meg a jós. Tovább »

Maktub- Így van megírva

Azt hiszem, ő az. Ha van olyan, hogy "nagy Ő", "lelkitárs", "igazi", nevezzük akárhogyan, akkor biztosan ő az, másképp nem is lehet. Minden annyira passzol, olyan, mint én, mégis annyira más... mintha csak a másik felem lenne... Már mindent megálmodtam, és ennek így kell történnie. Tovább »

Köszönöm...

Nagyon boldog és hálás vagyok, mert csodálatos életem van. Köszönöm a szüleimet és a testvéreimet, és, hogy szeretnek, köszönöm a barátaimat, és hálás vagyok, mert, bár ők nincsenek mindig mellettem, mégsem vagyok sohasem egyedül! Hálás vagyok, mert van állásom, amit szeretek, és ahol sok új ismerősre és barátra találtam. Tovább »

Mégiscsak érdemes élni :)

6:00- ébresztőóra- reggeli készülődés- indulás- meló- kajaszünet- meló- irány haza- pihenés- főzz- mosogass- ház körüli dolgok- vonulj vissza holtfáradtan- feküdj le- 6:00- ébresztőóra- ... Akárcsak egy robot... Miért keljek fel ma reggel, ha úgyis olyan lesz ez a nap is, mint amilyen a tegnapi volt? Tovább »

Címkék: